NK Čelik
Re: NK Čelik
Infrastruktura je jedan od ključnih segmenata i stubova kluba.
Stadion i njegovo stanje/održavanje je ogledalo kluba i njegove ozbiljnosti, stabilnosti.
Stadion i njegovo stanje/održavanje je ogledalo kluba i njegove ozbiljnosti, stabilnosti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sta ste se usutili, sta ste se usutili ?
Hocete da nas Manijaci stignu u postiranju? cccc
Hocete da nas Manijaci stignu u postiranju? cccc
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
prisonbreak
pa kad vi neke brojalice pisete samo
Zadali se Manijaci momacki
Kod njih vise klub u bunaru neg sto smo mi bili
Nije im lahko jbg.
Ima li prijenos tekme u subotu i koja tv kuca prenosi
Kod njih vise klub u bunaru neg sto smo mi bili
Nije im lahko jbg.
Ima li prijenos tekme u subotu i koja tv kuca prenosi
Da mi malo o likCetu, svaka cast upravi na drugim pripremama u zimskoj pauzi, jos da neki dobar rutonja zaluta na pozicji zadnjeg veznog, pa da se osiguramo. 13 kola u proljetnom dijelu je malo, sve ublizu, samo da se odvojimo bar 6 bodova u prva 3 kola, lakse bi sve bilo. Bit ce svega u ovom proljetnom dijelu, svako se bori za sebe, kako za opstanak, tako i za prvo mjesto.
Sazrili smo kao ekipa i kao klub, mozemo igrati PL, jos do ljeta administraciju kluba dignuti na visi nivo tj. vise zaposlenih imati, pa nek se lopta zakotrlja.
Sazrili smo kao ekipa i kao klub, mozemo igrati PL, jos do ljeta administraciju kluba dignuti na visi nivo tj. vise zaposlenih imati, pa nek se lopta zakotrlja.
Neka ih dobro došli su,drago mi je da nismo jedini primijetili da onaj tamo smrdljivi forum nije za one koji imaju makar trun pameti.
Biće pokušaja sigurno da se i ovaj forum upropasti,još pogotovo kad i pitari uđu.Samo na vrijeme odstraniti sve koji budu zabušavali,bez tolerancije ikakve.
-
prisonbreak
Onaj tamo forum se i jest unistio radi smetljara, admini nisu postojali. Mozes sta hoces i kako hoces
Od 02.03. lagano početi sa dizanjem temperature i hajpa za utakmicu. Taman 2 sedmice da se zahajcamo
A i ovi naši bez navijača iza leđa ne mogu nikoga pobjediti, opet će ga zapad i jug ugurati. Eto prođe i 4 mjeseca pauze.
Sad slijedi finalni obračun.
A i ovi naši bez navijača iza leđa ne mogu nikoga pobjediti, opet će ga zapad i jug ugurati. Eto prođe i 4 mjeseca pauze.
Sad slijedi finalni obračun.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Luis Nazario da Lima
100%Redbull je napisao/la: ↑26 vel 2026, 20:42 Da mi malo o likCetu, svaka cast upravi na drugim pripremama u zimskoj pauzi, jos da neki dobar rutonja zaluta na pozicji zadnjeg veznog, pa da se osiguramo. 13 kola u proljetnom dijelu je malo, sve ublizu, samo da se odvojimo bar 6 bodova u prva 3 kola, lakse bi sve bilo. Bit ce svega u ovom proljetnom dijelu, svako se bori za sebe, kako za opstanak, tako i za prvo mjesto.
Ja se ne sjecam kad se zadnji put u 2 navrata islo na pripreme, rastemo momacki....mozda je i do pauze, ali svejedno top stvar.
A bojim se da nece bit igraca, sad je vec kasno, jedino nekog spremnog fizicki da odma moze uletit u rotaciju, inace nista od njega 3 kola (ako dodje)
Travnik nam je kljucna tekma bgmi, svim silama pobjedit, na bezobrazluk, tribine sta god, prvo kolo je uvijek najteze, pogotovo kad si domacin.
Ali mislim da cemo ih otrest ko sljivu.
- Juzni Front 1988
Ispast cu mozda glup,ali sta ti znaci to Gorki ?Truhlo je napisao/la: ↑26 vel 2026, 05:08Ima, samo reciNera82 je napisao/la: ↑25 vel 2026, 19:48 Ima li ko vremena da sabere nase posjete sa kupom i željine sa kupom. Poslje ovog danas mislim da smo tu negdje sa posjetom ako ne i da smo ih i prestigli, pogotovo ako ne prekinu svoj crni niz a mi nastavimo kako smo stali mislim da nije uopste nerealno da do kraja sezone budemo najgledanija ekipa u državi![]()
Trenutna situacija liga + kup:
1. Željo 6516
2. Čelik 5900
3. Sarajevo 3833
4. Zrinjski 2838
5. Borac 2818
6. Velež 2377
7. Široki 1882
8. Gorki 1663
9. Posušje 1590
10. Rudar Prijedor 1386
Mislim da slavni, legendarni, jedan od najvećih ide na prvo mjesto već nakon utakmice sa Gorkim![]()
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

Ma Sloboda se prvo zvala FK Gorki il tako nesto po nekom ruskom piscu,pa zbog toga ih zovemo gorki.Apex je napisao/la: ↑26 vel 2026, 22:18Ispast cu mozda glup,ali sta ti znaci to Gorki ?Truhlo je napisao/la: ↑26 vel 2026, 05:08Ima, samo reciNera82 je napisao/la: ↑25 vel 2026, 19:48 Ima li ko vremena da sabere nase posjete sa kupom i željine sa kupom. Poslje ovog danas mislim da smo tu negdje sa posjetom ako ne i da smo ih i prestigli, pogotovo ako ne prekinu svoj crni niz a mi nastavimo kako smo stali mislim da nije uopste nerealno da do kraja sezone budemo najgledanija ekipa u državi![]()
Trenutna situacija liga + kup:
1. Željo 6516
2. Čelik 5900
3. Sarajevo 3833
4. Zrinjski 2838
5. Borac 2818
6. Velež 2377
7. Široki 1882
8. Gorki 1663
9. Posušje 1590
10. Rudar Prijedor 1386
Mislim da slavni, legendarni, jedan od najvećih ide na prvo mjesto već nakon utakmice sa Gorkim![]()