NK Čelik

Koliku podršku sa tribina očekujete protiv Travnika u prvoj utakmici proljetne polusezone?

Anketa traje do: 01 ožu 2026, 20:00.

Ispod 5000
2
5%
5000 - 7000
12
30%
7000 - 10.000
21
53%
Preko 10.000
5
13%

Ukupno glasova: 40

Zamorano
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Lose,sporo,mlitavo pa opet presporo! Presporo se igra,sporo se misli,sporo se krecu. Jedan napad od golmana do centarfora traje po 45 sekundi uz 12 - 15 poprecnih bespotrebnih dodavanja! Šero preslab danas,mozda je umislio da nesto zna i moze al jok. Vardo kao i obicno dokazo da je samo obicna vreca govana na terenu.
Delic pretanko. Smajlovic los! Drago mi je samo za Jusuca sto se momak vraca u formu. King nula!
Smajlovic,Palackic,Isakovic,Vardo,22 broj,Delic,Sero,King,Popovic + Burekovic nemaju sta traziti u PL! Tanko je ovo danas u svim segmentima tako da minimalno 10 pojacanja treba na ljeto ako se udje u PL.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Jedini znacajan parametar danasnje utakmice je da sam se smrz'o ko....Sve drugo je gurnuto u zaborav :D
Ne moze se suditi po igri, ali da ce nam trebati jos igraca za nastavak prvenstva, hoce. Nadam se da nam se nedostatak sredine nece obiti o glavu.

Nevezano za temu: Da li neko koristi Redmi Note 14 5G i Samsung Galaxy S25 ? Ako ima, nek mi se javi u inbox. Hvala.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Hardcoreconvict

Post Postao/la Hardcoreconvict »

Nismo jos fizički dovoljno spremni, jedino danas trkački i konkretno Sivac i Marin mogu odgovoriti;
Delic solidan, imao je danas dobrih momenata;

Sijamija je napadač, nije krilo, i tesko moze tu poziciju igrati;
Pomalo podcjenjivanje protivnika, to nije dobro, ali vjerujem da ce biti bolje, i treba biti bolje.
Vjerujem i King da moze naprijed donjeti nesto novo uskoro;
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Bio sam bas optimistican i mislio sam da cemo ono sigurica odrqdit ovu polusezonu ali vise nisam siguran jer se druge ekipe dobro pojacale i bice tesko izdrzat bez poraza kao do sad.
Nadao sam se jacim pojacanjima jer ovo sto si doveo nije ono sto se najavljivalo da ce bit igraci koji ce donosti prevagu i moc igrat PL.Jedini koji je iolepojacanje Amoah njega si doveo na posudbu, nasi u klubu su navikli na kokuzluk i nedaju kes misle da ce neko igrat za klikere ili se boje rasula u ekipi ako dovedu dovedu 4 igraca sa platom 5000km, neznam ali ono sto su obecali nisu realizirali ni trener ni uprava.
Realno pvo nije kudzenje ili nesto ali et ko je po vama pojacanje za PL od ovih sto smp doveli
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ma Kalesića smo trebali zadržati kako znamo i umijemo al jok daj kokuzi.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Uvijek iste teme nakon jednog losijeg rezultata.

Cuj navikli na kokuzluk. :vješanje:
Harke03

Post Postao/la Harke03 »

Kako god nece biti lahko,bit ce borba do zadnjeg kola svi su pojacali vecinom,realno ne izdvajamo bas puno od ostalih po kvaliteti,fali tu barem jos dva igraca provjerena
Gledajuci danas sredina se vecinom preskace dugim loptama,kreatinovosti nikakve ali otom potom vidjet cemo u martu gdje smo !
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Allgunsblazing je napisao/la: 21 vel 2026, 18:50 Uvijek iste teme nakon jednog losijeg rezultata.

Mogu samo zamisliti kakvi komentari ce biti kada upisemo neki poraz u ligi. Imam osjecaj da neki zive za takve trenutke, da izadju iz kaveza i kazu kako nista ne valja i kako oni znaju sta je problem i sta treba. Ne zasluzujemo mi ovaj klub i ove ljude u klubu
Cinvict35

Allgunsblazing je napisao/la: 21 vel 2026, 18:50 Uvijek iste teme nakon jednog losijeg rezultata.

Pq dobro hajd ev ti reci posto uvijek imas nekome nesto nabacit cim kaze da nije zadovoljan.
Nisam ja sad nesto da sam bas nezadovoljan samo kazem sta se najvljivalo.
Jel se najavljivalo pojacanja na nivou premijer lige, jesul se doveli NISU.
Odu ti 2 najbolja igraca i prvi za rotacije ok nisi mogao na to itjecat razumijem ali nismo reagovali bas na nivou ekipe koja zeli PL i da zadrzi prvo mjesto to vidi i slabiji poznavaoc igraca PL i 1LF.Mozda oni misle da je dovoljno i nemamo mi tu sta nego diskutovat ali Sijamija King nisu pojacanja nego popuna mjesta( niko nebi bio sretniji od mene da razvale ) Amoah se pokazao kao pojacanje ali posudba al et i Jonjic trrba da se pokaze i sad koga smo doveli da je sad bas pojacanje i da ce donosit prevagu u ovoj ligi a kamoli da nesto napravi u PL
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

phillies je napisao/la: 21 vel 2026, 18:06 Jedini znacajan parametar danasnje utakmice je da sam se smrz'o ko....Sve drugo je gurnuto u zaborav :D
Ne moze se suditi po igri, ali da ce nam trebati jos igraca za nastavak prvenstva, hoce. Nadam se da nam se nedostatak sredine nece obiti o glavu.

Nevezano za temu: Da li neko koristi Redmi Note 14 5G i Samsung Galaxy S25 ? Ako ima, nek mi se javi u inbox. Hvala.
Ovo utakmicu mogu gledat samo ludaci poput nas i ja sam se vala smrzo a nista nisi vidio .Koliko su ovde pisali o Kingu ja sam mislio da ce bit ko Ronaldo ,ne moze on ni u ovoj ligi a kamoli vise .To je dokaz da mi veze nemamo nekad o procijeni igraca isto sto vec neki kazu Jenjic los na osnovu jedne utakmice a covjek i bolestan i povredjen e tako za Kinga pisali zvijer od igraca dao Zvezdi gol i Sarajevu. .Kad mi neko kaze crnce treba dovest ,treba ali samo koji ce ti prevagu pravit a ne crnac ili stranac da je rezerva ili zbog neke atrakcije jednog driblinga.
Mada sam ubijedjen u 1 mjesto i da ce se to sve slozit a kad se udje ovde mogu samo igrat u prvih 11 golman,Horic,Masetic ,Sivac i mozda Hodzic i Amoah i niko vise a od ovih rezervi ne moze niko ni rezerva bit kad se udje pa ti skontaj koliko igraca treba .
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Misevi izasli iz rupa standardno, kod nas kad bi 50 utakmica bez poraza bili postojala bi neka sumnja.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Cinvict35 je napisao/la: 21 vel 2026, 19:59

Pq dobro hajd ev ti reci posto uvijek imas nekome nesto nabacit cim kaze da nije zadovoljan.
Odu ti 2 najbolja igraca i prvi za rotacije ok nisi mogao na to itjecat razumijem ali nismo reagovali bas na nivou ekipe koja zeli PL i da zadrzi prvo mjesto to vidi i slabiji poznavaoc igraca PL i 1LF.Mozda oni misle da je dovoljno i nemamo mi tu sta nego diskutovat ali Sijamija King nisu pojacanja nego popuna mjesta( niko nebi bio sretniji od mene da razvale ) Amoah se pokazao kao pojacanje ali posudba al et i Jonjic trrba da se pokaze i sad koga smo doveli da je sad bas pojacanje i da ce donosit prevagu u ovoj ligi a kamoli da nesto napravi u PL
Pa ti si prvi ovde piso da ce nam doc premijerligaški igraci i da cemo bit duplo jači.A gledaj sta sad pišeš,nebo i zemlja prijatelju.

Ako neko sudi po prijateljskoj hocemo li uci u Premijer ligu onda ne mora nikad vise zakoračit na Bilino polje.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Ne možeš vaditi ozbiljne pouke iz utakmice gdje ti prvih 45 minuta igra jedna ekipa, a drugih 45 druga.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Milion puta prezvakana tema sa "PL" igracima. Tesko je dovesti pravog PL igraca u drugi rang. Na ljeto se moze dovesti sasvim dovoljno dobrih igraca za igranje u PL, ako se plasiramo tamo.

Pojacanja su vrlodobra (ako mozemo pricati unaprijed) za ovaj rang. I za napad na PL.
Cinvict35

R0B1J4SH je napisao/la: 21 vel 2026, 20:30
Cinvict35 je napisao/la: 21 vel 2026, 19:59

Pa ti si prvi ovde piso da ce nam doc premijerligaški igraci i da cemo bit duplo jači.A gledaj sta sad pišeš,nebo i zemlja prijatelju.

Ako neko sudi po prijateljskoj hocemo li uci u Premijer ligu onda ne mora nikad vise zakoračit na Bilino polje.
Pa obecavali su kako meni tako i svima al vjerovacemo im da nisu mogli iz neli milion razloga, mozda nisu igraci htjeli mozda nismo finansiski dovoljno dobri kako smo mislili da cemo bit mozda nisu htjeli da prave razdor u ekipi sa nekim prevelikim razlikama u platama mozda su procijenili da je ovo dovoljno, mozda ipak imaju info da nijedna druga ekipa nemq ambicija da udze u PL iako bude npr prva na tabeli ispred nas neznamo 100% sta se iza brda valja ali nisu uspjeli dovest sto su najvlljivali ja o tom pisem i tu sam razocaran.
Vjerujem ja u evu ekipu uz hajp navijqca da mozemo izdrzat nisam sad rekao da smo tarabe ali toliko rizikovat( od grada milion, nove sponzore i bolje ugovore od postojeci pa na kraju krajeva i svako kolo napunjeno Bilino sto donosi 70 000km minimumako smo prvi na tabeli i ako igras dopadljiv atraktivan fudbal) radi sad nekih dodatni 100-150k za jos 2 ili 3 top PL igrqca.Neznam ja tako postupam u svom poslu, samo ulog donosi profit i zaradu u 99% slucajeva
Odgovori