NK Čelik
-
KakhaKaladze
Re: NK Čelik
Generalno mislim da priprema sa dosta slabijom ekipom nema nikakvog smisla. Em ne mozes vidjet svoj kvalitet jer sigurno neces bit na 100% em i da im das 10 ne znas sta to znaci.
Od mene prolaz za poluvrijeme mlgu dkbit samo Delic i Sivac, ostalo sve tankosava.
I btw nemojte nam pravit Maldinije od igraca jer et nije se ni slego clanak covjek napravi kiks ko da nije nikad stao na stopera.
Od mene prolaz za poluvrijeme mlgu dkbit samo Delic i Sivac, ostalo sve tankosava.
I btw nemojte nam pravit Maldinije od igraca jer et nije se ni slego clanak covjek napravi kiks ko da nije nikad stao na stopera.
-
crnocrvenaarmija
Toliko amaterska da ne možemo da ih natrpamo
Nema gorih pljuvaca od nas, a sto mozemo popljuvat druge to nije humano
-
prisonbreak
Dodjes sa utakmice, upalis Velez-Zeljo i vidis da ti treba novih 15 igraca za PL, a da bi usao treba ti jos 2 igraca..
-
PonosniSmogovci
Buaaa ništa ne valja uprava napolje
I ja nesto slicno mislim ka i tiprisonbreak je napisao/la: ↑21 vel 2026, 15:23 Dodjes sa utakmice, upalis Velez-Zeljo i vidis da ti treba novih 15 igraca za PL, a da bi usao treba ti jos 2 igraca..
Ma ne treba nešto posebno pametovati. Sve se jasno vidi. Nemaš kreativnosti ali zato imas odmah antipropagandu fudbala.
Bolje sada pisati, raditi, mjenjati dok još ima vremena da se nešto promjeni nego u 3 kolu kad krene sezona, liga počinje za 20 dana, imaš 7 dana da nadjes i potpišeš 2 POJAČANJA da bi bio konkurent za prvo mjesto i to je to. Potrebna hitna reakcija.
Bolje sada pisati, raditi, mjenjati dok još ima vremena da se nešto promjeni nego u 3 kolu kad krene sezona, liga počinje za 20 dana, imaš 7 dana da nadjes i potpišeš 2 POJAČANJA da bi bio konkurent za prvo mjesto i to je to. Potrebna hitna reakcija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne znam šta se desilo pa se zaključala tema. Provjerim. Izvinjavam se, možda i bolje da se neki ne omrse 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
- Allgunsblazing
Da su prijateljske utakmice jedino mjerodavne onda bi Velez raspustio tim nakon poraza prije 4 godine.
Tako da price o fudbalu, kreativnosti i ostalo trebaju cekati ligu.
Tako da price o fudbalu, kreativnosti i ostalo trebaju cekati ligu.
Danas se fino istrcali, svi dobili sansu osim Durme i Jenjica koji je bio nesto bolestan. Famosu je danasnja utakmica bila 8 na pripremama, dobeli su dosta igraca na posudbu iz Slovenije, doveli dobrog trenera i sljedece sezone imaju ambicije da napadnu Premijer ligu
Mi smo bili bolji, ali generalno utakmica s nase strane je bika na 60 posto od onoga sto mozemo.
Mi smo bili bolji, ali generalno utakmica s nase strane je bika na 60 posto od onoga sto mozemo.
-
PatrickBateman
U leru odigrano. Kad smo ubacili malo u brzinu bilo je finih akcija, kao sto je ona iz kojeg dmo gol dali. Ali generalno slabo.
Stava sam da nam treba neka sestica koja zna povezati igru i omogucit da se lopta bez problema distribuira prema napadu. Amoah mi se cini bolji kad ima ofanzivniju ulogu, nego kad se spusta nisko po loptu.
Stava sam da nam treba neka sestica koja zna povezati igru i omogucit da se lopta bez problema distribuira prema napadu. Amoah mi se cini bolji kad ima ofanzivniju ulogu, nego kad se spusta nisko po loptu.
Srce, čast i ponos!
-
prisonbreak
Ma potreban dobar veznjak, ne mozemo Kalesicq nikako nadomjestiti, a i krilne pozicije su kriticne.PatrickBateman je napisao/la: ↑21 vel 2026, 17:16 U leru odigrano. Kad smo ubacili malo u brzinu bilo je finih akcija, kao sto je ona iz kojeg dmo gol dali. Ali generalno slabo.
- BatistutA19
Djaba sam se samo smrzo ,to je komentar za utakmicu i cijena ulaznica da je se uklopila u kvalitet utakmice 0 KM .
Svi su dobili sansu i drago mi je ,realno klupa je pretanka ,nijedan igrac nema kvalitet za 1 ligu a kamoli za nesto vise. Iz prvih 11 ,moze samo golman ,Sivac,Horic i Masetic igrat i mozda Amoah i Hodzic ako se udje u WWIN LIGU .,ostalim je plafon 1 liga.
Svi su dobili sansu i drago mi je ,realno klupa je pretanka ,nijedan igrac nema kvalitet za 1 ligu a kamoli za nesto vise. Iz prvih 11 ,moze samo golman ,Sivac,Horic i Masetic igrat i mozda Amoah i Hodzic ako se udje u WWIN LIGU .,ostalim je plafon 1 liga.
-
PatrickBateman
Ne mozemo mi igraca sa brojem 29 nadokandit. Uvijek se osjetilo kad ga nema u ekipi u prvom dijelu. Mada o Jenjicu nismo dobili kompletnu sliku o kakavom se igracu radi i bas mi je zao sto danas nije igrao.prisonbreak je napisao/la: ↑21 vel 2026, 17:18Ma potreban dobar veznjak, ne mozemo Kalesicq nikako nadomjestiti, a i krilne pozicije su kriticne.PatrickBateman je napisao/la: ↑21 vel 2026, 17:16 U leru odigrano. Kad smo ubacili malo u brzinu bilo je finih akcija, kao sto je ona iz kojeg dmo gol dali. Ali generalno slabo.
Sto se krila tice tu se Sero treba dozvat prvenstveno
Srce, čast i ponos!