NK Čelik
-
Guest.1945
Re: NK Čelik
Regoje ko trećerazredni trener.Stavlja Mašića dole a on isto vreća govana.Pas 0 izvođenje kornera 0.Napadač nam kornere izvodi.
Da nije bilo Varde primili bi mi danas tricu. Nosioc igre! Vardo - Delić.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
strucnjak9
Samo previse i Amoaha dizete. Ima on dobrih stvari, ali pogledajte njegove greske i izgubljene duele. U prve dvije minute 2 puta je izgubio loptu gdje je Tosk napravio kontru. Onda pred kraj utakmice isto tako gubi duel i Tosk ima odlicnu priliku. Vrlo cesto protivnik u ovoj ligi nece iskoristiti te greske, ali u Premijer ligi su ovo 3 gola u nasoj mrezi. U ovoj ligi moze valjati, ali budite svjesni da nije imao mjesta u trenutno najgoroj ekipi PL, a kod nas ga mnogi vec planiraju da bude nosioc igre.
Evidentno je da imamo problem sa U21 igracima. Jamakovic i Smajlovic cini mi se da ne mogu iznijeti to. Najpametnije je staviti golmana koji se dobro pokazao na pripremama, za razliku od Durme koji je i danas kiksao.
Masica ne bih ni da spominjem, sve smo vidjeli
Evidentno je da imamo problem sa U21 igracima. Jamakovic i Smajlovic cini mi se da ne mogu iznijeti to. Najpametnije je staviti golmana koji se dobro pokazao na pripremama, za razliku od Durme koji je i danas kiksao.
Masica ne bih ni da spominjem, sve smo vidjeli
-
Guest.1945
Tanki smo ko lizalo na osnovu pokazanog danas.Kalesića smo morali ostaviti, čovjeku je trebalo povećati platu i to je to.Otišao u klub koji košta malo jače od 1M €.Nikako mi nije jasna politika kluba u vezi sportakog segmenta.
Očekivano, lošiji nego na jesen. Sve preko 2000 sociosa protiv Travnika odlična posjeta.
Ovo danas je bas lose bilo, ne znam jesu se toliko opustili zato sto je prijateljska utakmica, ali brate dragi ovo je bilo ko na terminu. Masic samo dize ruke, zna ga zabiti, ali sto ga zna i usrati malo je reci.
-
PatrickBateman
Opet stara boljka u veznom redu... Danas nam Tosk izađe visoko isto ko da nam je Bayern presing lupio. Amoah je jedini koji je nesto pokusavao i preuzimao odgovornost, Vardo i Delic katastrofa. Jenjic kad je usao 15 minuta mu je trebalo za prvi kontakt s loptom.
Masic ko da 15 kila viska ima. Spor, nezainteresovan, nikakav, Sijamija je kakvu takvu uzivost unio iako covjek nije primarno krilni igrac i to se jasno vidi.
Ovo sto smo vidjeli na pripremama nije ohrabrujuce, a protiv Travnika smo bez prava na kiks. Nervoza raste, a ide nezgodno gostovanje, pa derbi sa Slobodom
Masic ko da 15 kila viska ima. Spor, nezainteresovan, nikakav, Sijamija je kakvu takvu uzivost unio iako covjek nije primarno krilni igrac i to se jasno vidi.
Ovo sto smo vidjeli na pripremama nije ohrabrujuce, a protiv Travnika smo bez prava na kiks. Nervoza raste, a ide nezgodno gostovanje, pa derbi sa Slobodom
Srce, čast i ponos!
To smo ja i ti i jos mozda 2 3 momka potencirali citav prelazni rok i tako je 100% a ovi par likova sto misle da smo slijepi i glupi i retardirani da nwvidimo i nemamo pojma nek se poklope i sute.
Naprqve ti navijqci 150k cisto bwz troskova zadnje 3 tekme i onda oni nama iz uprave servirqju ova pojacanja i igru gdje Hora izbija na krilo i to je to, patnja teze vrste.
Ovako se ne radi na sportskom planu ako ekipa ima ambicije za promociju u PL, nedo dragi Allah povrede jednog od 3 nasa najbolja igrqca bio bi kolaps
Gotovo je sad sa kukanjem(kasnite 2 mjeseca
).
Imaš to što imas, limitiran sastav koji može samo na navijače i borbu pobjedjivati jer nema kvaliteta nešto više od prosječne ekipe u ligi.
2 kljucna, najbolja igrača otišla iz veze, zamjenu nisi doveo. Možda Amoah neka pokaže sada kada krene prvenstvo.
Sloboda raspala koja nema šanse za PL mnogo ozbiljniji prelazni rok odradila.
Ne treba šta ni pisati kad ti je Vardo zamjena za Kalesića. Umjesto ispisnice Vardo i Delić nosioci i kreatori igre
Prokrvariti svi zajedno da se na stadion u iduću subotu protiv Travnika dovuče i privuče što više publike i navijača da ih pobjedimo i da ove naše fudbalere motiviramo da se pobiju i pokrenu.
Jedini spas podrška i motiv sa tribina a pritisak na goste. 12 igrač doslovno i bukvalno.
Imaš to što imas, limitiran sastav koji može samo na navijače i borbu pobjedjivati jer nema kvaliteta nešto više od prosječne ekipe u ligi.
2 kljucna, najbolja igrača otišla iz veze, zamjenu nisi doveo. Možda Amoah neka pokaže sada kada krene prvenstvo.
Sloboda raspala koja nema šanse za PL mnogo ozbiljniji prelazni rok odradila.
Ne treba šta ni pisati kad ti je Vardo zamjena za Kalesića. Umjesto ispisnice Vardo i Delić nosioci i kreatori igre
Prokrvariti svi zajedno da se na stadion u iduću subotu protiv Travnika dovuče i privuče što više publike i navijača da ih pobjedimo i da ove naše fudbalere motiviramo da se pobiju i pokrenu.
Jedini spas podrška i motiv sa tribina a pritisak na goste. 12 igrač doslovno i bukvalno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
- Allgunsblazing
Jel to prvo kolo gotovo? Mislim po komentarima kao da smo igrali sa Travnikom, a ne prijateljsku utakmicu protiv Toska koji nista nije napravio osim 4 dalekometna suta.
Tacno da sam ja igrac nikada ne bih igrao za Celik.
Ma dzaba nemoj se umarat,jedni misle da ce protiv Travnika doci 2000 navijača zato sto je bio x sa Toskom u prijateljskoj.Allgunsblazing je napisao/la: ↑07 ožu 2026, 18:09 Jel to prvo kolo gotovo? Mislim po komentarima kao da smo igrali sa Travnikom, a ne prijateljsku utakmicu protiv Toska koji nista nije napravio osim 4 dalekometna suta.
A drugi opet misle da smo limitirani a na klupi nam sjede Masetic,Šero,Sijamija i da ne nabrajam.
Treći su najavljivali pojačanja cijelo vrijeme,onda kad su ta pojačanja došla,nakon ovih par prijateljskih pljuje po upravi.
Četvrti kažu da smo tu negdje sa Goskom,Slobodom...
I tacno si upravu i nije nikakvo čudo što su nas neki igraci odbijali i odlazili u slabiji klub.
-
prisonbreak
Umjesto da nadogradis ekipu, mi je debelo oslabimo.
Otisao ti najbolji igrac lige, otisao mali koji je bio nosioc sa Kalesicem, na to dovedemo alibi igraca i vjerovatno flopa.
Dovedes Sijamiju koji je odlican napadac, pusti najbolje krilo u Ulcinj.
Amoah ne treba igrati zadnjeg veznog, puno bolji bi on bio naprijed.
Golmana obavezno koristiti u-21 igraca, kogs god da izbacis od trojice u-21 neces pogrijesiti, sva trojica igraju samo zato sto su u-21.
I nije Vardo kriv sto je "nosioc", krivi su oni koji misle da ova ekipa moze izboriti PL. Kad ti Sloboda za par kola sakrije loptu na Bilinom osut ce svi paljbu..
Nadam se da danasnjih 11 nije pocetnih 11 za Travnik.
Sutkovic
Sivac-Horic-Hodzic-Popovic
--Vardo--Jenjic
--Amoah--
Sero-Masic-Jamkovic
Nesto ovako bih ja probao.
Otisao ti najbolji igrac lige, otisao mali koji je bio nosioc sa Kalesicem, na to dovedemo alibi igraca i vjerovatno flopa.
Dovedes Sijamiju koji je odlican napadac, pusti najbolje krilo u Ulcinj.
Amoah ne treba igrati zadnjeg veznog, puno bolji bi on bio naprijed.
Golmana obavezno koristiti u-21 igraca, kogs god da izbacis od trojice u-21 neces pogrijesiti, sva trojica igraju samo zato sto su u-21.
I nije Vardo kriv sto je "nosioc", krivi su oni koji misle da ova ekipa moze izboriti PL. Kad ti Sloboda za par kola sakrije loptu na Bilinom osut ce svi paljbu..
Nadam se da danasnjih 11 nije pocetnih 11 za Travnik.
Sutkovic
Sivac-Horic-Hodzic-Popovic
--Vardo--Jenjic
--Amoah--
Sero-Masic-Jamkovic
Nesto ovako bih ja probao.
- Allgunsblazing
Da je Masic bio prisebniji sada bi bilo 3-1 i ne bismo pricali o ovim glupostima.
Tosk nije nista napravio osim pokusaja kontranapada. Jesu imali dobar presing, ali u 60% utakmice pola nisu mogli preci.
Mi smo u drugu ruku odigrali lose, a napravili 3 100% sanse koje smo morali dati.
Tosk nije nista napravio osim pokusaja kontranapada. Jesu imali dobar presing, ali u 60% utakmice pola nisu mogli preci.
Mi smo u drugu ruku odigrali lose, a napravili 3 100% sanse koje smo morali dati.