NK Čelik
Re: NK Čelik
Fudo je na potezu!Momci grizite od sutra.
Eto crno na bijelo, cilj ove polusezone je da budemo tu bilizu vrha, a naredna kalendarska godina napad na PL. Da li će to biti na proljeće ili naredna sezona, zavisi od dinamike vraćanja dugovanja i deblokade računa. Sasvim adekvatne ambicije za fazu u kojoj se klub trenutno nalazi.
Imamo dobar raspored, bitno je da smo kući na max da pobjeđujemo, sa strane šta se otkine dobro i jest. Samo da ne kiksamo prve dvije tekme
Imamo dobar raspored, bitno je da smo kući na max da pobjeđujemo, sa strane šta se otkine dobro i jest. Samo da ne kiksamo prve dvije tekme
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Pa moze ih se tjerati da ustanu ta 2-3 minuta.carsija072 je napisao/la: ↑16 kol 2024, 13:18 Ne znam da li ste i vi primjetili, ali ja sam primjetio da jos uvijek mnogo ljudi sjedi na zapadu dok se pjeva himna, a jos vise ima onih koji stoje al uopste ne pjevaju, ne znam sta se moze uradit po tom pitanju da ljudi shvate vaznost te himne, da otpjevamo da grmi..
Svaka čast i za rezervne igrače koji su ustali na himnu na zadnjoj utakmici protiv Radničkog
- Juzni Front 1988
Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑16 kol 2024, 11:17 Da cujem imena igraca, znal ko??
IMG_20240816_111659.jpg
Dobar si Zamorano vecinu si pogodio. Da je Crni gavran registrovan ovdje mislim da bi on to sve u sekundi nabrojao
Sa lijeva na desno: Golubica, Zukanovic, Radovic, Bolic, Ratkovic, Mujakovic.
Cuce: Strbac, Erak, Files, Kopic, Bakula.
Slabo ove nove generacije, ne poznaju istoriju i igrace kluba. Doduse i ja ovog Bakulu 2x cuo za njega
moSa likCe
- BatistutA19
Ja iskreno sam prepozno samo Radovic,Zukanovic,Bolic,Kopic,Files.
Meni je opet dobro kad je himna kako je bilo na pocetku em ovi iz kluba rano je puste pa onada Jug jedno ,Zapad drugo ,Istok trece a text iso na semaforu ali et nismo znali citat.Sad je super mada moze jos bolje i ne zaboravite i himna je potekla sa foruma.
Sto se tice presa realnost sve ce zavisit od drugih situacija sa mo tu realnost i navijaci moraju shvatit i prihvatit.
Jako od 1 kola svaku utakmicu srce na teren pa cemo vidjet a naravno da ce se kiksat i kod kuce ,ne treba to dozivit kao tragediju nije to ona liga 3 za 3 pa je tragedija izgubit kuci a sad se moze i donosit bodovi i u gostima.
Sretno nam sutra svima i nadam se bar 3000
Meni je opet dobro kad je himna kako je bilo na pocetku em ovi iz kluba rano je puste pa onada Jug jedno ,Zapad drugo ,Istok trece a text iso na semaforu ali et nismo znali citat.Sad je super mada moze jos bolje i ne zaboravite i himna je potekla sa foruma.
Sto se tice presa realnost sve ce zavisit od drugih situacija sa mo tu realnost i navijaci moraju shvatit i prihvatit.
Jako od 1 kola svaku utakmicu srce na teren pa cemo vidjet a naravno da ce se kiksat i kod kuce ,ne treba to dozivit kao tragediju nije to ona liga 3 za 3 pa je tragedija izgubit kuci a sad se moze i donosit bodovi i u gostima.
Upravu si za himnu. Ovdje se to odlucilo.BatistutA19 je napisao/la: ↑16 kol 2024, 14:51 Ja iskreno sam prepozno samo Radovic,Zukanovic,Bolic,Kopic,Files.
Vezano za tragediju, naravno da je tragedija kiksat kuci ako mislis biti u vrhu tabele. NIje tragedija kiksat kuci u kupu od premijerligasa nekog iz vrha, ali bogami tragedija je izgubit od nekog od koga ocekujes da ce biti u ovoj ligi iza tebe na tabeli.
Ovaj Mujakovic i Štrbac veze nemam ko su,Erak je bio slolidan igrac al ne bih ga prepoznao nikad a Bakula je mislim napadac bio A šta bi tek reko za Žuteliju,Šarana,Duvnjaka,Neimarevica jaooooo koji su to antitalenti i biliJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑16 kol 2024, 14:30Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑16 kol 2024, 11:17 Da cujem imena igraca, znal ko??
IMG_20240816_111659.jpg
Dobar si Zamorano vecinu si pogodio. Da je Crni gavran registrovan ovdje mislim da bi on to sve u sekundi nabrojao
Slabo ove nove generacije, ne poznaju istoriju i igrace kluba. Doduse i ja ovog Bakulu 2x cuo za njega
-
Pakleno će biti gledati utakmicu i zbog temperatura a i zbog ocekivanja
Nisam htjeo otvarati posebnu temu ali mozda bih bila dobra ideja ako vecina misli da pisemo i da se informisemo vezano za tv/live prijenose naseg ljubimca. Nesto sam nacuo da MyTV radi odmah prijenos sa Bilinog prvo kolo ali nema nigdje potvrde ili da kupim prijenos. Zavidim svima koji mogu sutra na BP ali za nas smrtnike u dijaspori live prijenosi su ko praznik. Eto ako moze kakva povrda da ce biti live i odlucite ako treba posebna tema za ubuduce.
Zelim nam sretno otvaranje sezone a naravno i da ostvarimo sto bolji rezultat i da odblokiramo racun (napokon).
Limvo likCe do bagro
Zelim nam sretno otvaranje sezone a naravno i da ostvarimo sto bolji rezultat i da odblokiramo racun (napokon).
Limvo likCe do bagro
Sasa Strbac visok,odbrambeni igrac,Mujakovica se ne sjecam,a Marijan Bakula iz Zavidovica cini mi se.Sjecam se i Kuhinje stopera,a pokojni Vesovic iZamorano je napisao/la: ↑16 kol 2024, 15:17Ovaj Mujakovic i Štrbac veze nemam ko su,Erak je bio slolidan igrac al ne bih ga prepoznao nikad a Bakula je mislim napadac bio A šta bi tek reko za Žuteliju,Šarana,Duvnjaka,Neimarevica jaooooo koji su to antitalenti i biliJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑16 kol 2024, 14:30Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑16 kol 2024, 11:17 Da cujem imena igraca, znal ko??
IMG_20240816_111659.jpg
Vlaisavljevic su pokrivali nasu desnu stranu
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
- BatistutA19
Jest sa foruma himna znas da smo pisali koja bi to mogla bit pjesma i svi smo bili slozni i uprava je odmah to.prihvatila.FliX je napisao/la: ↑16 kol 2024, 15:17Upravu si za himnu. Ovdje se to odlucilo.BatistutA19 je napisao/la: ↑16 kol 2024, 14:51 Ja iskreno sam prepozno samo Radovic,Zukanovic,Bolic,Kopic,Files.
Vezano za tragediju, naravno da je tragedija kiksat kuci ako mislis biti u vrhu tabele. NIje tragedija kiksat kuci u kupu od premijerligasa nekog iz vrha, ali bogami tragedija je izgubit od nekog od koga ocekujes da ce biti u ovoj ligi iza tebe na tabeli.
Zasto bi bilo tragedija izgubit utakmicu i takav mentalitet imat kad su i igri 90.bodova ...Sloboda osvojila sa 69 bodova ,prije toga Gošk sa 64 ,pa onda Igman sa 68 bodova,Posusje sa 61.Znaci svi prvaci su gubili po 22 do 30 bodova u sezoni i ne moze bit tragedija.Tragedija je ako se ti ne boris i gubis a jbga nekad se nema ni srece,nekad los dan ,nekad te sudija zayebe,nekad slab sastav povrede,kartoni,nekad lose vreme losi tereni sve je to normalno i da prvaci prosipaju bodove a kamoli ekipe koje su ispod.
Hvala bogu pa se moze igrat u gostima sad pa se moze i donosit bodovi u odnosu na ranije u PL.nisi mogo bida donijet a kamoli u Federalnoj.
- BatistutA19
Kako ne znate Štrpca štoper iz Srbije i dan danas komentarise na fb stranici Čelikovoj poneke objave i sve prati oko Čelika.
Ma bice prenose nesto ce radit My Tv nesto klub vjerovatno pa ce se to uklopit sve da ce se moci ispratit sve utakmice.
Bakula je mislim iz Žepca ,kakva je to ekipa bila dodje ti Zvezda sa Piksijem ,Pancevom i ko je sve igro i ti ih pobijedis 1-0 ,uglavnom i Partizan i Zvezda nikad nisu isli na 3 noda uvjek na bod 0-0 ili 1-1 vecinom ,mada se znalo okrenut nekad na obe strane a Hajduka se glat dobijala pa i Dinama a sad bi nam Dinamo 15 dao u Zenici da zapne a 10 glat.ali bice bolje.
Ma bice prenose nesto ce radit My Tv nesto klub vjerovatno pa ce se to uklopit sve da ce se moci ispratit sve utakmice.
Bakula je mislim iz Žepca ,kakva je to ekipa bila dodje ti Zvezda sa Piksijem ,Pancevom i ko je sve igro i ti ih pobijedis 1-0 ,uglavnom i Partizan i Zvezda nikad nisu isli na 3 noda uvjek na bod 0-0 ili 1-1 vecinom ,mada se znalo okrenut nekad na obe strane a Hajduka se glat dobijala pa i Dinama a sad bi nam Dinamo 15 dao u Zenici da zapne a 10 glat.ali bice bolje.