NK Čelik
Re: NK Čelik
Amoah je vec pokazao da ce biti bolji od obojice sto su otisli, a vjerujem nesto i u Jenjica kad udje u formu.
Za prebacivanje kamere bi se trebalo ozb pozabavit ako je mogiluce ikako, to rade svi vecinom radi boljeg izgleda utakmica, najveci primjer je grbavica gdje najmanje slika ima one im male tribine...kod nas bi to stvarno strasno izgledalo
Za prebacivanje kamere bi se trebalo ozb pozabavit ako je mogiluce ikako, to rade svi vecinom radi boljeg izgleda utakmica, najveci primjer je grbavica gdje najmanje slika ima one im male tribine...kod nas bi to stvarno strasno izgledalo
Bilino polje je, za razliku od nabrojanih, pravi stadion i pravljen je sa smislom i po pravilima. Po pravilima kamera je uvijek na zapadnoj strani zbog polozaja sunca i snimanja popodnevnih utakmica kada sunce pada nisko pri zalasku i u tom slucaju moze ometati kameru. Zato tu stoji i na grbavici, a ne zato sto je ljepse. Ostali koji to saltaju i prebacuju kako im je cejf su amateri i neznalice.
- Zenicanin988
Bas tako, ni na sta ne lici. Jednom sam gledao, ljudi upalili signalne baklje, one sto kao blinkaju, ali pravilno rasporedili po tribino, izgledalo je BRUTALNO. Ako se vec hoce bakljada, treba biti sto kazes smisleno, izaberes tribinu , raspored momaka da bude perfektan i zapalit te signalne, bilo bi ljepse. Mada nisam ljubitelj baklji nikako, pogotovo ovo kao sad, ni na sta ne lici.Redbull je napisao/la: ↑15 vel 2026, 00:46Kako bi poceli postavljati standarde, da pocnemo koreografije neke jebene raditi. Da nam to furka bude, neka i pokoja baklja sta fali, ali ovim bi digli za jos jedan nivo citavu scenu. Kod baklji mi najvise smeta sto se pale bez ikakvog plana, ideje, smisla... pale se kako je kome q ceif, pa to na kraju ni na sta ne lici.Zenicanin988 je napisao/la: ↑14 vel 2026, 23:41 Sto se tice baklji, nevezano za kaznu, onako kazem, nije interesantno vise uopste ljidima.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
Luis Nazario da Lima
Kobilicu dodati jos, samo polusezonu, nek uzme neplaceno
a valjo bi nam bas.
Dat cemo mu mi platu i vecu, i na kraju nazad za kakanj.
Jenjic ce bit dobar, jbg pojeo ga Ljajic, a od Ljajica nije sramota biti gori, ako cemo realno.
Amoah je bio dobar u drugom, samo ko dijete, ne dobi nijedan faul jer ga odnesu u duelu, al je dobar, i bit ce dobar i prevaga za osvajanje lige.
Jenjic ce bit dobar, jbg pojeo ga Ljajic, a od Ljajica nije sramota biti gori, ako cemo realno.
Amoah je bio dobar u drugom, samo ko dijete, ne dobi nijedan faul jer ga odnesu u duelu, al je dobar, i bit ce dobar i prevaga za osvajanje lige.
Ma Jenjic je kako kaze Regoje bio povrijedzen i nije na takmicarskom nivou pa nije mogao dat 100% a kad bude bice to top jwr je fizicki onako bas jak i izgleda korpulentan, neznam sad koliko je visok ali je bas ono kakav nam treba za PL.Amoah je jak na nogama vidi se pogkedaj ponovo koliko je puta ostao na nogama kad su ga udarali a i onaj Kaljanac sudija u analizi kaze da je Kupresak trebao dobit crveni za ona 2 starta na njemu a nije ga uspjeo niti jednom prizemljit tako da je momak jak a da je sudija bio realan dobijali bi faulove na tim startovimaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑16 vel 2026, 00:30 Kobilicu dodati jos, samo polusezonu, nek uzme neplacenoa valjo bi nam bas.
-
crnocrvenaarmija
Cinvict35 je napisao/la: ↑16 vel 2026, 06:50Ma Jenjic je kako kaze Regoje bio povrijedzen i nije na takmicarskom nivou pa nije mogao dat 100% a kad bude bice to top jwr je fizicki onako bas jak i izgleda korpulentan, neznam sad koliko je visok ali je bas ono kakav nam treba za PL.Amoah je jak na nogama vidi se pogkedaj ponovo koliko je puta ostao na nogama kad su ga udarali a i onaj Kaljanac sudija u analizi kaze da je Kupresak trebao dobit crveni za ona 2 starta na njemu a nije ga uspjeo niti jednom prizemljit tako da je momak jak a da je sudija bio realan dobijali bi faulove na tim startovimaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑16 vel 2026, 00:30 Kobilicu dodati jos, samo polusezonu, nek uzme neplacenoa valjo bi nam bas.
Ako je povrijedjen i nije na takmicarskom nivou zašto je uopste i igrao???
Ako je bio povređen zašto je uopšte igrao? Zašto riskirati dodatnu povredu, zašto riskirati da ga izgubimo na duži vremenski period? Nema logike. Bitnija nam je druga polusezona nego ova utakmica sa Sarajevo, cilj se davno ispunio.
Mene je malac razočarao, razočarao me je i u ovim prijateljskim utakmicama. Vidjet ćemo kakav će da bude u ligaškom dijelu, ali sad za sad, tanko.
Mene je malac razočarao, razočarao me je i u ovim prijateljskim utakmicama. Vidjet ćemo kakav će da bude u ligaškom dijelu, ali sad za sad, tanko.
- Allgunsblazing
Za sad je tanko, u ove dvije utakmice sto je odigrao, gdje je u jednoj igrao protiv puno jace ekipe.
Malo strpljenja i bice puno bolje. Ne kazem da je igracina, ali nije ni Kalesic odmah krenuo jako, vec povreda, pa polahko i onda se ustabilio.
Malo strpljenja i bice puno bolje. Ne kazem da je igracina, ali nije ni Kalesic odmah krenuo jako, vec povreda, pa polahko i onda se ustabilio.
Cekamo broj karata protiv Sarajeva.
Citajte odnosno imate interviju BIO povrijedzen znaci proslo vrijeme i nije na ful takmicarskom odnosno kondicionom nivou nije sad povrijedzen igrao.Drugacije receno nema ni kontinuitet utakmica pa tako da ce momak vjerovatno rast iz utakmice u utakmicu a kako imamo mjesec jos priprema bice top spreman nadam se kao i svi u timu samo da nas povrede zaobidzu.crnocrvenaarmija je napisao/la: ↑16 vel 2026, 08:34Cinvict35 je napisao/la: ↑16 vel 2026, 06:50Ma Jenjic je kako kaze Regoje bio povrijedzen i nije na takmicarskom nivou pa nije mogao dat 100% a kad bude bice to top jwr je fizicki onako bas jak i izgleda korpulentan, neznam sad koliko je visok ali je bas ono kakav nam treba za PL.Amoah je jak na nogama vidi se pogkedaj ponovo koliko je puta ostao na nogama kad su ga udarali a i onaj Kaljanac sudija u analizi kaze da je Kupresak trebao dobit crveni za ona 2 starta na njemu a nije ga uspjeo niti jednom prizemljit tako da je momak jak a da je sudija bio realan dobijali bi faulove na tim startovimaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑16 vel 2026, 00:30 Kobilicu dodati jos, samo polusezonu, nek uzme neplacenoa valjo bi nam bas.
Ako je povrijedjen i nije na takmicarskom nivou zašto je uopste i igrao???
I nemozemo kudit prva tekma jos sarajevo a i nije ni njemu bilo lahko igrat pred krcatim bilinom, cekacemo par kola pa cemo kudit ili hvalit kako njega tako i druga pojacanja i stare igrace
-
Guest.1945
Malog nisam ni primjetio na terenu.Sačekajmo još malo poslje priprema.Nakon Sarajeva uzeli su 7 dana pauzu.
-
RutonjasaZapada
Ipak i sam Međuseljac je skontao da je dotakao vrh svoje karijere.Trebaju mu novi izazovi jer ovim tempom nece se najesti hljeba od fudbala...
Sretno Ali....
Sretno Ali....
-
carsija072
Sretno Ali, hvala na svemu.. Bio je fin dečko, ali prva liga FBiH mu je plafon, šteta, velike nade smo polagali u njega..
Ludilooooo
je zarobiloooo
Nakon odlazaka Spahića, Durmiša i Medjuselca mislim da je sada realno govoriti o POJAČANJU u veznom redu..neko ko može zadržati loptu više od 10 sekundi u posjedu.

Mada kada pogledam ovo kako stojimo...
2 iz prve moraju na klupu zbog u-21.
Mašić nema zamjenu, Smajlović nema zamjenu, Burekovića se trebalo rješiti sve da je tu besplatno. Kreativca u sredini tanko.
U-21 problem, samo nek se jedan povredi ko će uci?
Na treningu ne mogu igrati izmedju sebe utakmicu jer ih nema 22 nego 18..Kratak roster.
Za šampionske ambicije još tri igrača potrebna da ne pričamo bajke i da se ne lažemo i to jedan u-21. Ne znam zašto je Spahić poslan na posudbu.

Mada kada pogledam ovo kako stojimo...
2 iz prve moraju na klupu zbog u-21.
Mašić nema zamjenu, Smajlović nema zamjenu, Burekovića se trebalo rješiti sve da je tu besplatno. Kreativca u sredini tanko.
U-21 problem, samo nek se jedan povredi ko će uci?
Na treningu ne mogu igrati izmedju sebe utakmicu jer ih nema 22 nego 18..Kratak roster.
Za šampionske ambicije još tri igrača potrebna da ne pričamo bajke i da se ne lažemo i to jedan u-21. Ne znam zašto je Spahić poslan na posudbu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zato sto nece zaigrati kao sto nije zaigrao u prvom dijelu. Ako bi masicu bilo nesto ili da pauzira zbog kartona ili povrede, sijamija ide u spic. Bolje je i spahicu da ide negdje gdje ce igrati, u ovim godinama im je to najbitnije. Igra i samo igra.
Zao mi je sto ali nije napravio veci iskorak da se nametne kao najbolji igrac ove ekipe, mislim da ga je povreda prosle godine izbacila i nikad se nije vratio u ritam kojim je napredovao. Realno, Prva liga mu je maksimuma. Sretno decko!
Zao mi je sto ali nije napravio veci iskorak da se nametne kao najbolji igrac ove ekipe, mislim da ga je povreda prosle godine izbacila i nikad se nije vratio u ritam kojim je napredovao. Realno, Prva liga mu je maksimuma. Sretno decko!