NK Čelik
Re: NK Čelik
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
strucnjak9
Ne vjerujem ni da je to komplikovano toliko, prije bi rekao da je neiskustvo. Mi regularno registrovanog stranca nismo imali 15 godina. Sigurno ce to lakse ici u buducnosti, kada se administracija malo uhoda
Sadik 12 Golova Ulcinj Junior Pazar Afrika Radna Dozvola

Koliko brutalno izgleda ovaj tunel,svaka vam čast momci...
-
PatrickBateman
Ako veceras hocemo tri boda pristup mora biti bolji 10 puta nego sto je bio u pripremnim. Ono ato smo igrali protiv Toska je dovoljno da se izvuce neki mrsavi x. Moramo se postaviti kao bolja i jaca ekipa. Isto ne sumnjan da ce ovi iskoristit svaki mogucu situaciju da nam se uđu pod kožu i da nam unesu nervozu.
Valjda i izdanci zenicke La Masije na celu sa Duvnjakom potope zutu podmornicu iz Olova.
Valjda i izdanci zenicke La Masije na celu sa Duvnjakom potope zutu podmornicu iz Olova.
Srce, čast i ponos!
Kod Kinga je bio problem jer su mu istekle neke vize i pasos, oa se to sve oduzilo dok se povadilo. Koliko znam, klub ne uradio na vrijeme i kako treba, ali ovo je bilo do igraca i managera.
Sobodanka na MYTV,ev i Jedinstvo na YT ,vecerss Čelik na MYTV ,prati se kao da je Bundes liga 
-
KakhaKaladze
Najlosija Tuzla drzi nulu protiv premijerligaske Slobode, pretanki Igman vodi protiv preopasnog favorita iz sjene Goska, dok Jedinstvo vodi protiv Villareala. Ne znam nije mi jasno nikako. Ja kad sam citao vase analize ocekivao sam drugacije rezultate, tim vise sto igraju protiv ekipa iz donjeg dijela izuzev Stupcanice. Mozel mi neko sad pojasnit sta rade ti PL vezni redovi u prvom poluvremenu i sto ne tamburaju rutinski?
Kao sto sam rekao i prije sezone, ne igra papir.
Kao sto sam rekao i prije sezone, ne igra papir.
Za sad svi rezultati top. Sumnjam da moze Stupca preokrenuti rezultat tamo je teren neuslovan samo izbij, nabij.
Ako je istina za Karica i Slobodu svaka cast gospodinu treba ga podrzati.
Ako je istina za Karica i Slobodu svaka cast gospodinu treba ga podrzati.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 14 ožu 2026, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pratim malo i Zelju znaci ne mogu vjerovati pola terena ne mogu preci protiv Borca. Razumijem da je Borac jak i prvi ali ne preci pola terena kuci jos Zeljo ne kontam. Treba se dobro pojacat na ljeto za fajt akbd.
-
RutonjasaZapada
Samo mi vec 20 dana dizemo Real iz Olova kako su novi Galaktikosi.....I nema veze sto imamo 0 poraza i dalje se smatramo ekipa koja nema kvalitet...
Bgm uzeo sam 2h da pogledam tekmu iz Bihaca.
Ne vjerujem koliki smo mi sebi dusvani vasi komentari otjeralo je 500+ ljudi sa tribine za vecerasnju tekmu...
I na kraju vrijeme je da pokazete malo postovanje bar prema nama koji od kantona sve to gledamo s velikim postovanjem....
Znaci pola pisem iz huje , ostatak polovice sto hvalite sve tudje samo nase pisate...
Ne vjerujem koliki smo mi sebi dusvani vasi komentari otjeralo je 500+ ljudi sa tribine za vecerasnju tekmu...
I na kraju vrijeme je da pokazete malo postovanje bar prema nama koji od kantona sve to gledamo s velikim postovanjem....
Znaci pola pisem iz huje , ostatak polovice sto hvalite sve tudje samo nase pisate...
-
KakhaKaladze
Ma nisu brate oni otjerali, to je do marketinga.RutonjasaZapada je napisao/la: ↑14 ožu 2026, 16:01 Samo mi vec 20 dana dizemo Real iz Olova kako su novi Galaktikosi.....I nema veze sto imamo 0 poraza i dalje se smatramo ekipa koja nema kvalitet...
2 0 Jedinstvo vodi,mislim da je tu kraj vec.
2 - 0 za Jedinstvo
Koji euro gol svaka cast! Stupcanica malo jaca od Koline