Desnjak*
NK Čelik
Re: NK Čelik
Sad gledao video sa ovog treninga, sve suta lijevom nogom.
Drug,ako potpiše bržeg igrača dugo nisi vidio.Rz88 je napisao/la: ↑21 sij 2026, 19:33 Drago mi je da dolazi jos samo da stavi taj potpis sluzbeno. Vjerujem da moze biti dobar igrac od njega samo mora nastaviti raditi na sebi. Onako na prvu meni izgleda malo trom, odnosno jak s mozda manje brzine i agilnosti. Isto Lukaku samo za 2 glave nizi. Nadam se da grijesim jer ce po svemu sudeci igrati krilo.
Ovim smo napad kompletirali i mislim da moze bez problema izgurati proljece. Marin, Sero, Spahic, Masic, Jamakovic, Sieh i Sijamija.
Durmisu sretno u karijeri, ali realno on nije kapacitet za Celik.
Vidjet cemo ga, ali neka novih lica, nove energije. Ako je brz kao sto kazes to ce nam biti od koristi sigurno. Ko sto rz napisa, napad smo kompletirali. Jos 2 dobra veznjaka i nema zime za nas. Jedino su mi rezerve bekova veliki upitnik, tj. Burekovic i Jusic, nakon tolikih povreda obojica, da li ce u formu uci i moci iznijeti polusezonu u slucaju neke povrede ili kartona.R0B1J4SH je napisao/la: ↑21 sij 2026, 20:35Drug,ako potpiše bržeg igrača dugo nisi vidio.Rz88 je napisao/la: ↑21 sij 2026, 19:33 Drago mi je da dolazi jos samo da stavi taj potpis sluzbeno. Vjerujem da moze biti dobar igrac od njega samo mora nastaviti raditi na sebi. Onako na prvu meni izgleda malo trom, odnosno jak s mozda manje brzine i agilnosti. Isto Lukaku samo za 2 glave nizi. Nadam se da grijesim jer ce po svemu sudeci igrati krilo.
Ovim smo napad kompletirali i mislim da moze bez problema izgurati proljece. Marin, Sero, Spahic, Masic, Jamakovic, Sieh i Sijamija.
Ma kakvi su god bolja je situacija nego u prvom dijelu sezone kad nismo imali nikako zamjene za bekove heheRedbull je napisao/la: ↑21 sij 2026, 20:52Vidjet cemo ga, ali neka novih lica, nove energije. Ako je brz kao sto kazes to ce nam biti od koristi sigurno. Ko sto rz napisa, napad smo kompletirali. Jos 2 dobra veznjaka i nema zime za nas. Jedino su mi rezerve bekova veliki upitnik, tj. Burekovic i Jusic, nakon tolikih povreda obojica, da li ce u formu uci i moci iznijeti polusezonu u slucaju neke povrede ili kartona.R0B1J4SH je napisao/la: ↑21 sij 2026, 20:35Drug,ako potpiše bržeg igrača dugo nisi vidio.Rz88 je napisao/la: ↑21 sij 2026, 19:33 Drago mi je da dolazi jos samo da stavi taj potpis sluzbeno. Vjerujem da moze biti dobar igrac od njega samo mora nastaviti raditi na sebi. Onako na prvu meni izgleda malo trom, odnosno jak s mozda manje brzine i agilnosti. Isto Lukaku samo za 2 glave nizi. Nadam se da grijesim jer ce po svemu sudeci igrati krilo.
Hoće li nekad nešto da se desi 
-
PonosniSmogovci
Sve što se dugo čeka bude slađe. 
Novi dan, nova nafaka.
(kad smo vec krenuli sa narodnim umotvorinama
)
(kad smo vec krenuli sa narodnim umotvorinama
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Live press konferencije možete pogledati na SportBC Facebook stranici
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
-
prisonbreak
Da li je dovoljno jos jedan veznjak?
A šta ih je na treningu mama draga 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Mislim da je rekao "minimalno" jedan veznjak koliko sam ja upratio.Mozda se nekad tamo pred pocetak klepi jos neki veznjak, znas kako to bude