NK Čelik
-
KakhaKaladze
Re: NK Čelik
Realnost je da trebas igrati u paru Masetic Hodzic a da je Hora tu radi autoriteta u svlacionici. Problem je sto ni Jusic ni Regoje ne mogu niti zele da ga stave na klupu. Mozda Masetic trenutno nije bolji od Horica ali isto tako ne treba biti previse pametan da zakljucis da Hora ne moze igrati PL i da treba pokusati sa stoperima koji mozda i mogu. To odluku po meni mora da donese Horic i sam sjedne na klupu. Ne zato sto je los, ne zato sto ce neko izvrsit pritisak na njega nego zbog dugorocne dobrobiti kluba. Treba se priblizvati vise ulozi mentora nego stuba odbrane. To je moje misljenje.
-
KakhaKaladze
Masetic nema sta trazit na beku, dzaba lupas. Isto bi ti se desilo kao s Hodzicem u vezi. Momak igra stopera i to sto igra dobro na stoperu ne znaci da ce bit dobar na drugoj poziciji. Daj onda Amoaha na krilo umjesto Marina jer je brz pa ce probijat, ne ide to tako nije football manager nit fifa.
Sta ba nema sta trazit na beku? Bolji je od Smajlovica i na beku duplo. Ljevak ko i Smajlovic jos + duplo bolje igra ljevom od Smajlovica,visi od ovog za 15 cm,misica i mase ima vise 15 kg,kod kornera moze svaku vise skociti od Smajlovica za 40 cm i nema sta trazit na beku. Jok eto nek igra mlitavi Smajlovic a ovaj momcina nek sjedi na klupi!!!KakhaKaladze je napisao/la: ↑15 ožu 2026, 22:02Masetic nema sta trazit na beku, dzaba lupas. Isto bi ti se desilo kao s Hodzicem u vezi. Momak igra stopera i to sto igra dobro na stoperu ne znaci da ce bit dobar na drugoj poziciji. Daj onda Amoaha na krilo umjesto Marina jer je brz pa ce probijat, ne ide to tako nije football manager nit fifa.
Velika se nepravda prema momku čini. Horić, Mašetić i Hodžić na zadnjem veznom kao dodatni osigurač je recept da se vrati na pobjedničke staze, povjerenje igrača i navijača.
Neko piše kako nema ni zajedništva i borbe u ekipi, kako će biti kad su im išaltali pozicije i uloge totalno u odnosu na jesen.
Pogledao sam snimak i mogu reći nije loše pogledati kako to na TV-u izgleda. Delić mi je puno bolji utisak ostavio iz drugog gledanja i čini se da je podigao nivo igre u odnosu na jesen. Sa malim promjenama u sredini, odbrani i krilima, može se to dovesti u solidan red. Mislim da su Hodžić, Amoah, Delić dobitna kombinacija u sredini.
Smajlović totalna katastrofa u odbrani, onaj Tiro iz Travnika ga prolazio ko pionira. Ono je također bio čist penal za Travnik.
-
KakhaKaladze
Pa sto je onda Regoje stavljao Marina na beka a ne Masetica? Sto je Masetic bio na klupi protiv Sarajeva a Marin na beku? Sto je Marin igrao beka dok je Smajlovic bio povrijedjen? Pojasni mi.Zamorano je napisao/la: ↑15 ožu 2026, 22:31Sta ba nema sta trazit na beku? Bolji je od Smajlovica i na beku duplo. Ljevak ko i Smajlovic jos + duplo bolje igra ljevom od Smajlovica,visi od ovog za 15 cm,misica i mase ima vise 15 kg,kod kornera moze svaku vise skociti od Smajlovica za 40 cm i nema sta trazit na beku. Jok eto nek igra mlitavi Smajlovic a ovaj momcina nek sjedi na klupi!!!KakhaKaladze je napisao/la: ↑15 ožu 2026, 22:02Masetic nema sta trazit na beku, dzaba lupas. Isto bi ti se desilo kao s Hodzicem u vezi. Momak igra stopera i to sto igra dobro na stoperu ne znaci da ce bit dobar na drugoj poziciji. Daj onda Amoaha na krilo umjesto Marina jer je brz pa ce probijat, ne ide to tako nije football manager nit fifa.