NK Čelik

Koliki broj gledaoca očekujete na utakmicu Čelik - Sloboda?

Anketa traje do: 27 ožu 2026, 16:02.

<6000
1
3%
6000-8000
13
33%
8000-10.000
18
46%
10.000+
7
18%

Ukupno glasova: 39

Zenicanin988

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zenicanin988 »

Mislim da sloboda realno nema sta traziti u Zenici protiv ovakvog Celika!
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Avenija
Policija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Da mi ne promakne nesto što sam zapazio a ne vidim da je iko napisao. Palačkić onako djeluje kao neuhranjeni dječak a od svih igrača danas najdirektniji prema golu Tomislava, mozak mu radi 100 na sat, kada dobije loptu gleda naprijed, ne igra alibi pasove kao većina..Muda ima i njega bi izdvojio kao nešto pozitivno danas. Pogledajte kakvu je priliku kreirao za Vardu kada ga je uposlio samog na 8 metara od gola kada ovaj pogađa prečku.

Pisao sam i za Sijamiju da mora igrati jer zna teren i sve dole i uvali ga za tri boda. On će tek eksplodirati. Pratite ga na krilu protiv Slobode šta će im uraditi.

I pričao sam sa jednim igračem možda i najbitnijim kod nas. Kao što svi znamo i kao sto smo i mi osjećali taj pritisak i oni su. Čekali su tu pobjedu da se toga oslobode i desilo se. Mnogo su lakši. Raspoloženje top u ekipi. Na treninge će se dolaziti u mnogo boljem raspoloženju.. Mnogo nam je ova pobjeda donijela osim tri boda. Psihički, mentalno, samopouzdanje ma na svim poljima.

Jednostavno kad pogledaš tabelu i vidis +6 lagan si, nema grča više, pun optimizma. Negativa lagano ostaje iza, kako mi to osjećamo tako i igrači.

Čovjek je sretniji kad ide sve okej. Odmah imas i volje, motiva elana i za raditi, trenirati...

Ovo je druga uzastopna gostujuća ligaška pobjeda gdje preokrećemo rezultat u drugom poluvremenu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odgovori