Jesu to na probi neki?
NK Čelik
Re: NK Čelik
Odmah postavite pult za uclanjenje
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ako možete ovi sa SBC da nam napišete ko je na probi makar.
Mislim da je i dosad to bila praksa.
Mislim da je i dosad to bila praksa.
-
RealMadrid
Ili slikajte te igrače na probi da ih mi pronađemo 
-
Kontras'88
Na portalu smo bez cenzure, jos najavljene su ekskluzivne vijesti. Prilika je sad ili nikad 
Kad vas je SportBC slagao šta, previse ste nestrpljivi, polako, sabura malo
. Nego kako vam se cine dosadasnja pojacanja Sijamija, Sutkovic, King
Klasično gašenje vatre:"nestrpljivi ste","sabura"...
Eugene odlazi
Eugene odlazi
Hoce li biti konkurs, ili covjek vec radi na tom radnom mjestu hahahahahahaha
Samo Čelik zenički !!!
Ne valjamo kad objavljujemo prije kluba, ne valja kad smo u saradnji s klubom
Kako li je tek Mašiću u špicu ako je nama ovako

Kako li je tek Mašiću u špicu ako je nama ovako
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
- BatistutA19
Napokon prozivka nakon 2 mjeseca 
nastavit gdje smo stali osvojit ligu i uci u WWIN LIGU ..Nikakve druge opcije nema ako zelis napredak.
Pojacanja su meni dobra Sijamija i King a Sutkovic ne znam sad u posljednje vreme formu,ako bude kao nekad odlican golman.Nadam se dobrom veznjaku do Medjugorja a ove na probi ne znam ni ko su ni odakle su..
Klasicno Eugen i Laudrup nastavljaju nas zajebavat i danas i tako ce sve bit dok se ne zavrse pojacanja,onda ce oni naci drugu temu oko Plandila,sponzora i slicno

Pojacanja su meni dobra Sijamija i King a Sutkovic ne znam sad u posljednje vreme formu,ako bude kao nekad odlican golman.Nadam se dobrom veznjaku do Medjugorja a ove na probi ne znam ni ko su ni odakle su..
Klasicno Eugen i Laudrup nastavljaju nas zajebavat i danas i tako ce sve bit dok se ne zavrse pojacanja,onda ce oni naci drugu temu oko Plandila,sponzora i slicno