NK Čelik
-
PonosniSmogovci
Re: NK Čelik
Ih dal gubino sta bi postova bilo 
-
Luis Nazario da Lima
Nisu nam sanse napravili jbt....granitna odbrana 
Amoah pravo pojacanje
Amoah pravo pojacanje
Ovaj Amoah je ovde isto Iniesta,djeluje ko da mu niko lopte ne moze uzet.
-
Guest.1945
Dosta netačnih pasova.Dok odreaguju protivnik svaki put presječe.Dođe se do gola i ne razmišlja se samo se pošalje lopta a unutra jedva jedan igrač koji je okružen petoricom.Govorim za ovih prvih 11 a ne sad kad je 2. tim.Amoaha bi izdvojio a ovi su rinaka od ekipe..
-
Kontras'88
Ja bih izdvojio njihovu 16ku, mislim da bi uz Regoja bio jedan od boljih stopera lige ako ne i premijer lige.
-
KakhaKaladze
Ako je Jenjic PL veznjak, onda nam niko ne treba za PL. Ocajan. I Sijamija jos losiji. Dva totalna promasaja barem za sad. Od Jenjica mozda i bude nesto al Sijamija me je bas razocarao. I za kraj ovaj Igman jest tanak al nisam nesto siguran da ce Vitez, Buducnost i Tuzla city bit ista bolji od njih.
Govor samog tijela kod nasih igraca pokazuje da su danas bili duplo bolji u utakmici nego protiv Famosa. Delic,Vardo vise moraju trcat bez lopte i pokrivati i cuvati svoje igrace. Šero moze i mora vise se davat za ekipu ako misli igrati u prvih 11. Jamak dobar,Maške,Hora i Durmo na nivou,ostali borbeni i rastrcani sasvim korektni.Amoah je bolji i od Kalesica to ce pokazati i vec pomalo pokazuje,danas najbolji!
Može se izvještaj o utakmici napisati na 5 stranica. I bit će
Uglavnom mi ništa nismo nešto jači od ostalih timova ali mislim da imamo top, top stručni štab koji izvlači maksimum od igrača. Obojica mladi, poznaju ligu, željni rada i dokazivanja. Iako mladi preiskusni, razumiju igru..Mislim na Regoja i Jusica.
Njihovo dovođenje je jedan od najboljih poteza zadnjih godina.
Isto tako očigledno da nema pojačanja koja su nam potrebna pa tako ostaje da publika puni stadione i daje maksimalnu podršku kako bi 50-50 otišlo na našu stranu.
14.03.
Uglavnom mi ništa nismo nešto jači od ostalih timova ali mislim da imamo top, top stručni štab koji izvlači maksimum od igrača. Obojica mladi, poznaju ligu, željni rada i dokazivanja. Iako mladi preiskusni, razumiju igru..Mislim na Regoja i Jusica.
Njihovo dovođenje je jedan od najboljih poteza zadnjih godina.
Isto tako očigledno da nema pojačanja koja su nam potrebna pa tako ostaje da publika puni stadione i daje maksimalnu podršku kako bi 50-50 otišlo na našu stranu.
14.03.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
PonosniSmogovci
Ma ja opet naše ništa ne valja 
Nije lose ali nije ni sampionski veoma kratko i jasno
.
Sijamija ne moze na krilo da da maximum i ne pravi nikakvu razliku na terenu Amoah jedini top pojacanje Jenjic,vidjecemo nije sad nesto ali mozda nadodze.Uglavnos sto gore napisa Avenija sreca navijaca kuci i vani nebi mi bili na ovom mjestu
Sijamija ne moze na krilo da da maximum i ne pravi nikakvu razliku na terenu Amoah jedini top pojacanje Jenjic,vidjecemo nije sad nesto ali mozda nadodze.Uglavnos sto gore napisa Avenija sreca navijaca kuci i vani nebi mi bili na ovom mjestu
Nema šta to je naša realnost, prihvati je i radi na tome da svi mi simpatizeri PUNIMO zapad sto više moguće, Robijaši jug, klub i sponzori istok i da dajemo maksimalnu podršku i stvaramo pritisak na protivnika, dižemo naše za 20% više od njihovih mogućnosti.
Najbitnije je da pobjedom startamo radi psihe i svega. A vjerujem da naši igrači nisu zaboravili kako budu dočekani i tretirani na terenu u Travniku. Da je Mašić npr zamalo ostao bez vida/oka itd. Meni su oni mrži od Sarajeva i Želje
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Pustiš najbolje krilo lige koje je na jesen isporučilo 9 golova i 3 asistencije da ti prođe kroz Zenicu i ode u ULCINJKakhaKaladze je napisao/la: ↑28 vel 2026, 13:44 Ako je Jenjic PL veznjak, onda nam niko ne treba za PL. Ocajan. I Sijamija jos losiji. Dva totalna promasaja barem za sad. Od Jenjica mozda i bude nesto al Sijamija me je bas razocarao. I za kraj ovaj Igman jest tanak al nisam nesto siguran da ce Vitez, Buducnost i Tuzla city bit ista bolji od njih.
Amoah pun pogodak, pravo pojačanje. Sve u svemu pretanko za napad na PL, ozbiljnija PL pojačanja dovodi Gorki od nas, ko da oni imaju 12 bodova prednosti.
-
prisonbreak
!!!Truhlo je napisao/la: ↑28 vel 2026, 14:46Pustiš najbolje krilo lige koje je na jesen isporučilo 9 golova i 3 asistencije da ti prođe kroz Zenicu i ode u ULCINJKakhaKaladze je napisao/la: ↑28 vel 2026, 13:44 Ako je Jenjic PL veznjak, onda nam niko ne treba za PL. Ocajan. I Sijamija jos losiji. Dva totalna promasaja barem za sad. Od Jenjica mozda i bude nesto al Sijamija me je bas razocarao. I za kraj ovaj Igman jest tanak al nisam nesto siguran da ce Vitez, Buducnost i Tuzla city bit ista bolji od njih.Umjesto njega dovedeš centralnog napadača da bi ga gurao na krilo
Juniora Pazara neću ni komentarisati. Ovaj iz Posušja promašaj teži.
Amoah pun pogodak, pravo pojačanje. Sve u svemu pretanko za napad na PL, ozbiljnija PL pojačanja dovodi Gorki od nas, ko da oni imaju 12 bodova prednosti.
-
PatrickBateman
A jbmu vala i tog Jenjica, ima frajer ozbiljan CV, a isto ko da Mehica gledamo, s tim da je Mehic bar znao uklizat. Nadam se da pocetka prvenstva moze uci u neku formu jer nam je krucijalan njegov ucinak.
Al nas nervoza sve pere, ne mogu zamislit sta bi bilo da se ne plasiramo...
Al nas nervoza sve pere, ne mogu zamislit sta bi bilo da se ne plasiramo...
Srce, čast i ponos!
-
Kontras'88
Koga je to Sloboda dovela da je to toliko bajno?Truhlo je napisao/la: ↑28 vel 2026, 14:46Pustiš najbolje krilo lige koje je na jesen isporučilo 9 golova i 3 asistencije da ti prođe kroz Zenicu i ode u ULCINJKakhaKaladze je napisao/la: ↑28 vel 2026, 13:44 Ako je Jenjic PL veznjak, onda nam niko ne treba za PL. Ocajan. I Sijamija jos losiji. Dva totalna promasaja barem za sad. Od Jenjica mozda i bude nesto al Sijamija me je bas razocarao. I za kraj ovaj Igman jest tanak al nisam nesto siguran da ce Vitez, Buducnost i Tuzla city bit ista bolji od njih.Umjesto njega dovedeš centralnog napadača da bi ga gurao na krilo
Juniora Pazara neću ni komentarisati. Ovaj iz Posušja promašaj teži.