Jenjic kriminalan jedno od najgori pojacanja pa msm da je gori od Bajrica
Smajlovic haman da je duel jedan dobio,unistavao ga je onaj ne znam kako se zove
Masic sebican od 10 zicera jedan pogodi
Sve u svemu bit ce tesko, valjda ce momci izgurati
Da se razmijemo. Manje više si upravu. Napadoh i ja momka ili čovjekaTruhlo je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 22:36 Ništa novo, vidjelo se već u prijateljskim da je to za klasu lošija ekipe od one na jesen. Da je Travniku sviran čist penal, možda bi i izgubili.
Durmo i Vardo na klupu, Hodžić na zadnjeg veznog, Mašetić na stopera, Šerex u prvih 11 i Šutković na gol. Jenjiću raskinut ugovor već večeras, Međuseljac je za njega Iniesta.
Dobro si ovo srocio, idem kad smo kanton bili icu uvijek ali citaj postove bolje nisam ja rekao nikad ni sad ni prije mjesec da smo ka...ne, nego da smo dobri ali ne i dovoljno kakvi smo trebali bit poslije onakve polusezone prvog mjesta i hajpa i kad se vidjelo sta moze publika donijet kesa a pogotovo zapad koji ce poslije ovakve igre i patnje vjeruj prepolovit.Katastrofalno uradze prelazni rok u kojem nisi smio o oliko rizikovat, ogromne pare od publike sponzora pa onda i grada koji zavisi od tog plasmana.samocelik je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 22:35Nije stvar šta si dao nego šta ćeš tek dati. Ima sve crno na bijelo ko je šta dao u ovih 5 godina. Jedeš govna sedmicama. Negativan si. Ko je god pogledi jednu utakmicu u životi vidi da smo ku***. Ne ku*** nego kurčić. I šta ćemo sad? Lajat ? Pusiti prvo mjesto. Nek Travnik Stupčanica ili Tošk ide? Hoću ali u kurcu. Ne dam što smo zaradili u zadnjih 14 utakmica. Ima još 12. 6 kući. Idem u Tomislav da navijamo da pobjedimo. Nije 98. pa da znaš na petlji da gubiš. jeb** i tebe i tvoja gostovanja kad je sve za ku*** bilo. Sad kad treba, trebaš i ti i ja i tvoje i moje dijete i naše žene i roditelji ako su živi. Svi. Ako hoćeš lijep fudbal ima ga u Bundesligi.Cinvict35 je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 22:23Nabjem te na RA...Ku, ja sam dao za ovaj klub za 5 godina kao sto ti neces za zivota a svakim danom sve mqnje imam zelju da dajem od svoje porodice i djeta.
Od mene ove sezone SEZONSKA CLANSKA I CLANSKA ROBIJASA I PONEKI ARTIKAL I TO JE TO.
A za gostovanja imam ih od 98 pa do dan danas kad obaveze dozvole, neki od nas imaju i poslove i porodici budalasu.
Ponavljam ku*** smo. Svi to vide. Ali idemo igrati navijati galamiti i uzeti 3 boda u Duvnu. Nema nazad jarane
Nisi. Evo isto sam napisao gore. Mi smo poznati po tome da sagorimo ko prskalica brzo i onda ubi crnilo, negativa, pesimizam, eto ništa ne valja, hajmo sad sve pljuvat. To je klasično zenički, teško gledati stvari realno, jbgprisonbreak je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 23:07 Jesam ja jedini ovdje koji misli da smo ih raznijeli u drugom poluvremenu do 80 minute?
jeb* me svak ako jos 3 gola nismo mogli dati.
Ja sam puno vise zadoovljan nego poslije Toska![]()
Zivota mi veceras brojao Vardo je presjekao 7 lopti. Ne znam da je ijednu izgubio, izgubio je ulogu kreativca jer je Amoah zvijer, apsolutno su dobri bili u vezi, ja veci problem vidim u trenerima i drugim stvarima. Sutkovic mora na gol, Smajlovic ne moze igrati, Masetic mora igrsti. Oba krila ne mogu biti Jamakovic i Popovic.Truhlo je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 22:36 Ništa novo, vidjelo se već u prijateljskim da je to za klasu lošija ekipe od one na jesen. Da je Travniku sviran čist penal, možda bi i izgubili.
Durmo i Vardo na klupu, Hodžić na zadnjeg veznog, Mašetić na stopera, Šerex u prvih 11 i Šutković na gol. Jenjiću raskinut ugovor već večeras, Međuseljac je za njega Iniesta.
Zavrseno je 1 - 1 !!! I to je to,sta si ti vidio i cime si zadovoljan to se ne pika. Samo 1 - 1 se broji.prisonbreak je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 23:07 Jesam ja jedini ovdje koji misli da smo ih raznijeli u drugom poluvremenu do 80 minute?
jeb* me svak ako jos 3 gola nismo mogli dati.
Ja sam puno vise zadoovljan nego poslije Toska![]()