NK Čelik

Da li je sadašnja ekipa bolja od prošlopolusezonske?

Anketa traje do: 04 vel 2026, 18:47.

DA
25
64%
NE
5
13%
ISTA JE
9
23%

Ukupno glasova: 39

Zamorano
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Jesmo sad smo mirni :D Mada smo mi to i znali i bez Roberta da nam kaze :mrgreen:
Kakve su izasle informacije iz kluba??? Vidis bolan da ovdje svako svasta lupa niko ba pojma nema 100% da je sigurno!
Jedina tacna info je da Riki prati Sarajevo na instagramu,mada su i tu info prvi pisali Hordasi na forumu.
Valjda je to 100% tacna info :mrgreen: :lol:
Et koliko se zna trenutno o transferima u klubu :D
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Odlicno, jos jedan sponzorski ugovor. :like:

Edit: Ispravka, BEST ostaje sa nama i dalje :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Zamorano je napisao/la: 08 sij 2026, 12:30 Jesmo sad smo mirni :D Mada smo mi to i znali i bez Roberta da nam kaze :mrgreen:
Kakve su izasle informacije iz kluba??? Vidis bolan da ovdje svako svasta lupa niko ba pojma nema 100% da je sigurno!
Jedina tacna info je da Riki prati Sarajevo na instagramu,mada su i tu info prvi pisali Hordasi na forumu.
Valjda je to 100% tacna info :mrgreen: :lol:
Et koliko se zna trenutno o transferima u klubu :D
Ima tacnih informacija koje nisu tek tako neko lupio, pokazat ce vrijeme dok Klub i zvanicno potvrdi. A ima i nebuloza, otprilike znam sta je tacno a sta nije al necu da sirim pricu dok Klub ne izadje s tim informacijama.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Zvanicne informacije prije odlaska na pauzu su da svi zele ostati u klubu.
Ne zvanicne imaju dvije.
Riki ide u Sarajevo
Dino ide iz kluba
Obe su vjerovatno tacne ali koga nema bez njega se moze.
Naci zamjene uzeti novac i idemo dalje
Ali kako napisa covjek. Ne treba iznositi informacije iako znas dok se klub ne pglasi jer mozemo samo nastetiti klubu .
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

AeroMs33 je napisao/la: 08 sij 2026, 13:30 Zvanicne informacije prije odlaska na pauzu su da svi zele ostati u klubu.
Ne zvanicne imaju dvije.
Riki ide u Sarajevo
Dino ide iz kluba
Ali kako napisa covjek. Ne treba iznositi informacije iako znas dok se klub ne pglasi jer mozemo samo nastetiti klubu .
Ko moze masi zabraniti da govori i pise, toga vazda bilo i bit ce. Pa samo otidji na drugi forum, isto se pise, konkretno za Telalovic da je to to. Mamic odradio svoje. Mislim nemam nista protiv, nek klub zaradi, svaka cas Rijadu, kad je pred kraj ugovora isti produzio na 3 godine, pa klub uspije sta zaraditi. Nadam se samo da je cifra dostojna toga.

Kalesic, steta, koga naci sad kao zamjenu. Nadam se samo da nece Tabakovica vracati. Ko god da dodje, dok uhvati ritam, kraj prvenstva. Ostati bez 2 glavna igraca u veznom redu, hrabar potez.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Čuo sam da se Tolja vraća,jel istina?
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Redbull je napisao/la: 08 sij 2026, 13:42
AeroMs33 je napisao/la: 08 sij 2026, 13:30 Zvanicne informacije prije odlaska na pauzu su da svi zele ostati u klubu.
Ne zvanicne imaju dvije.
Riki ide u Sarajevo
Dino ide iz kluba
Ko moze masi zabraniti da govori i pise, toga vazda bilo i bit ce. Pa samo otidji na drugi forum, isto se pise, konkretno za Telalovic da je to to. Mamic odradio svoje. Mislim nemam nista protiv, nek klub zaradi, svaka cas Rijadu, kad je pred kraj ugovora isti produzio na 3 godine, pa klub uspije sta zaraditi. Nadam se samo da je cifra dostojna toga.

Kalesic, steta, koga naci sad kao zamjenu. Nadam se samo da nece Tabakovica vracati. Ko god da dodje, dok uhvati ritam, kraj prvenstva. Ostati bez 2 glavna igraca u veznom redu, hrabar potez.
Slazem se dva kljucna igraca . Ali sigurno da ih nisu mogli zadrzati preko njihove volje. Ako bude slucaj bit ce dosta tesko naci adekvatne zamjene veznih igraca na ovoj zimskoj pauzi.
Nisam nikako zadovoljan jer treba gledat patnju na terenu ponovo i strahovat za ulazak u PL.
Ali opet vidjet cemo uskoro
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

AeroMs33 je napisao/la: 08 sij 2026, 13:58
Ne zvanicne imaju dvije.
Riki ide u Sarajevo
Dino ide iz kluba

Slazem se dva kljucna igraca . Ali sigurno da ih nisu mogli zadrzati preko njihove volje. Ako bude slucaj bit ce dosta tesko naci adekvatne zamjene veznih igraca na ovoj zimskoj pauzi.
Nisam nikako zadovoljan jer treba gledat patnju na terenu ponovo i strahovat za ulazak u PL.
Nista nije sigurno dok se ne objavi(naš klub) ja se toga držim iz iskustva ali eventualno ako nama mogu uzeti dva ključna igrača zbog kojih ne gledamo antifidbal i zbog kojih se publika vratila, koji su vezani ugovorom sa klubom zasto mi Tošku ne mozemo uzeti dva, tri ključna igrača( Bibić, Škrijelj, Hegić, vec uigrani). Ta prica ne pije vode da nema igrača u januaru i februaru, ima ih na hiljade. Evo i u Čeliku izgleda ljudi biraju koga će nam uzeti. :lol:
Uglavnom treba se strpiti do prozivke i vidjeti koga smo zadržali i ako je neko otišao kakva su pojačanja. Tu će ti se same ambicije kluba reći bez da treba neko javno pojašnjavati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KakhaKaladze

Avenija je napisao/la: 08 sij 2026, 14:07
AeroMs33 je napisao/la: 08 sij 2026, 13:58

Nista nije sigurno dok se ne objavi(naš klub) ja se toga držim iz iskustva ali eventualno ako nama mogu uzeti dva ključna igrača zbog kojih ne gledamo antifidbal i zbog kojih se publika vratila, koji su vezani ugovorom sa klubom zasto mi Tošku ne mozemo uzeti dva, tri ključna igrača( Bibić, Škrijelj, Hegić, vec uigrani). Ta prica ne pije vode da nema igrača u januaru i februaru, ima ih na hiljade. Evo i u Čeliku izgleda ljudi biraju koga će nam uzeti. :lol:
Uglavnom treba se strpiti do prozivke i vidjeti koga smo zadržali i ako je neko otišao kakva su pojačanja. Tu će ti se same ambicije kluba reći bez da treba neko javno pojašnjavati.
Ima igraca kad imas para, daj nam 250 miliona dovest cemo Viniciusa. Kad se kaze nema igraca misli se na to da ce te isti igrac sad doci skuplje puno nego na ljeto.
Zehrid

Post Postao/la Zehrid »

Telalovic u februaru na bilinom ali u drugom dresu mislim zvanicno….
laudrup
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la laudrup »

R0B1J4SH je napisao/la: 08 sij 2026, 13:47 Čuo sam da se Tolja vraća,jel istina?
:vješanje:
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Zehrid je napisao/la: 08 sij 2026, 14:35 Telalovic u februaru na bilinom ali u drugom dresu mislim zvanicno….
Ti si u skoli haman preskocio cas kad se ucilo znacenje rijeci "zvanicno".
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

KakhaKaladze je napisao/la: 08 sij 2026, 14:19 Ima igraca kad imas para, daj nam 250 miliona dovest cemo Viniciusa. Kad se kaze nema igraca misli se na to da ce te isti igrac sad doci skuplje puno nego na ljeto.
Pa sta ces dobiti za Dinu i Rijada? Kikiriki? :D
KakhaKaladze

Allgunsblazing je napisao/la: 08 sij 2026, 14:45
KakhaKaladze je napisao/la: 08 sij 2026, 14:19 Ima igraca kad imas para, daj nam 250 miliona dovest cemo Viniciusa. Kad se kaze nema igraca misli se na to da ce te isti igrac sad doci skuplje puno nego na ljeto.
Pa sta ces dobiti za Dinu i Rijada? Kikiriki? :D
Za Dinu neces dobit nista a za Rikija po mojoj procjeni 2 igraca i solidnu cifru.
Zehrid

Post Postao/la Zehrid »

Allgunsblazing je napisao/la: 08 sij 2026, 14:42
Zehrid je napisao/la: 08 sij 2026, 14:35 Telalovic u februaru na bilinom ali u drugom dresu mislim zvanicno….
Ti si u skoli haman preskocio cas kad se ucilo znacenje rijeci "zvanicno".
Vidjet cemo jesam li preskocio :lol: :lol:
Odgovori