Konkretno ovo oko cega je prica, velika je vjerovatnoca da ce na ovome i ostati, zabiljezena tema na forumu i to je to
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ma druze, neka polemike ako je konstruktivna i progresivna, ako uvazava poglede drugog i drugacijeg... Nema ovdje strana, svi smo jedna (Čelikova) strana.
Konkretno ovo oko cega je prica, velika je vjerovatnoca da ce na ovome i ostati, zabiljezena tema na forumu i to je to
ali neka prijedloga i ideja.... Jer svakome od nas je cilj jedan bolji i napredniji klub u svakom segmentu.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eh eto usaglasili smo da je samo grb kluba dovoljan da se nadje na zastavi a sad da vidimo koliko ko daje love da se to i odradi
Da ne bude prazna prica
Mozemo li skupiti lovu ili ce ostati prazna prica?
Mozemo li skupiti lovu ili ce ostati prazna prica?
O kojoj je cifri rijec, ako uzmemo u obzir dimenzije i print grba?
Samo Čelik zenički !!!
Nisam ja expert za to
Kolika god je cifra nas je ovdje 300 registrovanih
Mozemo dva igeaca placat da ne mozemo "musemu" skrojiti
Prije ce biti da necemo!
Maldini bez profi ugovora! Momku pod hitno dat profi ugovor! Obavezno momku i Burekovu platu prebaciti,koji ce klinac Bureku pare kad ih nije zaradio.
Pusti se ti 300 registrovanih, vidi iz akcije 12 igrac koliko ljudi hoce ucestvovati i to ti je to. 
Samo Čelik zenički !!!
Ko sutra ne moze na prijateljsku tekmu,biti ce prenos na klubskom YouTube