Premijer liga - aktuelno
-
prisonbreak
Re: Premijer liga - aktuelno
Slabo odigra Varga.
Truhlo ko finansira Slogu, jebote postadoše ozbiljan premijerligaš a navijaca ko Nemila imaju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A jbg stoper na beku. Ja ga gledo protiv Sarajeva, pojeo im i gulija i kyeremeha.
Toni Jović klasa, mislim da se jednom i sa Čelikom povezivao dok smo u PL bili.
Nema šanse da ova sloga ispadne, imaju dobru ekipu. Krajišnik haman kurcobolja po gostovanjima
Yebote život likovima na klupi sjedi Vidić
Nema ni Pršeša, Kunića, Kvesića, kakva skupina rutonja u pm. Da su mlađi samo 3 godine, ova sloga bi titulu uzela 
-
prisonbreak
Mene strah života mi
Još kad na našoj tamo temi mi neko kaže Kalesić, Šero i to u pm. Šta će Kalesić protiv Sloge, ovi imaju Mekića i Hasanovića u vezi, Pršeš klupa, tri igrača imaju više evropskih utakmica u nogama nego Šero i Kalesić PL.
Ma politika, žali bože para, stadiona u ovako nepismenoj nogometnoj sredini, da ne kažem seljačkoj
-
prisonbreak
Nabijem ja njih. Ja se sve nadam da nekako ispadnu, da se pokupe ovi igraci sto valjaju.Truhlo je napisao/la: ↑28 stu 2025, 20:06Ma politika, žali bože para, stadiona u ovako nepismenoj nogometnoj sredini, da ne kažem seljačkojU Bijeljini zna biti i po 2 milje, Prijedor da ne pričamo, al ovaj Doboj je živi odron od publike. Ovo što ih je večeras bilo, toliko ih bude i kad je 25 stepeni i dolazi im atraktivniji protivnik iz vrha. Svi bi voljeli da ispadnu, al jbg neće, prejaki su stvarno...
Auuu kakav promašaj željkana u prvoj minuti 
Kakva kontra Borca
Tačno me strah PL
Tačno me strah PL
Strašnu ekipu borac ima, prestrašnu.... Grahovac, Jojić, Savić evropski igrači.
-
prisonbreak
A jbg protiv Sloge upisani bodovi većprisonbreak je napisao/la: ↑29 stu 2025, 16:51Dobro igraju veceras, bas dobro. Neki dan protiv Sloge nisu se mogli sastaviti.
Cvetanovski ga na srecu uvali i ostavi ih u zivotu.
Ovo večeras je atomski fudbal, sve se ibretim da je ovo jedna PL ekipa...
Imao je željkan mrtvi zicer u prvoj minuti, ko zna kako bi bilo da su pogodili. Svakako pravo dobra utakmica
-
prisonbreak
Mogo je Zeljo izvuci remi, al dobar je Borac.
I posušje se vrati u život, apsolutno loše ekipe nema u PL. U srijedu protiv sloge za opstanak igraju, bilo bi fino da dobiju, neka ispadnu 2 ekipe iz RS-a