Još da dovedemo veznjaka do subote, to je odmah dodatna 1000 ljudi na stadionu, ovih od dobre igre, rezultata i pojačanja

I ja kontam ko je sad Bešić u zapisniku
5k mozemo napuniti, itekako. Idemo dati svi doprinos, pozivati, pricati o Celiku do subote. Idemo napraviti spektakl u subotu i upisati pobjedu. Poslije toga Pirota i Travnik, velika ludnica zagarantovana.
Cap13 sto je napisao "bar petica" - vjerujem da je mislio na publiku u smislu 5 hiljadaphillies je napisao/la: ↑19 kol 2024, 15:15 Ne sanjajte nikakve "petarde", razvaljivanja i slicno...Nije ovo kanton ili fenjerasi Druge Lige Centar. Timovi kakvi god da su posjeduju kvalitet, a mi nismo toliko bolji da se qrchimo. Favoriti jesmo ali to moramo opravdati na terenu. Imamo i mi svojih mana u ekipi. Jedinstvo ne vjerujem da ce doci da se nadigrava, nego ce bunkericu igrati, pa ako izdrze pocetne nalete Celika i ostaane nula mozda upali neka kontra..i eto belaj. Nije da nismo gledali takve ekipe na Bilinom.
Ovo ne pisem zbog toga sto sumnjam u nase momke, vec samo da se raja ne zaleti previse i da misle da ce to Celik ko plitak potok preci...pa krenu bogarati nakon 20 minuta utakmice.
Moja prognoza 2:0 (Hamza oba)
Jesam, jesam. Petica u hiljadama na tribinamazjenica je napisao/la: ↑19 kol 2024, 15:17Cap13 sto je napisao "bar petica" - vjerujem da je mislio na publiku u smislu 5 hiljadaphillies je napisao/la: ↑19 kol 2024, 15:15 Ne sanjajte nikakve "petarde", razvaljivanja i slicno...Nije ovo kanton ili fenjerasi Druge Lige Centar. Timovi kakvi god da su posjeduju kvalitet, a mi nismo toliko bolji da se qrchimo. Favoriti jesmo ali to moramo opravdati na terenu. Imamo i mi svojih mana u ekipi. Jedinstvo ne vjerujem da ce doci da se nadigrava, nego ce bunkericu igrati, pa ako izdrze pocetne nalete Celika i ostaane nula mozda upali neka kontra..i eto belaj. Nije da nismo gledali takve ekipe na Bilinom.
Ovo ne pisem zbog toga sto sumnjam u nase momke, vec samo da se raja ne zaleti previse i da misle da ce to Celik ko plitak potok preci...pa krenu bogarati nakon 20 minuta utakmice.
Moja prognoza 2:0 (Hamza oba)
![]()
Ne fali, fali ti ibraković kao zamjena na beku jusiću, babić je protiv Goražda veznog igrao. I Bašić i Prguda mogu 8cu igrati, može i Vardo, nije to toliko problematično.phillies je napisao/la: ↑19 kol 2024, 15:41 Hahahaha![]()
Al eto, nek sam ja napisao
Ps. Gledam na transfermarktu i Martinovic i Dzankovic primarna pozicija lijevo krilo? Ako je tako onda nema problema
Edit
Fali zamjena za Alija, mjenjaj formaciju kad njeg nema
Kad se momci oporave, ovo ce biti ubitacna ekipa...