NK Čelik
Re: NK Čelik
Tik Tak SportBC Tik tak 
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
- BatistutA19
Znaci ZeFit potpiso ugovor 
Hoce li bit igraca danas ili da idem dalje gledat skautirat Sarajevo u Antaliji sa ucraincima
Tacno samo nas zajebavaju ovaj Laudrup i Eugen po cjeli dan 

Taman ručak s posla, prilegneš i eto ga tad će
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Na bolovanju sam,operisao koljeno,neces vjerovat povrijedio ga na Tusnju,ali bar smo bod ćapili
Vječno ćemo voljeti samo Čelik zenički ! #Lamelaši 

- R0b
- 12. igrač
Sektor Loziona radi trecu smjenu
Ps. Kad Šalke potpise novog igraca, dal se to broji kao da smo i mi potpisali
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Još malo pa F5
Gotovo za danas čekamo sutra... Svi na svoja mjesta za sutrašnje čekanje, prozivku i pripreme...
NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Više sam navijao za ovog drugog garonju 
-
Zenicaokamog
A vezni? Svi napadaci ne mogu pomoci ako nemas 2 dobra vezna, gdje mi imamo jedino Delica. Napadaca ima sad i previse.
Dobro dosao King
Dobro dosao King