NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

@sale

Eto i tema :)

@Juzni Front 1988
Ne znam ko je ta gospodja :)
Samo Čelik zenički !!!
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

U 2️⃣. kolu Prve lige Federacije BiH u direktnom prenosu emitirat će se dvije utakmice i to:

🆚 NK Čelik Zenica - NK Jedinstvo Bihać
📆 Subota, 24.08.
🕗 2️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣

🆚 FK Goražde - FK Tuzla City
📆 Nedjelja, 25.08.
🕠 1️⃣7️⃣:3️⃣0️⃣
Avenija

Post Postao/la Avenija »

To je za dijasporu koja nije u Zenici.

Dužnost je svakog navijaca iz Zenice i okoline doci na stadion uzivo. Prvo finansijska podrska kroz kupovinu ulaznice a drugo podrska sa tribina do nove pobjede. :like:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Avenija je napisao/la: 20 kol 2024, 11:04 To je za dijasporu koja nije u Zenici.

Dužnost je svakog navijaca iz Zenice i okoline doci na stadion uzivo. Prvo finansijska podrska kroz kupovinu ulaznice a drugo podrska sa tribina do nove pobjede. :like:
Da nemamo stvarno jaku bazu navijača iz dijaspore, bio bih prvi zagovornik da se ukine prenos.
phillies

Eugen je napisao/la: 19 kol 2024, 22:23 Fali i Eman Babic koji je usao 2 pol protiv Gorazda. Pogrijesili su Baruciji ime
Sve je ispravljeno, samo jos da dodje Dzankovic, pa da se i on fotografise.Respekt za odradjen posao, samo jos da se zamjene Mlaco i Karic (mozda i Isakovic), a stave sadasnji prvotimci. :like:
Samo Čelik zenički !!!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

RealMadrid je napisao/la: 20 kol 2024, 10:47 U 2️⃣. kolu Prve lige Federacije BiH u direktnom prenosu emitirat će se dvije utakmice i to:

🆚 NK Čelik Zenica - NK Jedinstvo Bihać
📆 Subota, 24.08.
🕗 2️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣

🆚 FK Goražde - FK Tuzla City
📆 Nedjelja, 25.08.
🕠 1️⃣7️⃣:3️⃣0️⃣
A realno koga ce prenositi svako kolo, ako ne nas. Ukoliko zele bilo kakvu gledanost, logicno da ce nas prenositi. Pogotovo ako budu po dvije utakmice se prenosile.
phillies

Nek malo i Stupcanicu prenose...pogotovo na domacem terenu. A nas mogu kad budemo gostovali po Rahicu, Gracanici itd :D
Samo Čelik zenički !!!
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Avenija je napisao/la: 20 kol 2024, 11:04 To je za dijasporu koja nije u Zenici.

Za dijasporu ok, al ovi domaci ko ne dodje a gleda na usranom yt nije normalan za mene. Nikakav to navijac nije ustvari.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Znaci opet Celik na MY TV nek prenose a volio bi da nas i u gostima hoce prenosit.
Ma treba prenos ba meni je bezveze razmisljanje treba ukinut prenos(prvo ne mozes ukinut prenos to je potpisan ugovor sa savezom) samo sto ces ti ili ja doci a neko nece.Od takvog nemas ni koristi on svakako nece doci ako nema prenos a ovako ko zna mozda ce ga nesto privuci pa doci.iduci puta
.Mislim svugdje se sve prenosi i ti sad rec treba ukinut prenos i zatvorit se u mrak kao nekad kad nisi mogo kao gost preci centar a kamoli bod da osvojis upravo zbog tog mraka medijskog jer klubovi nisu dali prenos ni snimanje.
Nikad ti kvalitet lige neces dignit bez tv prenosa a na to idu sponzori i sve pa i kvalitet pa i publika.Ne svidja mi se to razmisljanje prenos nikad ne moze uticat na posjetu neku veliku razliku.Znao je bit prenos i pun stadion ko sibica.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ma bit će raje osjetilo se to odmah po raspolozenju medju ljudima na zapadu nakon utakmice protiv Goražda plus se poklopila i pobjeda i lijepo vrijeme u subotu i avgust ima dijaspore itd, solidno ime protivnik.

Samo treba od sutra krenuti jako u marketing jer vec je srijeda, sto vise reklamirati, animirati i mislim da bi mogao pasti u subotu nizeligaski rekord u posjeti ako se ne računa Klis i baraž.

Ne sjecam se da je bilo ikad 5k..

Jbg u našoj situaciji je jako bitno ostvarivati dobre rezultate i puniti stadion jer velika je razlika kada u kasu dodje prodanih 800 ulaznica i 3500.

O igri necu pisati, ne podcjenjujem protivnika ali nekako sam siguran ovdje u pobjedu jer mislim da su svi svjesni sta znaci otici sa 2 pobjede u Travnik kao vjerovatno prvi na tabeli.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Avenija je napisao/la: 20 kol 2024, 16:59 Ma bit će raje osjetilo se to odmah po raspolozenju medju ljudima na zapadu nakon utakmice protiv Goražda plus se poklopila i pobjeda i lijepo vrijeme u subotu i avgust ima dijaspore itd, solidno ime protivnik.

Samo treba od sutra krenuti jako u marketing jer vec je srijeda, sto vise reklamirati, animirati i mislim da bi mogao pasti u subotu nizeligaski rekord u posjeti ako se ne računa Klis i baraž.

Ne sjecam se da je bilo ikad 5k..

Jbg u našoj situaciji je jako bitno ostvarivati dobre rezultate i puniti stadion jer velika je razlika kada u kasu dodje prodanih 800 ulaznica i 3500.

O igri necu pisati, ne podcjenjujem protivnika ali nekako sam siguran ovdje u pobjedu jer mislim da su svi svjesni sta znaci otici sa 2 pobjede u Travnik kao vjerovatno prvi na tabeli.
Mogli bi biti i najposjeceniji stadion u drzavi iduci vikend, gledajuci raspored i domacine u premijer ligi neki maximum bi mogao biti 2-3 hiljade sto mi svakako mozemo prestici protiv Jedinstva.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Zuka :like:
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Fina vijest :rock:
Srce, čast i ponos!
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »