NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

Rz88

Re: NK Čelik

Post Postao/la Rz88 »

KakhaKaladze je napisao/la: 20 sij 2026, 14:26
Allgunsblazing je napisao/la: 20 sij 2026, 13:56
AeroMs33 je napisao/la: 20 sij 2026, 10:46 Kad bi Robert malo mogao kakve konekciju sa nekim regionalnim klubom ostvariti po pitanju preslikavanja nekih stvari . Da ode trener uprava da pogleda vidi kako se radi da ne izmisljaju toplu vodu . Eto to bi volio . Neka saradnja za igracki kadar isl.
Znaci da sumiram: da budemo necija filijala?
Kod nas se pod filijala trpa sve. Nije isto bit filijala Sarajevu i Borusiji Dortmund. Ne moze se sve trpat u isti kos. Nisam za taj vid saradnje sa klubovima iz nase drzave ali sa jacim klubovima iz drugih zemalja sam itekako za tipa Hajduk Dinamo Zvezda itd. Ne vidim apsolutno nista lose u tome. Sigurno je kvalitetniji igrac iz skole Dinama nego iz Famosa lupam.
Prvo, nece Dinamo slati igrace iz svoje akademije u Celik ili neki klub u Federaciji, vec ce slati 3. kategoriju juniora, a ove u druge timove ili svoj. Nismo Dinamu i slicnim zanimljivi za saradnju.

A drugo, kako sam ja shvatio prvi komentar koji je mislim AeroMs napisao jeste neka vrsta ucenja, seminara ili edukacije u klubovima koji su prosli ono sto mi trenutno prolazimo ili barem dio naseg puta. Znaci, ne direktno posudjivanje igraca i tip filijale nego neki mentor klub koji bi mozda pokazao neke kontakte i nacine selekcije i dovodjenja igraca.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sve treba postepeno nikakva ti nisi filijala ako pozajmis igraca npr iz Sarajeva i pravo na otkup igraca ,jesam za takve pozajmice igrace to nema veze sa filijalom .
I veliki klubovi znaju pozajmljivat igrace izmedju sebe ,koliko je bilo primjera takvih lupam iz Reala u Juventus i ispada filijala Juventus Realu.
Sta fali Zrinjskom kad uzme od Dinama pa ga posle otkupi i nista ne bi imo protiv kad bi Celik radio to sa nekim ,ne sad komplet tim ali igrac dva uvijek da.
Daleko smo mi od Win lige a ne poput klupova Zrinjskog ,Sarajeva pa i Zeljeznicara ,Borca.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Ja smatram da je u ovom trenutnku najveci problem sto ces preplatiti igraca koji ce na ljeto biti znacajno jeftiniji. Kad se stavis u poziciju igraca, znas da trebas ekipi, trazit ces platu jaku, trazit ces bonus za PL, trazit ces povecau platu nakon ulaska u PL. I onda kad podvuces liniju dodjes na to da si preplatio igraca i da na ljeto za taj novac mozes dovesti dosta bolje. Mislim da je to sva igrarija i da se to i vaga. Ako nadjemo mi na forumu 3 4 igraca, siguran sam da uprava ima 10 na listi ali je pitanje koji zadovoljava sve kriterije.
Ne treba bit puno pametan, otvori se i objavi oglas da veznjaku nudis 10k mjesecno pa da vidis kako se nude igraci. Znaci igraca sigurno ima ali su skuplji nego sto smo mi u ovom trenutku voljni da platimo. Smatram da zbog toga niko nije ozvanicen ali isto tako vjerujem da ce doci barem jedan kvalitetan veznjak do pocetka prventstva.
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

Ja volim pročitati svačije mišljenje ali vidim da je najviše neki strah obuzeo 90% vas.

Samo ću postavit pitanje: Zar stvarno mislite da klub neće dovesti ono što je potrebno da se uđe u Premijer ligu BiH?

Ovdje većina misli da klub ne razmišlja o tome nego eto razmišljaju kako itisone zamijenit u kancelariji...

Polako, biće ovo luda sedmica, odlazaka i dolazaka. Ako nešto nije objavljeno, ne znači da se ne radi na tome. Pogotovo što SportBC ne objavljuje insajderske, možda bi vam tad lakše bilo :lol:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

https://sportbc.ba/fudbal/camdzic-za-sp ... kaxVPYPtjw
Screenshot_1.jpg
Screenshot_1.jpg (230.64 KiB) Pogledano 487 puta.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

laudrup je napisao/la: 20 sij 2026, 15:18 Ja volim pročitati svačije mišljenje ali vidim da je najviše neki strah obuzeo 90% vas.

Samo ću postavit pitanje: Zar stvarno mislite da klub neće dovesti ono što je potrebno da se uđe u Premijer ligu BiH?

Ovdje većina misli da klub ne razmišlja o tome nego eto razmišljaju kako itisone zamijenit u kancelariji...

Polako, biće ovo luda sedmica, odlazaka i dolazaka. Ako nešto nije objavljeno, ne znači da se ne radi na tome. Pogotovo što SportBC ne objavljuje insajderske, možda bi vam tad lakše bilo :lol:
Pa daj nam koju hajd,da podivljamo...
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Sta reci, treba posjecivati navijacka okupljanja po mahalama. Vise ces tu cuti nego na forumu 8-)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

phillies je napisao/la: 20 sij 2026, 16:08 Sta reci, treba posjecivati navijacka okupljanja po mahalama. Vise ces tu cuti nego na forumu 8-)
Jest druze upravu si nema sta,ko je iz Zenice a da ne ode stvarno je na gubitku.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ma kakve mahale ,ovi rade u klubu zato i znaju pa jos nas i zajebavaju ,Laudrupa svako.zna i Eugen je tu ,njih dvojica sve znaju samo nece otkrit sve nego ono malo otkriju i da ti je drago i da te strah 😂😂I ja vjerujem da klub radi i da ce se dovest dobar veznjak a mozda i dva i jos neko ciljano pojacanje i mozda neke probe i da ce se to kompletirat do Međugirja.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Pratite SportBC i bice vam sve servirano, pocev od sutra :D
phillies
12. igrač

Eugen je napisao/la: 20 sij 2026, 20:45 Pratite SportBC i bice vam sve servirano, pocev od sutra :D
Eh sutra, duga je noc prijatelju :lol:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

phillies je napisao/la: 20 sij 2026, 20:46
Eugen je napisao/la: 20 sij 2026, 20:45 Pratite SportBC i bice vam sve servirano, pocev od sutra :D
Eh sutra, duga je noc prijatelju :lol:
Kad vec ne mozes spavat evo ti jedna za laku noc 😄

https://sportbc.ba/fudbal/sportbc-sazna ... -plandila/
phillies
12. igrač

Priiiicoooo si taaaaj :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!

Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Kako su razvukli ovo sa terenom, a kad koliko cemo jos cekati na samu gradnju, niko ne zna. Vjerovatno ce savez birati izvodjace, pa ocekujmo i tu dodatne zajebancije i cekanje...
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Redbull je napisao/la: 20 sij 2026, 21:17 Kako su razvukli ovo sa terenom, a kad koliko cemo jos cekati na samu gradnju, niko ne zna. Vjerovatno ce savez birati izvodjace, pa ocekujmo i tu dodatne zajebancije i cekanje...
Mislim da Grad/klub moraku prvo sve pripremit napravit ograda drenaze i sve i onda savez plati umjetnu podlogu
Odgovori