NK Čelik
Re: NK Čelik
Jbg. nije baš neki. Maxim Gorky je jedan od najbitnijih pisaca u prvim godinama SSSR-a.
Inače FK Gorki zabranjen 1924, a Sloboda osnovana 1927, tako da i nisu baš jedan klub, ali hajd', hebo njih i njihove izmišljotine...
Inače FK Gorki zabranjen 1924, a Sloboda osnovana 1927, tako da i nisu baš jedan klub, ali hajd', hebo njih i njihove izmišljotine...
Jednog dana, kada Čelik bude i vise od kluba, pa u hercegovini napravi svoj trening kamp, na kojem ce i zaradjivati, a ne samo za svoje potrebe koristiti. Jooj.... ono sto Čelik ceka, nije to tajna neka...
Kingu završit registraciju i da ugasi Vajtu 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Imam jednu zamisao koja mi se mota po glavi ovih dana pa da je i ovdje napisem.
Mnogi klubovi prave fotografije svog tima, a onda i svih zaposlenih u klubu svake godine. Nesto slicno i mi imamo s igracima. Volio bih da na ljeto, ako udjemo u premijer ligu, na zapadu se napravi fotografija na kojoj ce biti svi ljudi koji su bili uz Celik od prvog dana istupanja u kanton. Znam da je tesko pronaci sve te ljude i dovesti ih u isto vrijeme na isto mjesto, ali pokusati. Svakog covjeka koji istinski voli Celik, a da je to dokazao podrskom, clanstvom, volontiranjem, odlascima u Ustikolinu, Vares i sl. mjesta. Mislim da tu ima nekih 300-400 ljudi koji su stvarno aktivni sve ove godine i koji su pravi istinski heroji Celika. Svaka cast igracima, ali oni to ne zasluzuju, cast pojedincima. Ovi ljudi su spasili Celik i mora im se odati postovanje. Iako vecina njih ne zeli da budu javno eksponirani, njihova imena moraju ostati zapisana kao imena spasitelja Celika.
Ovako se Klopp oprostio od Liverpoola sa svim ljudima s kojima je radio. Nesto slicno sam i ja zamislio kao kraj jedne epohe u kojoj smo spasili klub, vratili dugove i napravili zdrav i stabilan klub.
Mnogi klubovi prave fotografije svog tima, a onda i svih zaposlenih u klubu svake godine. Nesto slicno i mi imamo s igracima. Volio bih da na ljeto, ako udjemo u premijer ligu, na zapadu se napravi fotografija na kojoj ce biti svi ljudi koji su bili uz Celik od prvog dana istupanja u kanton. Znam da je tesko pronaci sve te ljude i dovesti ih u isto vrijeme na isto mjesto, ali pokusati. Svakog covjeka koji istinski voli Celik, a da je to dokazao podrskom, clanstvom, volontiranjem, odlascima u Ustikolinu, Vares i sl. mjesta. Mislim da tu ima nekih 300-400 ljudi koji su stvarno aktivni sve ove godine i koji su pravi istinski heroji Celika. Svaka cast igracima, ali oni to ne zasluzuju, cast pojedincima. Ovi ljudi su spasili Celik i mora im se odati postovanje. Iako vecina njih ne zeli da budu javno eksponirani, njihova imena moraju ostati zapisana kao imena spasitelja Celika.
Ovako se Klopp oprostio od Liverpoola sa svim ljudima s kojima je radio. Nesto slicno sam i ja zamislio kao kraj jedne epohe u kojoj smo spasili klub, vratili dugove i napravili zdrav i stabilan klub.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hocel biti streama sutra?
Zna li se šta.
Zna li se šta.
Ide lagano popunjavanje pozicija u klubu i priprema za PL.
Izasao bilten danas, jos nije rijesena registracija.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
RealMadrid
Ma bice ja mislim zqvrseno do Travnika mora da bude,jbt pa
A jufkasi zavrsise za 7 dana ovod novog brazilca, mozda mi nemamo toliko ljudi da se bave s tim svaki dan ali imali smo brate vise od mjesec tako da mislim da ce bit zavrseno
-
KakhaKaladze
Treba uzeti u obzir nekoliko stvari. Mi stranca nismo registrovali dugi niz godina. Moguce da se dosta stvari promijenilo od kad smo zadnji put registrovali pa ti tehnicki radis nesto po prvi put. Sve i da nije za ljude koji su u klubu je sigurno prvi put. Uz to kad radis nesto nakon 15 godina sigurno ce te svi vise provjeravat peglat i trazit puno vise potvrda nego kad si to radio u skorije vrijeme. Vjerujem da kad lrebrodimo ovo sad s Kingom da ce svaki sljedeci ic puno lakse.
-
prisonbreak
Preses se dovodi u vezu sa Slobodom..
- Zenicanin988
Ma traze oni kao jos jednog veznog ali nemaju nesto kesa i na pripreme se moglo samo ovoliko a bilo je u planu i 7 pa i vise dana ali finansije jbg boljka kao i skoro svim klubovima u nasoj ligi
Jooj Maske samo da ovo ne budes fulo u ligi.