NK Čelik

Kontras'88

Re: NK Čelik

Post Postao/la Kontras'88 »

prisonbreak je napisao/la: 14 ožu 2026, 23:14
Truhlo je napisao/la: 14 ožu 2026, 22:36 Ništa novo, vidjelo se već u prijateljskim da je to za klasu lošija ekipe od one na jesen. Da je Travniku sviran čist penal, možda bi i izgubili.

Durmo i Vardo na klupu, Hodžić na zadnjeg veznog, Mašetić na stopera, Šerex u prvih 11 i Šutković na gol. Jenjiću raskinut ugovor već večeras, Međuseljac je za njega Iniesta.
Zivota mi veceras brojao Vardo je presjekao 7 lopti. Ne znam da je ijednu izgubio, izgubio je ulogu kreativca jer je Amoah zvijer, apsolutno su dobri bili u vezi, ja veci problem vidim u trenerima i drugim stvarima. Sutkovic mora na gol, Smajlovic ne moze igrati, Masetic mora igrsti. Oba krila ne mogu biti Jamakovic i Popovic.
Tacno od rijeci do rijeci
BadrHari

Post Postao/la BadrHari »

Ja isto nisam nezadovoljan, ovo je ipak niži rang najgore fudbalske lige u svijetu, očekivat neku tranziciju i protok lopte ko da smo Kloppov Liverpool je nerealno.

Nažalost Vardo igra što je Kalesić prošle godine, i za toliko smo lošiji. Iako ne mogu griješiti dušu nije loš Vardo bio večeras, na momente odličan, ali nema konzistentnost da 90 minuta top odigra. Bolji od Hodžića u vezi svakako. Ostalo je sve na istom nivou otprilike, s tim da smo fizički spremniji, više trke. Nismo iskoristili kad su oni pali jer nemamo kvalitet, kratko i jasno.

Bili smo bolji, i u Travniku smo ih trebali riješit za poluvrijeme 2:0, i čim nismo mogli dati drugi gol znao sam da ćemo ga primiti. Bit će patnja i grčevita borba za svaku pobjedu, oprvo mjesto na kraju osvaja manje lošiji :mrgreen:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Truhlo je napisao/la: 14 ožu 2026, 22:36 Ništa novo, vidjelo se već u prijateljskim da je to za klasu lošija ekipe od one na jesen. Da je Travniku sviran čist penal, možda bi i izgubili.

Durmo i Vardo na klupu, Hodžić na zadnjeg veznog, Mašetić na stopera, Šerex u prvih 11 i Šutković na gol. Jenjiću raskinut ugovor već večeras, Međuseljac je za njega Iniesta.
Zivota mi veceras brojao Vardo je presjekao 7 lopti. Ne znam da je ijednu izgubio, izgubio je ulogu kreativca jer je Amoah zvijer, apsolutno su dobri bili u vezi, ja veci problem vidim u trenerima i drugim stvarima. Sutkovic mora na gol, Smajlovic ne moze igrati, Masetic mora igrsti. Oba krila ne mogu biti Jamakovic i Popovic.
I to će biti to od njega za ovu sezonu. Pošto Mašetić mora igrati, Hodžić na zadnjeg veznog, Vardo na prirodno mjesto -> klupa, kao na jesen, pa da barem to liči na nešto. Marin na beka umjesto Smajlovića. Vratiti Jamakovića na lijevo krilo, Šerex desno, ne kontam Bojana i Emira kakvi su ovo eksperimenti sa krilima.

Palačkić može dati ruke za U21, veća muda ima mali od anemičnih Delića i Jenjića.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Zamorano je napisao/la: 10 ožu 2026, 09:17 Ocekujem u subotu 4000+ gledalaca. Pobjedu naravno ono standardno nase,jaka odbrana i vise na misice. U21 pravilo nas malo sad zeza jer nemas tri U21 igraca da su kvalitetna. Hodzic i Jamakovic to mogu i iznjet al Smajlovic nikako! Jako los sad za sad u ovim pripremnim utakmicama. Sad zamislite da je ostao Kalesic i da je dosao samo Amoah koliko bi jaki bili na sredini.Al jbg imas sto imas i igraj,guraj,bori se!
Sutkovic,Sivac,Hodzic,Horic,Masetic (beton odbrana)
Amoah,Delic,Jenjic,Masic,Jamakovic,Sero

Rezerve Sijamija,Popovic,King,Palackic,Vardo al samo u sudijskoj nadoknadi da ulazi!
Da se citiram :D I naravno sve ovo ostaje ako se hoce boriti za PL ;)
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Truhlo je napisao/la: 14 ožu 2026, 23:24

I to će biti to od njega za ovu sezonu. Pošto Mašetić mora igrati, Hodžić na zadnjeg veznog, Vardo na prirodno mjesto -> klupa, kao na jesen, pa da barem to liči na nešto. Marin na beka umjesto Smajlovića. Vratiti Jamakovića na lijevo krilo, Šerex desno, ne kontam Bojana i Emira kakvi su ovo eksperimenti sa krilima.

Palačkić može dati ruke za U21, veća muda ima mali od anemičnih Delića i Jenjića.
Ma puno eksperimentisu, meni se ne svidja. Palackic ima velikog šlifa, treba njemu dati jos vise minutaze.

U-21 mira biti golman.
BadrHari

prisonbreak je napisao/la: 14 ožu 2026, 23:29
Truhlo je napisao/la: 14 ožu 2026, 23:24

Ma puno eksperimentisu, meni se ne svidja. Palackic ima velikog šlifa, treba njemu dati jos vise minutaze.

U-21 mira biti golman.
Jel ono Palačkić ušao pred kraj pa promiješao onu dvojicu ko Iniesta u 16?
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Jest, jest.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Jedno je sigurno, a to je da ce cupanja zivaca biti do kraja sezone. Nema teorije da ovo glat prođe.

Silno nam je veceras trebala pobjeda, da se dobije na samopouzadnju i sve bi lakse bilo, ovako ide nezgodno gostvanje pa derbi sa Slobodom.

Ovo sto je Bruno Jenjic do sada odigrao u Celiku je ispod svakog nivoa. Isto ko da Mehica gledam, s tim sto je on bar znao trcat i uklizavat, Jenjic ni to ne zna. Zbog njega je Vardo odjednom posto igrav za PL :vješanje:
Srce, čast i ponos!
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Ništa više ne spusti čovjeka u slučaju kiksa ili ne digne u slučaju pobjede. Ovo baš boli.

Kvalitete neke posebne nema ali ima dovoljno barem da se Travnik dobije kući na svom stadionu pred svojih 5000 navijača iako je delegat napisao 7000.

Prije mjesec dana sam pisao katastrofalan transfer rok pa nema smisla da se ponavljam. Neću ni igrače da krivim, ne mogu oni bolje. Nisu dovedena očekivana pojačanja. Mnogo toga je stavljeno na kocku.

Kiks upisujem isključivo Bojanu Regoju i njegovih prvih 11..Opet legendo stavi Marina i Smajlovića po lijevoj strani. Vjerujem da protiv Nemile ne mogu razliku napraviti ali forsiraj i dalje iako u 2026 godini imas 4 utakmice na Bilinom polju i 0 pobjeda, sve preslikano i isto. I slobodno povuci sve u 16 u odbranu da Travnik ima 60% + posjed lopte. Kažu ništa prijateljske, ništa generalne, a večeras prvenstvena i copy paste. Šero klupiran?

E moj Mašiću, ne znam jesi li tele pa ne znas dignuti glavu da vidis slobodne igrače ili namjerno napucavaš šut prema golu iz svih pozicija ne bi li nabio statistiku jos kojeg gola sebi. Jel' igraš za sebe ili kolektiv Čelik?

Sad bi ti meni bio na klupi a Hegić CF da se bilo šta pitam. Drag mi jesi, donio si dosta i pobjeda i sreće ali isto tako i jako iritantan.

Ko mi da logično objašnjenje dovođenja golmana u-21 da sjedi na klupi daj odmah da se obrišem.

Nemam ni volje ni želje bilo šta više pisati. Pauza.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
goku

Post Postao/la goku »

Da je dobro nije, da je prelose nije!

Imalo se prilika, stvarale se sanse, mene samo brine ko ce gol dati…Masic trci, svak mu cast al realizacija 0 jbmu…
BadrHari

Gurat Palačkića malog, ovako s klupe ubacivat sve više i više, pogotovo kući kad ganjamo rezultat. Očigledno i Regoje prepoznao taj vic u igri što ima nam i fali. Ima muda ući u dribling pokušati stvoriti višak. Opet dozirati minutažu jer je krhak fizički za ove lige. Ne može Amoah sam kreirati kroz sredinu.

Što se posjete tiče, i ljepše je bez vikend derbi navijača, da nam je ovo baza bilo bi beton. 5500 ljudi otprilike, solidno. Da nije Ramazan, bilo bi 7000 glat. Ja sam usto sa iftara gdje nas je 5 bilo koji su bili protiv Sarajeva, prioriteti :mrgreen:
MrAdislic
12. igrač

Post Postao/la MrAdislic »

Jbg velika greska Hore, zasto je uklizavao bez potrebe.

Smajlovic ne moze igrati od prve, Marin je neupotrebljiv u napadu, a i Masetic mora igrati, to jest Durmo se mora zrtvovati radi godina sljedece tekme.
Najvise ce nas kostati taj nedostatak Kalesica. Onog smo i zamjenili sa Amoahom, ali Bruno pokazuje jednu veliku nulu, tako da Hodzic tu moze doci taman da krpi zadnjeg veznog i s tim da se Amoah gura ofaanzivnije i iz njeg izvlaci maks.

Sutkovic Sivac Horic Masetic Popovic Hodzic Delic Amoah Sero Masic i Jamakovic samo da popuni i Sijamija unutra u drugom, ovako moramo kretati i prestat se zayebavat
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Avenija je napisao/la: 14 ožu 2026, 23:56 Ništa više ne spusti čovjeka u slučaju kiksa ili ne digne u slučaju pobjede. Ovo baš boli.

Kvalitete neke posebne nema ali ima dovoljno barem da se Travnik dobije kući na svom stadionu pred svojih 5000 navijača iako je delegat napisao 7000.

Prije mjesec dana sam pisao katastrofalan transfer rok pa nema smisla da se ponavljam. Neću ni igrače da krivim, ne mogu oni bolje. Nisu dovedena očekivana pojačanja. Mnogo toga je stavljeno na kocku.

Kiks upisujem isključivo Bojanu Regoju i njegovih prvih 11..Opet legendo stavi Marina i Smajlovića po lijevoj strani. Vjerujem da protiv Nemile ne mogu razliku napraviti ali forsiraj i dalje iako u 2026 godini imas 4 utakmice na Bilinom polju i 0 pobjeda, sve preslikano i isto. I slobodno povuci sve u 16 u odbranu da Travnik ima 60% + posjed lopte. Kažu ništa prijateljske, ništa generalne, a večeras prvenstvena i copy paste. Šero klupiran?

E moj Mašiću, ne znam jesi li tele pa ne znas dignuti glavu da vidis slobodne igrače ili namjerno napucavaš šut prema golu iz svih pozicija ne bi li nabio statistiku jos kojeg gola sebi. Jel' igraš za sebe ili kolektiv Čelik?

Sad bi ti meni bio na klupi a Hegić CF da se bilo šta pitam. Drag mi jesi, donio si dosta i pobjeda i sreće ali isto tako i jako iritantan.

Ko mi da logično objašnjenje dovođenja golmana u-21 da sjedi na klupi daj odmah da se obrišem.

Nemam ni volje ni želje bilo šta više pisati. Pauza.
Evo ja cu ti dat logicno objasnjenje. Mozda je taj golman losija opcija zamisli. Mozda imamo strucni stab koji pazi sad vodi treninge. I mozda pazi sad jos i ovo oni bolje znaju od tebe. Bgm ovdje svi sa UEFA Pro licencama a Regoje i Jusic sjede cijelu sedmicu i samo budu s ekipom vikendom na utakmicama. Pricate suplju pricu nezadovoljni rezultatom. Svi pametni i imaju rjesenja. Sta ce ti donijet Marin na beku? Ne moze na krilu al zato kad dodje na beka postane Jordi Alba. Da je Masic zabio svoje dvije odlicne sanse druga bi se pjesma pjevala i to je sva poenta price. Uz naravno nerealno ocekivanja objketivne zenicke gdje do poluvremrna trebamo 3 0 sviju nabit. Spustite ocekivanja i vidjet cete kakk sve ima vise smisla. Ocekivanja su ovdje veci problem nego nasa igra. Igrao si protiv najprgavije ekipe u ligi, koja ti je prvi prafilac i sigurno u top 3 najteze utakmice u ovoj polusezoni. Sta ocekujete? Da druge ekipu lige satjeramo u sesnesterac 90 minuta i ispratimo kuci sa 4 razlike? Jel onda shodno tome trebamo Tuzla City dobit sa 10 razlike da bi bilo uredu? Ljudi pomirite se da ces se tuc sa svima da dodjes do titule, da ce bit gusto a ne da cemo izrutinirat. To je to. Nas Travnik koji je odmah iza nas na tabeli ponavljam nije unistio nego smo odigrali nerjeseno.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Po ovim komentarima ovdje mi očito nismo gledali istu utakmicu
Znaci u drugom pol mi smo od njih bili za klasu bolji
Imali više šansi
U prvom pol loši smo bili
I ja sam ljut zbog rezultata i ja posto sam iz drugog grada došao bi trebao pljuvati, ali sad da pljujem da ništa ne valja ne mogu jbg
Sto reče redbul ovako smo kiksali protiv Budućnosti na BP i onda proigrali smo u ostalim tekmama da se akobogda ponovi protiv Tomislava
Sto se tice posjete posto je ramazan ja prezadovoljan bilo je oko 6 hiljada ja mislim
Idemo dalje glavu gore
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ljudi ni Masetic ni Jamakovic nece igrati protiv Tomislava, tako da i tu ce biti Hodza i Hora stoperski par. Sutkovic mora na gol, a eto i Nedim ce vjerovatno krenuti od prve, osim ako ne bude gurao Palackica ili Babica kao U21 igrace. U napadu Sero mora biti u prvoj Amoah isto da bude na protivnickoj polovini veci dio utakmice, a nazad ko ce pokrivati, Vardo ili Jenjic ili Babic?
Ma ima vremena do Tomislava, jos je vruca glava.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori