NK Čelik
-
RubikovaKocka
Re: NK Čelik
Mnogo bitna utakmica u Tomislavu. Tri boda sve popravljaju, diglo bi nas opasno i najavili bi derbi sa Slobodom gdje se onda moze ocekivati spektakl i do 10 hiljada na tribinama.
Svaka je utakmica bitna i proljeće će biti neizvjesno, malo je utakmica, nadam se trijumfu u Tomislavu, iako su oni kući nezgodni, ne znam imaju li poraza kod kuće. Na kraju sve je do igrača, tv prenos, sudije će sigurno biti ok, na njima je da pokažu zašto smo lideri na tabeli i zašto želimo i Premijer ligu
U Tomislavgradu očekujem dobru igru i pobjedu.Teren im je dobar,domaćini korektni,nisu "krkani"a očekujem i veliku podršku Robije. Prošli put za njih je branio Šutković, tad sam ga zapamtio kao odličnog golmana .Oduzeo nam je pobjedu,imao je par vrhunskih odbrana, i mislim da mu moramo dati šansu barem radi ovog U21 pravila .Prošli put odlična brojka Robije,a sad očekujem da nas bude još više! Svi u Tomislavgrad!
Evo ide pojacanje u marketing sluzbi.
Eldine, sretno u radu!
Eldine, sretno u radu!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Koliko smeće je ovaj Ribic...
Jasno mi je da nikad nije igro protiv većeg kluba i da nikad nije usao na bolji stadion,al nek malo smiri strasti pa nismo djeca više.
Jasno mi je da nikad nije igro protiv većeg kluba i da nikad nije usao na bolji stadion,al nek malo smiri strasti pa nismo djeca više.
-
RealMadrid
Što je onda sudija s utakmice Čelik-Travnik na hlađenju?
Vjerovatno jer nije svirao cist penal za nas u drugom kad je amoah sutao i pogodila i ruku nekog njihovog.
Čovjek koji je pokušao svu djecu, cicibane i to izvaditi iz Travnika i prebaciti im treninge u njegovu školu fudbala dok klub to nije povezao pa više ne trenira on nego fudbaler Baltić.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.