100% dobro objasnjeno, nije jos vrijeme za kritike uprave i administracije rade ljudi za 15 ljidi a opet se sve stize da je iole profesionalno.KakhaKaladze je napisao/la: ↑15 vel 2026, 17:34 Mi imamo tri osobe koje su zaposlene za rad u klubu mimo sportskog segmenta. Polako ljudi dragi. Sta treba Robert pravjt i tiktokove ko Vucic. Ljudi rade i preko svojih kapaciteta pa treba imat malo razumijevanja. Svi komentari stoje al treba prvo obezbijedit uslove da ti nekog i platis la da se posveti samo marketingu. A kod nas isti covjek radi sve vezano za klub, od plate igracima do pustanja karata u prodaju. Ne moze preko noci i treba se malo i strpiti da se posloze osnovne stvari i da se sve dobede u red prije nego se krene dalje. Prvo da se popegla sve i poslozi od onog sto imamo pa onda da se uvode pomalo noviteti. Uporedite klub od prije godinu dana i danas pa cemo se svi sloziti da imamo nspredak nerealan u svakom smislu. Od terena do tribine. Posjeta se uduplala, omogucena je podrska dijaspori kroz online sistem, prodajes online ulaznice sto nema pola premijerligasa, uveo si sad hranu na tribinu sto nema nijedan klub u BiH, doveo si kondicionog trenera, registrovao stranca nakon 15 godina i namakeo dosta sponzora. Sve je u ovo u zadnjih godinu dana. A da ne spominjem napredak u smislu podrske grada i kantona finansijski. Radi se haos dobro i ja koji sam kritikovao rad uprave mogu sada samo hvaliti i podrzati sve sto rade.
Stvari koje mi i zamjerimo se poprave jako brzo i uvazavaju se sve nase sigestije pa vjerujem da ce i ova za marketinf samo dok dodje na red.
Neznam sta je bilo onda ono potpisano sa studentima i da se opet pokusa mozda nije tad uspjelo a sad mozda i bi uz neku minimalnu honorarnu naknadu da se neke stvari odradzuju preko studenata sta ja znam prava, ekonomije ,menadzmenta, ekonomije i sl.