NK Čelik

Možemo li treći put u nizu ispuniti Bilino polje sa preko 10.000 gledalaca?

DA
19
45%
NE
23
55%

Ukupno glasova: 42

Avenija
Policija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

slika

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

phillies je napisao/la: 14 ožu 2026, 10:26
Eugen je napisao/la: 14 ožu 2026, 09:55
phillies je napisao/la: 14 ožu 2026, 09:01

:like: :like:
Pitaj institucije nase, toliko se ljudima u klubu ovo ogadilo da je upitno u buducnosti angazovanje ovakvih igraca. Idemo veceras jako i po tri boda
Vjerujem da je procedura komplikovana do bola (pogotovo nama), i zato u buducnosti dobro gledati koga dovodimo iz vana, pa ako se procjeni da je vrijedan trkeljisanja, onda i ganjati papire.
Ne vjerujem ni da je to komplikovano toliko, prije bi rekao da je neiskustvo. Mi regularno registrovanog stranca nismo imali 15 godina. Sigurno ce to lakse ici u buducnosti, kada se administracija malo uhoda
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Sadik 12 Golova Ulcinj Junior Pazar Afrika Radna Dozvola :cry: :cry:
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Koliko brutalno izgleda ovaj tunel,svaka vam čast momci...
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ako veceras hocemo tri boda pristup mora biti bolji 10 puta nego sto je bio u pripremnim. Ono ato smo igrali protiv Toska je dovoljno da se izvuce neki mrsavi x. Moramo se postaviti kao bolja i jaca ekipa. Isto ne sumnjan da ce ovi iskoristit svaki mogucu situaciju da nam se uđu pod kožu i da nam unesu nervozu.

Valjda i izdanci zenicke La Masije na celu sa Duvnjakom potope zutu podmornicu iz Olova.
Srce, čast i ponos!
macak_

Post Postao/la macak_ »

Kod Kinga je bio problem jer su mu istekle neke vize i pasos, oa se to sve oduzilo dok se povadilo. Koliko znam, klub ne uradio na vrijeme i kako treba, ali ovo je bilo do igraca i managera.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Sobodanka na MYTV,ev i Jedinstvo na YT ,vecerss Čelik na MYTV ,prati se kao da je Bundes liga :D
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Vodi Jedisntvo
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Najlosija Tuzla drzi nulu protiv premijerligaske Slobode, pretanki Igman vodi protiv preopasnog favorita iz sjene Goska, dok Jedinstvo vodi protiv Villareala. Ne znam nije mi jasno nikako. Ja kad sam citao vase analize ocekivao sam drugacije rezultate, tim vise sto igraju protiv ekipa iz donjeg dijela izuzev Stupcanice. Mozel mi neko sad pojasnit sta rade ti PL vezni redovi u prvom poluvremenu i sto ne tamburaju rutinski?
Kao sto sam rekao i prije sezone, ne igra papir.
KenoRob
12. igrač

Post Postao/la KenoRob »

Za sad svi rezultati top. Sumnjam da moze Stupca preokrenuti rezultat tamo je teren neuslovan samo izbij, nabij.
Ako je istina za Karica i Slobodu svaka cast gospodinu treba ga podrzati.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 14 ožu 2026, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
KenoRob
12. igrač

Post Postao/la KenoRob »

Pratim malo i Zelju znaci ne mogu vjerovati pola terena ne mogu preci protiv Borca. Razumijem da je Borac jak i prvi ali ne preci pola terena kuci jos Zeljo ne kontam. Treba se dobro pojacat na ljeto za fajt akbd.
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Samo mi vec 20 dana dizemo Real iz Olova kako su novi Galaktikosi.....I nema veze sto imamo 0 poraza i dalje se smatramo ekipa koja nema kvalitet...

Bgm uzeo sam 2h da pogledam tekmu iz Bihaca.
Ne vjerujem koliki smo mi sebi dusvani vasi komentari otjeralo je 500+ ljudi sa tribine za vecerasnju tekmu...
I na kraju vrijeme je da pokazete malo postovanje bar prema nama koji od kantona sve to gledamo s velikim postovanjem....

Znaci pola pisem iz huje , ostatak polovice sto hvalite sve tudje samo nase pisate...
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

RutonjasaZapada je napisao/la: 14 ožu 2026, 16:01 Samo mi vec 20 dana dizemo Real iz Olova kako su novi Galaktikosi.....I nema veze sto imamo 0 poraza i dalje se smatramo ekipa koja nema kvalitet...

Bgm uzeo sam 2h da pogledam tekmu iz Bihaca.
Ne vjerujem koliki smo mi sebi dusvani vasi komentari otjeralo je 500+ ljudi sa tribine za vecerasnju tekmu...
I na kraju vrijeme je da pokazete malo postovanje bar prema nama koji od kantona sve to gledamo s velikim postovanjem....

Znaci pola pisem iz huje , ostatak polovice sto hvalite sve tudje samo nase pisate...
Ma nisu brate oni otjerali, to je do marketinga.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

2 0 Jedinstvo vodi,mislim da je tu kraj vec.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

2 - 0 za Jedinstvo :D Koji euro gol svaka cast! Stupcanica malo jaca od Koline :mrgreen:
Odgovori