NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

RealMadrid

Re: NK Čelik

Post Postao/la RealMadrid »

Sjajni napadač

Saznajemo: Dževad Sijamija potpisuje za Čelik ✅️

:rock:
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Boze sacuvaj 300 k
Ako mogu za te pare i jednpg nprmalnog veznjaka da nadu ja cu k da im poljubim.
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

R0B1J4SH je napisao/la: 08 sij 2026, 17:52
Kontras'88 je napisao/la: 08 sij 2026, 17:48 Na stranu to sve, al ono što mene najviše kopka i boli jeste sljedeće..
Pa majku mu može l' kod nas išta jednostavno?
Jednom se borimo za to neko prvo mjesto u pisljivoj drugoj ligi u zadnjih koliko godina i umjesto da do kraja riješimo ovo i privedemo kako treba kraju, mora nas nešto sekirat i za**bavat.

Čelik iznad svih, idi mali gdje hoćeš i sa tobom i bez tebe mi idemo dalje. Al' zašto jednostavno pitanje zašto?
Njegov odlazak za sekiranciju?
Ma drug moj stipu to,niko nije veći od kluba pa ni ovaj balavac.
Jer mi ne navijamo za njega vec za Čelik,i sigurno ce se nac zamjena i sigurno je da ćemo uc u Premijer ligu.
I jedva čekam da vidim kako ćemo ga dočekat u Februaru.
Ma nisam mislio njegov odlazak za sekiranciju nego uvijek neki problemi..
Svako ide tamo gdje mu je bolje i misli da je to sredina za njega, al ne moze nikako kod nas jednostavno, sve mora komplikovano.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

RealMadrid je napisao/la: 08 sij 2026, 18:02 Sjajni napadač

Istina je za Sijamiju a isto tako i Hegic ce potpisat za nas ako ne zavrsi ovo vani onda je nas.
Riki ce u Sarajevo odsteta 500 000 km i 20% od iduceg tranfera i jos cini mi se 15 od onog sljedeceg. Sto neko napisa ko nama garantuje da ce on napravit karijeru pogotovo sto nije pravio neku preveliku razliku na terenu, jest bio odlican ali medzu ovim igracima i nije to tesko.Mislim da je posao dobar, mi cemo svakako bez njega uc u PL jer ce bit pojacanja top ali et necu sva imena otkrit nije fer.
I da i Kalesic ide iz kluba
AeroMs33

Cinvict35 je napisao/la: 08 sij 2026, 18:12

Istina je za Sijamiju a isto tako i Hegic ce potpisat za nas ako ne zavrsi ovo vani onda je nas.
Riki ce u Sarajevo odsteta 500 000 km i 20% od iduceg tranfera i jos cini mi se 15 od onog sljedeceg. Sto neko napisa ko nama garantuje da ce on napravit karijeru pogotovo sto nije pravio neku preveliku razliku na terenu, jest bio odlican ali medzu ovim igracima i nije to tesko.Mislim da je posao dobar, mi cemo svakako bez njega uc u PL jer ce bit pojacanja top ali et necu sva imena otkrit nije fer.
Dpbar je mali ograc vidjelo se,samo sebi je u stomak skocio sa Sarajevom. Prodat ce ga cim neki sljedeci lens ponudi milion a sta ce ga tamo docekati ptice znaju U Sa i kako ce se izboriti za minutazu cisto da ga prodaju ali kadnije da bogda.
Al ko ga hebe . Da je do kosti nikad nedi prismrdio Sarajevskim klubovima al izgleda neko mu pricice napricao i mali se prodao. Nije prvi bilo je jos Talelovica iz naseg kluba koji su lizali Sarajevskim klubaovima bulju . Prezivjet cemo nekako.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Mislio sam da Ako bude odlazaka iz kluba da ce otići Durmiš,Vardo il tako neko a odoše nam dvojica koja su "nosila" ekipu.
Zao mi je zbog Kalesica,igrac za poželit plus vjerovatno najbolji vezni u ligi al sta ćeš eto..
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Bezveze se ljudi pale. Neko malom zeli karijeru kakvu je imao Travancic?! Pa jeste li vi normalni. Ja mu zelim apsolutno sve najbolje. Nase dijete, ide za onim sto smatra da su bolji uslovi, a danas to mozda i jesu u Sarajevu. Dobit ce vecu platu i mogucnost da se brze i bolje proda iz Sarajeva nego trenutno iz Celika. On izgleda kao veliki talent ali slazem se da je jos uvijek macak u vreci. Ako ode dvije stvari ce biti veoma bitne, koliko ce prostora dobiti da igra i koliko ce sam biti skoncentrisan na napredak. Ako ne bude dobijao adekvatno vrijeme za igru, ovaj potez ce mu biti katastrofalan i moze biti kraj karijere i prije nego sto je pocela. Ukoliko dobije adekvatnu sansu i svojim radom udje u prvi tim ove polusezone i slijedece se iskristalise u standardnog igraca onda vec na ljeto 2027 moze da napravi dobar transfer vani. Sve je to ako, ako. Mislim da je bolje bilo da je jos makar jednu polusezonu ostao kod nas da odigra sve ili gotovo sve utakmice u polu sezoni ali boze moj. Steta ce biti ako propadne samo zbog brzopletosti. U svakom slucaju mu zelim sve najbolje i siguran sam da ce i ljudi u klubu donijeti najbolju mogucu odluku ne samo po igraca vec i za klub.
Sabani_Nonda

Post Postao/la Sabani_Nonda »

Exstra
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Daj zadržite Kalesića od tog novca iz Sarajeva sve vam je halal :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Nek mu je Bog na pomoci kad zapad krene..

Nadam se da je pojedincima jasno da niko od ovih Vita, Vedada i picki materni ne misli dobro klubu već isključivo sebi a Zaim ko Zaim iskusni lisac osjetio krv i procente i odmah iskoristio.

Što se nas tiče, najveći transfer u historiji kluba. Gorak ukus jer nas je mogao uvesti u PL pa ga prodat za puno više. Nadamo se da svake godine imamo po ovakvog jednog Rikija. Momku sve najbolje ali ovo mu je najgora moguća odluka u karijeri i još jedan koji će da ispašta zbog pohlepe roditelja.
JonSnow
12. igrač

Post Postao/la JonSnow »

PonosniSmogovci je napisao/la: 08 sij 2026, 18:34 Nek mu je Bog na pomoci kad zapad krene..

Nadam se da je pojedincima jasno da niko od ovih Vita, Vedada i picki materni ne misli dobro klubu već isključivo sebi a Zaim ko Zaim iskusni lisac osjetio krv i procente i odmah iskoristio.

Što se nas tiče, najveći transfer u historiji kluba. Gorak ukus jer nas je mogao uvesti u PL pa ga prodat za puno više. Nadamo se da svake godine imamo po ovakvog jednog Rikija. Momku sve najbolje ali ovo mu je najgora moguća odluka u karijeri i još jedan koji će da ispašta zbog pohlepe roditelja.
Ukoliko je istina za ovih 500 000 i postotke, nisam uvjeren da bi ga mogli za više. Činjenica ostaje da je u pitanju transfer iz 1.LFBiH, tj. iz druge lige ove države, iz akademije koja je tek počela stvarati malo ozbiljnije igrače.
Imamo mi još posla pred sobom kako bi postali sredina koja će proizvoditi vrhunske mlade igrače, a koje će prodavati za ozbiljne cifre, ili u inostranstvo.
Sarajevo je financijski najmoćniji klub u državi i jbg, matematika je tu neumoljiva.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Riki sretno ti bilo! I Hvala ti sto si klubu donjeo pare a ne kao pojedinci do sad samo su odnosili novce!!!
Mogli smo mi njeg pljuvat,govoriti da je slab,da pojma nema ovo ono,al kad Zdravko Mamic kaze bratu uzmi tog malog dobar je to ti je to brale! Ko Tramp!
Klub je nadam se izvukao najvise a ja bi jos trazio od Sarajeva i dva igraca na posudbu za Telalovica da nadomjestimo odlaske Dine i Rikija!
E sad ga stisni pa ne udji u P.L!
Pa na godinu rasulo da bude,al totalno!
Mislite Riki ce igrat protiv Čelika? Nece ba nikad,to je sve dogovoreno.
Otiso on u Mancester ili Sarajevo nama je isto gdje igrac nam ide,samo je bitna suma koja ce se naplatiti.
A realno tesko je i ocekivati da ti nekog igraca iz Čelika prodas u EU za milion eura!
Uglavnom suma sumarum ima i istine na ovim forumima :mrgreen: Kad su ljudi pisali da Riki ide u Sarajevo ima mjesec :mrgreen:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Truhlo jesi ziv?

Sta kazes za Dževada? Dobar napadac, jedan od najkvalitetnijih u Federaciji.
AeroMs33

JonSnow je napisao/la: 08 sij 2026, 18:44
PonosniSmogovci je napisao/la: 08 sij 2026, 18:34 Nek mu je Bog na pomoci kad zapad krene..

Ukoliko je istina za ovih 500 000 i postotke, nisam uvjeren da bi ga mogli za više. Činjenica ostaje da je u pitanju transfer iz 1.LFBiH, tj. iz druge lige ove države, iz akademije koja je tek počela stvarati malo ozbiljnije igrače.
Imamo mi još posla pred sobom kako bi postali sredina koja će proizvoditi vrhunske mlade igrače, a koje će prodavati za ozbiljne cifre, ili u inostranstvo.
Sarajevo je financijski najmoćniji klub u državi i jbg, matematika je tu neumoljiva.
Ne bih se slozio.
Vec sljedece godine ako se plasiras i odigras dobru partiju na kosevu,grbavici itd si u izlogu.
Mislim da se zajebo iskreno al vrjeme ce pokazati
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

A gdje Kalesic ide? Nadam se van BiH.
Odgovori