Pa eto krenite skupljati pare lako je pisati treba nesto konkretno uradit. To je ogroman posao al da bi bilo dobro bilo biDelirijum1988 je napisao/la: ↑30 sij 2026, 21:03Ovo je odlicna ideja. Ne znam koliko je izvodivo, ali ne mogu ni zamisliti koliko bi predobro izgledalo. Kakve bi slike obisle regionMeni je to 100 puta bolja ideja nego one baklje i bezveze placanje kazni.
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
Guest.1945
Valjda ima ko to treba organizovati.Robijasi neka objave da se skuplja za koreografiju ja prvi uljecem.Odlično bi stajala zapadu.Rob88 je napisao/la: ↑30 sij 2026, 21:29Pa eto krenite skupljati pare lako je pisati treba nesto konkretno uradit. To je ogroman posao al da bi bilo dobro bilo biDelirijum1988 je napisao/la: ↑30 sij 2026, 21:03Ovo je odlicna ideja. Ne znam koliko je izvodivo, ali ne mogu ni zamisliti koliko bi predobro izgledalo. Kakve bi slike obisle regionMeni je to 100 puta bolja ideja nego one baklje i bezveze placanje kazni.
Zamisli preko cijelog zapada GAZI PITARE

Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

Ako neko poznaje iz ekipe ko bi mogao to zavrsiti,skupit cemo kesh bez frke
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

Prvo da zapad savlada paljenje lampe na mobitelu kad Laudrup dadne znak
Koreografija je level iznad 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Haha dobro si, ni to jos nije savladano.
Stavis npr kartone na stolice koje treba na znak podignuti i kakvih pacijenata ima to bi uzelo i premjestilo, ili bi ostali sjedit na njima haha.
Obavezno upustvo neko napisat i objasnit pojedinim debilima sta treba radit ako se vec sta bude planiralo.
Al kako neko rece necemo mi to ovdje organizovat ali mozemo pomoci ako se budu skupljala sredstva.
- R0b
- 12. igrač
Kad je bilo prvo paljenje lampica na telefonu ja kliknem 10x zaredom da mi slika telefon sa blicom.Kaze momak koji stajao do mene svom ahbabu do njega, ovaj je izgleda naograjisao

Svi koji sjede na crnim stolicama upale lampu i to je to
-
RubikovaKocka
Daj na zapad 6 hiljada crnih i crvenih balona i rješeno 
-
prisonbreak
Sarajevo igra ocajno sve pripremne utakmice. Izgleda da su se dobro pogubili.
Ruka mi otpadne dok svi popale
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
Guest.1945
Ma sakupio bi se keš za koreografiju u kratkom periodu, samo organizaciju fino uštimati.Upalio bi se zenički inat.