NK Čelik
Re: NK Čelik
Samo da poselamim
Algansa
Nazaria e
ugena
ponosnog smogovca
i ostale botove i da mi vise nikad ne repliciraju i prave se pametni i da pomisle da znaju nesto ofudbalu igracima i da ne nabrajam.
Sve sto sam pisao mjesec prelazni rok sramotno katastrofalan poslije one 3 tekme gdje smo klubu donijeli 150 milja maraka ali na cisto oni nama dovedu prosjek mrtvi( osim Amoah koji je na POSUDBU DOSAO)Imas prvo mjesto imas hajp pun stadion atmosferu i ovako vratis raji, pisao sam bice patnja do besvjesti pa skoro svako kolo izuzev 2 ili 3 ekipe koje su amaterske.
Ono bas kako sam posao dobri jesmo ok ali nismo sampionski tim i mozemo mi i osvojit ali na guzove do bola ili sto niko drugi nece
Algansa
Nazaria e
ugena
ponosnog smogovca
i ostale botove i da mi vise nikad ne repliciraju i prave se pametni i da pomisle da znaju nesto ofudbalu igracima i da ne nabrajam.
Sve sto sam pisao mjesec prelazni rok sramotno katastrofalan poslije one 3 tekme gdje smo klubu donijeli 150 milja maraka ali na cisto oni nama dovedu prosjek mrtvi( osim Amoah koji je na POSUDBU DOSAO)Imas prvo mjesto imas hajp pun stadion atmosferu i ovako vratis raji, pisao sam bice patnja do besvjesti pa skoro svako kolo izuzev 2 ili 3 ekipe koje su amaterske.
Ono bas kako sam posao dobri jesmo ok ali nismo sampionski tim i mozemo mi i osvojit ali na guzove do bola ili sto niko drugi nece
-
prisonbreak
7 presjecenih lopti od strane Varde. Uz njega Amoah i Jamakovic odigrali odlicnu utakmicu, steta sto je dovio zuti karton, mada halalim mu.
Treba probati Sijamiju u vrhu napada od pocetka utakmice.
Treba probati Sijamiju u vrhu napada od pocetka utakmice.
Sljedeca utakmica bez Jamakovica i Masetica. Moraju se tu popraviti, nemamo pravo na kiks.
Samo da dodam bolje da gledam i Alija i Durmisa nego ova PREMIJERLIGASKA POJACANJA , zali Boze ogresili smo se o ovu nasu djecu( iako i oni nisu nesto)
-
PONOSGRADA88
Ma lose prelose bas su me sto kaze zabrinuli. Od igraca sto imamo niko ama bas niko ne moze igrati PL (mozda rotacija Sivac,Amoah) . Ova utakmica je dokaz tome, da imamo iole spreman tim za PL barem 4igraca,rezultat bi bio 3-0, 70% ovih igraca ne zasluzuje igrat u timu iz Federalne koji se bori za PL, kakve mi krampe imamo, imamo igraca u prvih 11 koji imaju problema sa prijemom lopte a da ne pricamo o vecim dometima, dizemo u nebesa neke krampe, ko god realno gleda rece to isto (jedno je sto mi volimo nas Čelik,a drugo je ko tu igra). Odbij utakmice koje si rjesio na atmosferu, mi nismo onda ni u borbi za vrh, e to je realno . MI NEMAMO TIM ZA 1. mjestoGuest.1945 je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 21:57Kako neces, preslikana igra sa priprema.Ko dovodi igrače veze nema odnosno utrpaje svog.Jenjic momak loptu ne zna izbit Vardo je Iniesta za njega.Strah me samo sad gostujucih kad se ovako patiš na Bilinom.Kriva je uprava sto se nije pozabavila vise sportskim segmentom a ne daj odrješene ruke da Regoje trpa svoje igrače kako mu menadzer servira.Kontras'88 je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 21:50Druze ohani i ti malo, svi mi vidimo stanje, al pretjera ga ti, 500ti post isto pisesGuest.1945 je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 21:47 Ovo ekipa kurcu ne valja.Ovo su pokazale i pripreme.Daj krpi i igraj za kikiriki i razmisljaj samo o vodovodu kako ces vratit dug.Odu ti 2 najbolja igrača ti dovedeš oslabljenje a ne pojačanje.
Slušaj me sad pizdune jedan. Ne budeš li poslao sliku sa Papićeve pumpe iz Duvna kurčina si ko i naša igra. Eto, vozdra do NedeljeCinvict35 je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 22:07 Samo da poselamim
Algansa
Nazaria e
ugena
ponosnog smogovca
-
Guest.1945
Ovo prvenstvo samo na misice mozemo osvojiti.Kriva je uprava vise nego Regoje.6 godina organizaciju samo posvetili van terena dok je sportski segment na nivou kantonalne lige.Nije dovoljno samo entuzijazam trebamo i stručne ljude.Jel to niko nece da radi u Čeliku pa koliko to platu nudimo i za šta onda igraju igrači.Cinvict35 je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 22:07 Samo da poselamim
Algansa
Nazaria e
ugena
ponosnog smogovca
-
RubikovaKocka
Mi ovakvi kakvi jesmo nismo za PL nikako. Moras imati ekipu koja dominira u federalnoj ligi da bi se mogao nadati opstanku i sredini tabele u PL. Ovo je baš loše.
-
KakhaKaladze
Ja cu samo reci da mi ove sezone igramo.protiv Travnika, Buducnosti Bratstva itd a ne Borca Zrinjskog i Sarajeva. Koja je to ekipa za PL iz nase lige po vama? Il nece niko bit prvi? Neg ide od drugog pa nadole tabela.
Nabjem te na RA...Ku, ja sam dao za ovaj klub za 5 godina kao sto ti neces za zivota a svakim danom sve mqnje imam zelju da dajem od svoje porodice i djeta.samocelik je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 22:13Slušaj me sad pizdune jedan. Ne budeš li poslao sliku sa Papićeve pumpe iz Duvna kurčina si ko i naša igra. Eto, vozdra do NedeljeCinvict35 je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 22:07 Samo da poselamim
Algansa
Nazaria e
ugena
ponosnog smogovca
Od mene ove sezone SEZONSKA CLANSKA I CLANSKA ROBIJASA I PONEKI ARTIKAL I TO JE TO.
A za gostovanja imam ih od 98 pa do dan danas kad obaveze dozvole, neki od nas imaju i poslove i porodici budalasu.
Igra slaba i ispod prosjeka.
Travnik seljacki grad i klub.
Posjeta sramota i neka nismo pobjedili zbog svih govnara koji su ostali u udobnosti svog doma.
Prvih 11 ocekivano, ali ne po mom gustu.
Sudija pogubljen vecinu vremena.
Kao tim ne znam igrati prema naprijed. Nema igraca koji ulijecu, nema prodornosti i kvaliteta naprijed.
Smajlovic los, napad ispod prosjeka, Jamakovic se trudio, steta zutog bio mi je dobar. Marin 2 puta probio, ali bolje bi se snasao na beku.
Jenjica ostaviti u Tomislavu neka ide biciklom do Posusja.
Vardo i Delic standardno za njih, odnosno 2 nivoa ispod Kalesica.
Rad tijekom zime na urednivanju stadion 10
Rad na sredjivanju kluba 10
Rad na clanstvu do Sarajeva 10
Rad na clanstvu nakon Sarajeva 0
Rad Robije 1000
Budjenje grada i zajednice 5
Pripreme i uslovi 10
Transfer rok 0
Travnik seljacki grad i klub.
Posjeta sramota i neka nismo pobjedili zbog svih govnara koji su ostali u udobnosti svog doma.
Prvih 11 ocekivano, ali ne po mom gustu.
Sudija pogubljen vecinu vremena.
Kao tim ne znam igrati prema naprijed. Nema igraca koji ulijecu, nema prodornosti i kvaliteta naprijed.
Smajlovic los, napad ispod prosjeka, Jamakovic se trudio, steta zutog bio mi je dobar. Marin 2 puta probio, ali bolje bi se snasao na beku.
Jenjica ostaviti u Tomislavu neka ide biciklom do Posusja.
Vardo i Delic standardno za njih, odnosno 2 nivoa ispod Kalesica.
Rad tijekom zime na urednivanju stadion 10
Rad na sredjivanju kluba 10
Rad na clanstvu do Sarajeva 10
Rad na clanstvu nakon Sarajeva 0
Rad Robije 1000
Budjenje grada i zajednice 5
Pripreme i uslovi 10
Transfer rok 0
Nismo smjeli igrati Travnikovu igru. Igru bez igre, cak i kad smo poveli oni su nastavili sa svojom igrom, cekajuci priliku u zadnjih 15tak minuta. Mi smo svoje prilike promasivali isto kao sto je bio slucaj i u Travniku. Oni su svoju jednu iskoristili, isto kao i u Travniku. Po meni je strucni stab kiksao. Imali su 4 mjeseca da skontaju taktiku, jer znalo se kako ce Travnik igrati, onako kako uvijek i igra protiv nas, krkanski i mesarski.
Zamjene ni odgovorile zadatku, Smajlovic je bio los, sredina terena onako, Masic rastrcan kao i obicno i ona dva suta u golmana, Amoah po meni veceras najbolji pojedinac steta sto je imao par blokiranih suteva.
Nerijeseno, nije poraz ali eto ima se osjecaj da smo izgubili dva boda koja nismo trebali izgubiti. Sad zapeti protiv Tomislava i vratiti izgubljene bodove.
Robijasi veceras najsvjetlija tacka. Podrska 90 minuta, odlicna brojnost, svaka cast.
I jos nesto, vezano za tehnicku organizaciju utakmice. Vjerujem da ovdje ima vas koji imaju sezonsku kartu. Da li je iko skontao gdje je trebao biti ulaz za vlasnike sezonskih karata? Svi su vjerujem pomislili da prvi ulaz na zapadu do prodavnice Orijent! Uprava nije tako mislila, vec je bila osposobila ulaz koji se nalazi izmedju prodavnice Orijent i Juga! Posto taj ulaz nije nicim obiljezen, a vjerujem da se malo ko i sjeca da tu postoji ulaz, niko nije ni pokusavao tu uci, pa se opet stvorila guzva na prvom ulazu na zapadu. Sugestija upravi: Ukoliko planirate koristiti taj ulaz, oznacite ga i pred utakmicu sa Slobodom u objavi fotografisite ga, da se raja bolje upozna.
Slijedi Tomislav, bez kartoniranih Masetica i Jamakovica. Vjerujem da ce onda Sutkovic poceti utakmicu zbog U21 pravila.
Jedina utjeha je sto smo povecali prednost nad Stupcanicom, eto sad je +5 (posto vjerujem da nam je ona jedini konkurent za ulazak u PL).
NAPRIJED ČELIK!
Zamjene ni odgovorile zadatku, Smajlovic je bio los, sredina terena onako, Masic rastrcan kao i obicno i ona dva suta u golmana, Amoah po meni veceras najbolji pojedinac steta sto je imao par blokiranih suteva.
Nerijeseno, nije poraz ali eto ima se osjecaj da smo izgubili dva boda koja nismo trebali izgubiti. Sad zapeti protiv Tomislava i vratiti izgubljene bodove.
Robijasi veceras najsvjetlija tacka. Podrska 90 minuta, odlicna brojnost, svaka cast.
I jos nesto, vezano za tehnicku organizaciju utakmice. Vjerujem da ovdje ima vas koji imaju sezonsku kartu. Da li je iko skontao gdje je trebao biti ulaz za vlasnike sezonskih karata? Svi su vjerujem pomislili da prvi ulaz na zapadu do prodavnice Orijent! Uprava nije tako mislila, vec je bila osposobila ulaz koji se nalazi izmedju prodavnice Orijent i Juga! Posto taj ulaz nije nicim obiljezen, a vjerujem da se malo ko i sjeca da tu postoji ulaz, niko nije ni pokusavao tu uci, pa se opet stvorila guzva na prvom ulazu na zapadu. Sugestija upravi: Ukoliko planirate koristiti taj ulaz, oznacite ga i pred utakmicu sa Slobodom u objavi fotografisite ga, da se raja bolje upozna.
Slijedi Tomislav, bez kartoniranih Masetica i Jamakovica. Vjerujem da ce onda Sutkovic poceti utakmicu zbog U21 pravila.
Jedina utjeha je sto smo povecali prednost nad Stupcanicom, eto sad je +5 (posto vjerujem da nam je ona jedini konkurent za ulazak u PL).
NAPRIJED ČELIK!
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 14 ožu 2026, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Nije stvar šta si dao nego šta ćeš tek dati. Ima sve crno na bijelo ko je šta dao u ovih 5 godina. Jedeš govna sedmicama. Negativan si. Ko je god pogledi jednu utakmicu u životi vidi da smo ku***. Ne ku*** nego kurčić. I šta ćemo sad? Lajat ? Pusiti prvo mjesto. Nek Travnik Stupčanica ili Tošk ide? Hoću ali u kurcu. Ne dam što smo zaradili u zadnjih 14 utakmica. Ima još 12. 6 kući. Idem u Tomislav da navijamo da pobjedimo. Nije 98. pa da znaš na petlji da gubiš. jeb** i tebe i tvoja gostovanja kad je sve za ku*** bilo. Sad kad treba, trebaš i ti i ja i tvoje i moje dijete i naše žene i roditelji ako su živi. Svi. Ako hoćeš lijep fudbal ima ga u Bundesligi.Cinvict35 je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 22:23Nabjem te na RA...Ku, ja sam dao za ovaj klub za 5 godina kao sto ti neces za zivota a svakim danom sve mqnje imam zelju da dajem od svoje porodice i djeta.samocelik je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 22:13Slušaj me sad pizdune jedan. Ne budeš li poslao sliku sa Papićeve pumpe iz Duvna kurčina si ko i naša igra. Eto, vozdra do NedeljeCinvict35 je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 22:07 Samo da poselamim
Algansa
Nazaria e
ugena
ponosnog smogovca
Od mene ove sezone SEZONSKA CLANSKA I CLANSKA ROBIJASA I PONEKI ARTIKAL I TO JE TO.
A za gostovanja imam ih od 98 pa do dan danas kad obaveze dozvole, neki od nas imaju i poslove i porodici budalasu.
Ponavljam ku*** smo. Svi to vide. Ali idemo igrati navijati galamiti i uzeti 3 boda u Duvnu. Nema nazad jarane
Ništa novo, vidjelo se već u prijateljskim da je to za klasu lošija ekipe od one na jesen. Da je Travniku sviran čist penal, možda bi i izgubili.
Durmo i Vardo na klupu, Hodžić na zadnjeg veznog, Mašetić na stopera, Šerex u prvih 11 i Šutković na gol. Jenjiću raskinut ugovor već večeras, Međuseljac je za njega Iniesta.
Durmo i Vardo na klupu, Hodžić na zadnjeg veznog, Mašetić na stopera, Šerex u prvih 11 i Šutković na gol. Jenjiću raskinut ugovor već večeras, Međuseljac je za njega Iniesta.
-
PatrickBateman
Ma igra nije bila losa, stvorilo se dovoljno prilka ali se nije zabio drugi gol. Stvarno boli da su sve utakmice protiv ovih seljaka na isti kalup. Zabijes drugi i nabijes ih nogom kuci, a mi ih pustimo da orgijaju
Srce, čast i ponos!