FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Ko ce pricati o utakmici kad si ocito pred gasenjem
- AhmedNurudin
Slažem se apsolutno brate, nije nikakvo prozivanje nekoga već situacija koja me danas iznenadila. Poslje posla razgovaram sa par kolega od kojih su neki stariji od mene i po godinama i po broju utakmica koje su gledali i apsolutno su smetnuli sa uma utakmicu. Ja stvarno nisam ovo do sada doživio. Bilo kako bilo nama valja odraditi ove tri utakmice, ako ništa bar sa časnim porazima.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi. A.O.
-
SudoHusika
Ljudi, je li moguće da se ove stvari dešavaju našem klubu? Danima ne mogu sebi doći.
Ma ja evo ne razmisljam ni o cemu drugom nego samo o nasem prezivljavanju. Previse smo letargicni, previse opusteni i bojim se da ce nas ovo kostatiAhmedNurudin je napisao/la: ↑15 svi 2026, 19:04Slažem se apsolutno brate, nije nikakvo prozivanje nekoga već situacija koja me danas iznenadila. Poslje posla razgovaram sa par kolega od kojih su neki stariji od mene i po godinama i po broju utakmica koje su gledali i apsolutno su smetnuli sa uma utakmicu. Ja stvarno nisam ovo do sada doživio. Bilo kako bilo nama valja odraditi ove tri utakmice, ako ništa bar sa časnim porazima.
Ja se opet nekako da je ovo samo pritisak na ministra da odobri statut,opet sa druge strane evo prodje dan ali mi slabo taj pritisak pravimo. Sto kazete bas smo letargicni.
Da malo skrenem sa teme i apatije...
Ibrahim Šehić sa Çorum-om u finalu pley-offa za ulazak u prvu tursku ligu. Igraju sa ekipom Erokspor-a sa kojom imaju dobar omjer ove sezone i velika je vjerovatnoća da će ući u prvu ligu a radi se o 11.toj ekipi po vrijednosti ligi. Nisu im davali ni najmanje šansi.
Šeha jedan od ključnih igrača. Čak i penal odbranjen u polufinalu.
Ibrahim Šehić sa Çorum-om u finalu pley-offa za ulazak u prvu tursku ligu. Igraju sa ekipom Erokspor-a sa kojom imaju dobar omjer ove sezone i velika je vjerovatnoća da će ući u prvu ligu a radi se o 11.toj ekipi po vrijednosti ligi. Nisu im davali ni najmanje šansi.
Šeha jedan od ključnih igrača. Čak i penal odbranjen u polufinalu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić