NK Čelik
-
PatrickBateman
Re: NK Čelik
Ekipi treba jedna sestica i nista vise. Sa jos jedim igracem bi bili i vise nego kompletni.
Srce, čast i ponos!
- BatistutA19
Eugen/Avenija/Laudrup/ jedna molba za vas , nas kolega Zamorano ne moze pisat na temi ,kad kuca nik i lozinku pise mu da se registruje a registrovan...Ste je problem ako mozete rijesite ??
Sretno Medzuseljcu i zao mi sto ide ali jednostavno trenutno nema taj kvalitet,sad on nema mjesta a kamoli kad udjes ,nadam se da ce se nekad vratit i da ce pokazat taj kvalitet kakvog smo svi ocekivali..
I ja sam misljenja Amoah i Jenjic da ce extra bit i da cemo bit boljj nego u prvoj polusezoni samo dok se to sve poslozi jos vise.
Sretno Medzuseljcu i zao mi sto ide ali jednostavno trenutno nema taj kvalitet,sad on nema mjesta a kamoli kad udjes ,nadam se da ce se nekad vratit i da ce pokazat taj kvalitet kakvog smo svi ocekivali..
I ja sam misljenja Amoah i Jenjic da ce extra bit i da cemo bit boljj nego u prvoj polusezoni samo dok se to sve poslozi jos vise.
-
Guest.1945
Međuseljac realno stagnira vec 2 godine.Dobio je šansu dobio je profi ugovor ali nažalost ostao je od napretka onog u DLC.Želim mu svu sreću i pokuša negdje drugo jer težak je Čelikov dres.
Poslao sam mu nove pristupne podatke na mail koji je ostavio na forumu. Ako ne može pristupiti tom mailu nek pošalje upit na [email protected]BatistutA19 je napisao/la: ↑16 vel 2026, 14:02 Eugen/Avenija/Laudrup/ jedna molba za vas , nas kolega Zamorano ne moze pisat na temi ,kad kuca nik i lozinku pise mu da se registruje a registrovan...Ste je problem ako mozete rijesite ??
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Mehmed Šehić, Amir Krehmić i još par juniora sigurno mogu parirati u prvom timu, jednostavno rješenje. Treba hrabrosti kao što smo imali u Kantonu, DLC, sa igračem koji je otišao na Lavor...Avenija je napisao/la: ↑16 vel 2026, 13:16 Nakon odlazaka Spahića, Durmiša i Medjuselca mislim da je sada realno govoriti o POJAČANJU u veznom redu..neko ko može zadržati loptu više od 10 sekundi u posjedu.
Mada kada pogledam ovo kako stojimo...
2 iz prve moraju na klupu zbog u-21.
Mašić nema zamjenu, Smajlović nema zamjenu, Burekovića se trebalo rješiti sve da je tu besplatno. Kreativca u sredini tanko.
U-21 problem, samo nek se jedan povredi ko će uci?
Na treningu ne mogu igrati izmedju sebe utakmicu jer ih nema 22 nego 18..Kratak roster.
Za šampionske ambicije još tri igrača potrebna da ne pričamo bajke i da se ne lažemo i to jedan u-21. Ne znam zašto je Spahić poslan na posudbu.
U suprotnom taložit ćemo igrače sa strane, naši omladinci ovim tempom nikad neće doći do izražaja u prvom timu.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Imal jos nekih juniora pored ovih?laudrup je napisao/la: ↑16 vel 2026, 14:18Mehmed Šehić, Amir Krehmić i još par juniora sigurno mogu parirati u prvom timu, jednostavno rješenje. Treba hrabrosti kao što smo imali u Kantonu, DLC, sa igračem koji je otišao na Lavor...Avenija je napisao/la: ↑16 vel 2026, 13:16 Nakon odlazaka Spahića, Durmiša i Medjuselca mislim da je sada realno govoriti o POJAČANJU u veznom redu..neko ko može zadržati loptu više od 10 sekundi u posjedu.
Mašić nema zamjenu, Smajlović nema zamjenu, Burekovića se trebalo rješiti sve da je tu besplatno. Kreativca u sredini tanko.
Na treningu ne mogu igrati izmedju sebe utakmicu jer ih nema 22 nego 18..Kratak roster.
Za šampionske ambicije još tri igrača potrebna da ne pričamo bajke i da se ne lažemo i to jedan u-21. Ne znam zašto je Spahić poslan na posudbu.
U suprotnom taložit ćemo igrače sa strane, naši omladinci ovim tempom nikad neće doći do izražaja u prvom timu.
- BatistutA19
Nadam se da cita Zamorano da ce to rijesit i da ce uci ubrzo. ,ovdje se moze mjenjat lozinku ,to je najbolje da mu ti to izmijenis pa on posle sam sebi nek opet mjenja lozinku.Nadam se da ce se to rijesit i hvala vam na brzom odgovoru.laudrup je napisao/la: ↑16 vel 2026, 14:16Poslao sam mu nove pristupne podatke na mail koji je ostavio na forumu. Ako ne može pristupiti tom mailu nek pošalje upit na [email protected]BatistutA19 je napisao/la: ↑16 vel 2026, 14:02 Eugen/Avenija/Laudrup/ jedna molba za vas , nas kolega Zamorano ne moze pisat na temi ,kad kuca nik i lozinku pise mu da se registruje a registrovan...Ste je problem ako mozete rijesite ??
Evo gledam sad na slici, bas sam se odvikao od starog grba i nekako bode oci. Sad mi je ovaj novi prikladniji, jos sa ovim zlatnim obrubima 
Aliju nek je sa srecom u daljoj karijeri i hvala mu na svim igrama i svim golovima pocev od kantona do Prve Lige Federacije.
Kao sto neko rece, sada trenutno cekamo izvjestaj o prodatim kartama. Mene samo cudi zasto se na stranici kluba nije nista objavilo o odigranoj utakmici? Ili ako je vec ta utakmica arhivirana, onda se moze promjeniti i u segmentu "Naredna utakmica" i staviti grb Travnika, a vrijeme odprilike staviti (znamo da je 14.03.).
Ko ce sad mjesec dana izdrzati
Aliju nek je sa srecom u daljoj karijeri i hvala mu na svim igrama i svim golovima pocev od kantona do Prve Lige Federacije.
Kao sto neko rece, sada trenutno cekamo izvjestaj o prodatim kartama. Mene samo cudi zasto se na stranici kluba nije nista objavilo o odigranoj utakmici? Ili ako je vec ta utakmica arhivirana, onda se moze promjeniti i u segmentu "Naredna utakmica" i staviti grb Travnika, a vrijeme odprilike staviti (znamo da je 14.03.).
Ko ce sad mjesec dana izdrzati
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- BatistutA19
Ovaj je sto puta bolji grb od starog ,sto bi rekli srbijanci bogatiji 

Ima ali ne bih volio sad da izdvajam da nekog ne zaboravim.R0B1J4SH je napisao/la: ↑16 vel 2026, 14:29Imal jos nekih juniora pored ovih?laudrup je napisao/la: ↑16 vel 2026, 14:18Mehmed Šehić, Amir Krehmić i još par juniora sigurno mogu parirati u prvom timu, jednostavno rješenje. Treba hrabrosti kao što smo imali u Kantonu, DLC, sa igračem koji je otišao na Lavor...Avenija je napisao/la: ↑16 vel 2026, 13:16 Nakon odlazaka Spahića, Durmiša i Medjuselca mislim da je sada realno govoriti o POJAČANJU u veznom redu..neko ko može zadržati loptu više od 10 sekundi u posjedu.
Na prvu: Zahirović (golman), Šehić, Krehmić.
Imaš tu igrače koji su odlični isto tako u juniorskom fudbalu: Beganović, Petrović, Piljug, Šahinović.
Ovo gore su sve izlazni juniori. Ima 2008. godište isto talentovanih.
Sretno Aliju i hvala mu na svemu. Ako gledamo u nasem u rosteru, onda je on igrac za kojeg vrijedi princ koji nikada nije postao kralj.
Sada je jasno da nam treba vezni igrac. Razmisljao sam prije vijesti o Aliju kako ce s trenutnim rosterom i u21 igracima Hodzic garant igrati u vezi i biti tu potrosen.
Durmo, Sutkovic u21, Zahirovic u19
Sivac, Jusic, Hodzic?
Masetic. Horic, Hodzic u21, Babic u21, Isakovic
Smajlovic u21, Marin, Burekovic???, Huzejrovic u19
Vardo, Amoah, Jenjic, Palackic u21, Delic, Hodzic u21, Beganovic u19
Sero, Jamakovic u21, Marin, Sijamija, King, Sehic u19
Masic, King, Sijamija, Jamakovic u21, Krehmic u19
Sigurno nam treba vezni i zbog kvalitete, ali i sirine. Napad i odbarana su rijeseni. U21 ima potencijala da bude problem.
Pisao sam za Luku Lukanica kao pojacanje, ali on je potpisao za Bravo. Nemam ideju tko bi mogao u vezu.
Sada je jasno da nam treba vezni igrac. Razmisljao sam prije vijesti o Aliju kako ce s trenutnim rosterom i u21 igracima Hodzic garant igrati u vezi i biti tu potrosen.
Durmo, Sutkovic u21, Zahirovic u19
Sivac, Jusic, Hodzic?
Masetic. Horic, Hodzic u21, Babic u21, Isakovic
Smajlovic u21, Marin, Burekovic???, Huzejrovic u19
Vardo, Amoah, Jenjic, Palackic u21, Delic, Hodzic u21, Beganovic u19
Sero, Jamakovic u21, Marin, Sijamija, King, Sehic u19
Masic, King, Sijamija, Jamakovic u21, Krehmic u19
Sigurno nam treba vezni i zbog kvalitete, ali i sirine. Napad i odbarana su rijeseni. U21 ima potencijala da bude problem.
Pisao sam za Luku Lukanica kao pojacanje, ali on je potpisao za Bravo. Nemam ideju tko bi mogao u vezu.
Eto, u subotu protiv Famosa iz Vojkovica na Bilinom u 13:00
Ovo je Famos iz RS komponente.
Ovo je Famos iz RS komponente.
Samo Čelik zenički !!!
-
PonosniSmogovci
Zašto ne bi bila precizna?! Sumnjam da je teško izbrojat prodane ulaznice tako da se i ja radujem tom podatku.
Aliju sve najbolje želim ali zadnje dvije godine nije pasa ispravnog dao, a mislim kad se odvoji od svog babe da će ga tek onda krenuti u karijeri.
Smatram da smo bar 5x jača ekipa od sve i jedne u našoj ligi što ćemo dokazati u narednoj polusezoni pa se iskreno nadam da će avenija prestati komentarisati prvi tim/pojačanja nakon što mu se po hiljaditi put začepe usta jer po ko zna koji put dokazuje da veze o životu nema.
Ma bice precizne brojke sto se tice prodanih karata, a zbog "stekanja" sistema broj skeniranih karata nece biti vjerodostojan (najvjerovatnije).PonosniSmogovci je napisao/la: ↑16 vel 2026, 16:27Zašto ne bi bila precizna?! Sumnjam da je teško izbrojat prodane ulaznice tako da se i ja radujem tom podatku.
Aliju sve najbolje želim ali zadnje dvije godine nije pasa ispravnog dao, a mislim kad se odvoji od svog babe da će ga tek onda krenuti u karijeri.
Smatram da smo bar 5x jača ekipa od sve i jedne u našoj ligi što ćemo dokazati u narednoj polusezoni pa se iskreno nadam da će avenija prestati komentarisati prvi tim/pojačanja nakon što mu se po hiljaditi put začepe usta jer po ko zna koji put dokazuje da veze o životu nema.
Samo Čelik zenički !!!