NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
63%
NE
5
13%
ISTA JE
10
25%

Ukupno glasova: 40

laudrup
Site Admin
Kontakt:

Re: NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

Ali najjače što znaju svi kako Hora radi, koga poznaje, kakve konekcije ima :lol:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Eugen je napisao/la: 20 sij 2026, 08:35
RubikovaKocka je napisao/la: 20 sij 2026, 08:25 Šta je s Bekimom Pašalićem ? Moglo bi se stupiti s njim u kontakt pa pokušati dovesti neki kvalitet u vezni red preko njega.
Koji ba crni Bekim dajte ba malo ukljucite mozak ostali ste u 1990-im, frajer prodaje suplju vec godinama nigdje nikoga nije prodao niti ima FIFA licencu za agenta. Nedavno je u nekom podcastu toliko glupoeti izjavio vezano za naš klub o tome da smo trebali promijeniti jedno slovo u imenu, tradiciju bla bla, frajer je supljak tezi i daleko mu kuca od nase
E jbg. Siguran sam da bi našao dobrog veznog za nas.
A sto se price tice, pa sta je sve gradonacelnik pricao pa vidi sad situacije. Ispade on prvi prijatelj i clan kluba ..
Eugen

Post Postao/la Eugen »

laudrup je napisao/la: 20 sij 2026, 08:49 Ali najjače što znaju svi kako Hora radi, koga poznaje, kakve konekcije ima :lol:
Pojedinci znaju, a što je Hora igrao u Sloveniji, Kipru, Turskoj, Albaniji, Premijer ligi BiH i sada 1.ligi FBiH to je ništa 😅
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Prekosutra prozivka, znači da očekujemo možda transfere danas. Da li ćemo ih dobiti? @Eugen
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Ja ne mogu da vjerujem da pojedinci prizivaju neke milionske transfere, neke plejmejkere špance, argentince, pa legendo još dugove nismo riješili, tačno nemamo dodira sa realnošću.. Ovakvi će Horu tjerat i pljuvat ga jer nam nije doveo Rodrija u ekipu.. Alasalamet..
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

carsija072 je napisao/la: 20 sij 2026, 10:07 Ja ne mogu da vjerujem da pojedinci prizivaju neke milionske transfere, neke plejmejkere špance, argentince, pa legendo još dugove nismo riješili, tačno nemamo dodira sa realnošću.. Ovakvi će Horu tjerat i pljuvat ga jer nam nije doveo Rodrija u ekipu.. Alasalamet..
Joj,joj znam ja sve vrlo dobro. Sanjam hebo ga ti. Da mi je plejmekera da pregazimo ovu ligu a i za PL.
Ja Horu ovde branim od kad znam za sebe. Posteni i casni momci.
Niko momku a nije rekao ni upravi. Mislim tako mozda zvuci ali uvjek ta realnost i mentalitet dugovi . Dopizdilo
Daj neke konekcije,neku suradnju sa nekim klubom da vidim kakvog profesionalca u klubu
Hebo ga milion vise . Da je taj mentalitet samo prebacit . Da mi ne mozemo dovest nekog profesionalca al ajde polako. Nadoce sve
AeroMs33

Brotherze je napisao/la: 20 sij 2026, 06:55
strucnjak9 je napisao/la: 20 sij 2026, 00:12
AeroMs33 je napisao/la: 19 sij 2026, 23:12 Nama fali play maker igrac. A to se tesko kupuje na trzistu. Takvog igraca moras napraviti ili bas iskesati.
Ali nije ni to neki bauk. Kupis spanca,argentinca i miran. Jest da platis al Boze moj ,vratit ce on te pare
Al teško da to Hora konta i uprava . I ima kontakte . Daj Boze .
Ajd vidjet cemo do kraja prelaznog.
Mozda nesto naleti nenadano.
Tako je. Evo ti ih uputi da skontaju kako treba, da ne srljaju. Daj im kontakte. Nacrtaj im. To su sve levati. Treba traziti njihovu smjenu.
Lik citav zivot gleda fudbal, mozda cak igra i neke menadzer igre, prekucao je sve, takvi ljudi nama trebaju hahaha
Tebe cemo na sjever 12.02. Sa hordasima. Mozes navijat za svog havera . Pa dubinski analiziraj
AeroMs33

Allgunsblazing je napisao/la: 20 sij 2026, 07:34
AeroMs33 je napisao/la: 20 sij 2026, 00:45
strucnjak9 je napisao/la: 20 sij 2026, 00:12

Tako je. Evo ti ih uputi da skontaju kako treba, da ne srljaju. Daj im kontakte. Nacrtaj im. To su sve levati. Treba traziti njihovu smjenu.
Drug citav zivot gledam fudbal . Vjeruj mi. Jedan dobar igrac u ovoj ekipi bi napravio cudo. Al da se razumjemo. To se nemoze kupiti lako.
Hora tesko da takvog igraca moze dovesti.
Nije taj kalibar. Iskreno. Ni uprava . Al dobro je da si podebljo i "daj Bože" sto u ovom postu govori da se nadam i vjerujem u njih.
Ne razmisljaju u tom pravcu. Razumjem . Ali volio bi da naprave taj korak. Konekcije sa nekim Evropskim klubom ili nekim iz okruzenja .
Al Boze moj . Daj zamjenu za Dinu ppd hitno.
Onako bezveze navijacki zamisli da sutra ustanes i procitas na forumu . Čelik doveo pojacanje iz Premiere . Par mil . Horic glavni i odgovorni krivac. Procitat ces k. Daj Kobilicu iz Kaknja
De budi normalan. Bas si udrobio svega. Pricas o limitima uprave i Hore, bez da smo IKADA bili u situaciji da imamo cistu situaciju bez dugova. Hora jos nije ni preuzeo tu poziciju. Onda spominjes Primeru i milionske transfere. Pa onda konekcije sa evropskim klubovima. I onda jos kazes kako ne razmisljaju u tom pravcu.

Dobro, znas u kojem pravcu razmisljaju? Svaki savjet su spremni primiti. Sutra u klub pa im reci o primeri i pojacanjima od par miliona i konekcijama sa evropskim klubovima.
Najbolje sto nam se dogodilo je ova uprava .
Horic momak zlatan. Hvala dragom Bogu sto je tu.
Ja sam navijac. Zelim dobre igrace u klubu.I mastam ponekad.
Kad bi Robert malo mogao kakve konekciju sa nekim regionalnim klubom ostvariti po pitanju preslikavanja nekih stvari . Da ode trener uprava da pogleda vidi kako se radi da ne izmisljaju toplu vodu . Eto to bi volio . Neka saradnja za igracki kadar isl.
Noke21

Čelik – Sarajevo

Post Postao/la Noke21 »

Zna li neko sigurno termin za Čelik – Sarajevo u Kupu? Vidim da jedni pišu 14:00, drugi 15:00. Ima li šanse za noćnu utakmicu na Bilinom?
Cr7legia
12. igrač

Re: Čelik – Sarajevo

Post Postao/la Cr7legia »

Noke21 je napisao/la: 20 sij 2026, 11:14 Zna li neko sigurno termin za Čelik – Sarajevo u Kupu? Vidim da jedni pišu 14:00, drugi 15:00. Ima li šanse za noćnu utakmicu na Bilinom?
Neko kaže 7 navečer sad kako nam bude javljeno.
NK Čelik 45 i Robijaši 88🖤❤️
OKK Čelik 54🖤❤️
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Krajem januara će se znati tačan termin utakmice, kad Arena bude odredila termine utakmica.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Eugen je napisao/la: 20 sij 2026, 09:48
laudrup je napisao/la: 20 sij 2026, 08:49 Ali najjače što znaju svi kako Hora radi, koga poznaje, kakve konekcije ima :lol:
Pojedinci znaju, a što je Hora igrao u Sloveniji, Kipru, Turskoj, Albaniji, Premijer ligi BiH i sada 1.ligi FBiH to je ništa 😅
Uvijek se na forumu bolji fudbak igro neg u Turskoj šta ti znaš
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Misljenja sam (nevezano za pisanje kolege AeroMs33), da raja opcenito kad vidi potpisivanja u Premijer Ligi (Nalic u Zrinjskom, Nastic u Zelji, ranije Ljajic u Sa, ovi stranci u Rudaru...) pocne da ih hvata blazi oblik ankcioznosti i panike i onda razmisljaju ako ce Celik u PL, moramo i mi dovesti klasu, i to odmah da se do Premijer Lige uigra sa ostalima u sastavu...Sto u jednu ruku razumijem, jer poredeci sada ovaj sastav i sastave PL ekipa, pitanje je koliko se moze bodova uopste osvojiti. Ipak, ima do Premijer Lige jos i trebamo se izboriti za prvo mjesto. U junu se maksimalno pojacati i krenuti sa pripremama, pa sta nam Bog da.
Nadam se da ce dugovanja do tada biti svedena na minimum, ako ne i na 0, pa da bez tog tereta sklapamo ekipu i sanjamo PL snove.

Sve ce to biti dobro, samo lagano. :rock:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

AeroMs33 je napisao/la: 20 sij 2026, 10:46 Kad bi Robert malo mogao kakve konekciju sa nekim regionalnim klubom ostvariti po pitanju preslikavanja nekih stvari . Da ode trener uprava da pogleda vidi kako se radi da ne izmisljaju toplu vodu . Eto to bi volio . Neka saradnja za igracki kadar isl.
Znaci da sumiram: da budemo necija filijala?
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Allgunsblazing je napisao/la: 20 sij 2026, 13:56
AeroMs33 je napisao/la: 20 sij 2026, 10:46 Kad bi Robert malo mogao kakve konekciju sa nekim regionalnim klubom ostvariti po pitanju preslikavanja nekih stvari . Da ode trener uprava da pogleda vidi kako se radi da ne izmisljaju toplu vodu . Eto to bi volio . Neka saradnja za igracki kadar isl.
Znaci da sumiram: da budemo necija filijala?
Kod nas se pod filijala trpa sve. Nije isto bit filijala Sarajevu i Borusiji Dortmund. Ne moze se sve trpat u isti kos. Nisam za taj vid saradnje sa klubovima iz nase drzave ali sa jacim klubovima iz drugih zemalja sam itekako za tipa Hajduk Dinamo Zvezda itd. Ne vidim apsolutno nista lose u tome. Sigurno je kvalitetniji igrac iz skole Dinama nego iz Famosa lupam.
Odgovori