NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
I ja vjerujem da se teren moze zavrsit brzo ako npr krenes u proljece ,imas tu novac i sve resurse ,ne pravis stadion sa tribinama 10 000 nego najbitniji je travnjak sredit da mozes trenirat a sve ostalo se da sredit.
Vijerujem u ulazak i da se nece odustat i to je to jer jednostavno ne smijes odustat zbog svega i konkurenata posle i navijaca i sponzora i fan shopa i svake podrske koje Celik ima.
Vijerujem u ulazak i da se nece odustat i to je to jer jednostavno ne smijes odustat zbog svega i konkurenata posle i navijaca i sponzora i fan shopa i svake podrske koje Celik ima.
-
RubikovaKocka
Ako tako bude i ne udje se u PL i ako budes prvi (nevidjena glupost), iduca sezona necemo imati prosjek ni 2 hiljade gledalaca s 500 članova učlanjenih u klub bez obzira gdje budemo na tablici.
-
ZenickiČelik
Ko god misli da je ispravno sutra ako zavrsimo prvi na tabeli, a ne pomaknemo se sa mrtve tacke sto se tice Plandila i onda kazemo mi necemo u Premijer ligu sa tim nesto stvarno nije uredu. Na kolko to terena Zeljo, Sloga, Posusje treniraju? Nama ulazak donosi samo dobro, a ako nam ne donosi dobro onda brate zavrsi 5 i to je to. Nemoj mi samo zavrsavat prvi i onda kao necemo ulazit pa nismo mi filijala nekom da samo treniramo. To je malo neozbiljno jebavat ljude da pune stadion i na kraju rec neka nas jos godinu u prvoj ligi
Obican navijac koji gledam dobrobit kluba.ZenickiČelik je napisao/la: ↑06 sij 2026, 11:52A sta si ti ? Sekretar kluba? Ili neki savjetnik? Ljudi koji su u klubu duzni su da obezbjede najbolje moguce uslove u datim situacijama. Kao sto je Cerim pogrijesio kad je najavljivo deblokadu racuna poslije Natrona tako je i Denis sad pogrijesio radije nista ne komentarisi kazi dugo je prvenstvo i to je to. Ovako se moze izazvat samo kontra efekat kod navijacaAeroMs33 je napisao/la: ↑06 sij 2026, 11:33 Ma nikakav problem drug.
Idi zavrsi gdje cemo trenirat dva puta dnevno,rjesi finasijsku konstrukciju za PL ti umjesto Denisa i fino obecaj da necemo biti vreca za nabijanje iz koje cemo ekspresno izletiti sa minusom od par miliona na kontu i idemo dalje .
Ha ja .
Denis je bio pre direktan ali on nije politicar koji raspolaze buzetom i vlascu da ima mogucnosti da obezbjedi korist klubu osim donoseje odluka koje su u interesu kluba .
Drugim rjecima pokrij se kolko ti je jorgan dug. Nema obecanja i presucivanja i spinova.
Zadnja izmjena: AeroMs33, dana/u 06 sij 2026, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Koju bi opciju izabrao ti. Jos dvi tri godine prve lige i ulazak u PL gdje igras kljucnu ulogu ili scenarij Slobode udes osvojis devet bodova i vratis se u 1 ligu sa munusom na racunu i totalnom havarijom u klubu?FliX je napisao/la: ↑06 sij 2026, 12:03Bolje, neka nas u ovoj ligi vjecno. Navuc prosjek posjete na deset hiljada, nek se ima para i mazat oci masi pobjedama i.. cuj sad ovo "donosit odluke da se ne ide visi rang". Bolje biti baja na selu, vec hodat razbijenog nosa po carsiji.AeroMs33 je napisao/la: ↑06 sij 2026, 11:33 Ma nikakav problem drug.
Idi zavrsi gdje cemo trenirat dva puta dnevno,rjesi finasijsku konstrukciju za PL ti umjesto Denisa i fino obecaj da necemo biti vreca za nabijanje iz koje cemo ekspresno izletiti sa minusom od par miliona na kontu i idemo dalje .
Ha ja .
-
KakhaKaladze
Sta je garancija da ako ostanemo jos 2 3 godine da cemo igrat kljucnu ulogu?AeroMs33 je napisao/la: ↑06 sij 2026, 16:54Koju bi opciju izabrao ti. Jos dvi tri godine prve lige i ulazak u PL gdje igras kljucnu ulogu ili scenarij Slobode udes osvojis devet bodova i vratis se u 1 ligu sa munusom na racunu i totalnom havarijom u klubu?FliX je napisao/la: ↑06 sij 2026, 12:03Bolje, neka nas u ovoj ligi vjecno. Navuc prosjek posjete na deset hiljada, nek se ima para i mazat oci masi pobjedama i.. cuj sad ovo "donosit odluke da se ne ide visi rang". Bolje biti baja na selu, vec hodat razbijenog nosa po carsiji.AeroMs33 je napisao/la: ↑06 sij 2026, 11:33 Ma nikakav problem drug.
Ha ja .
Prijatelju hajd reci ljudima da cemo ulazak ganjat za 2 3 godine objesili bi te na po Bilinog,a čak i za te 2 3 godine ko ti garantuje ulazak u PL?AeroMs33 je napisao/la: ↑06 sij 2026, 16:54Koju bi opciju izabrao ti. Jos dvi tri godine prve lige i ulazak u PL gdje igras kljucnu ulogu ili scenarij Slobode udes osvojis devet bodova i vratis se u 1 ligu sa munusom na racunu i totalnom havarijom u klubu?FliX je napisao/la: ↑06 sij 2026, 12:03Bolje, neka nas u ovoj ligi vjecno. Navuc prosjek posjete na deset hiljada, nek se ima para i mazat oci masi pobjedama i.. cuj sad ovo "donosit odluke da se ne ide visi rang". Bolje biti baja na selu, vec hodat razbijenog nosa po carsiji.AeroMs33 je napisao/la: ↑06 sij 2026, 11:33 Ma nikakav problem drug.
Ha ja .
Jer šta sad sljedeće sezone ispadne recimo Posušje,pa oni bi pregazili ligu a i nas sa sve tom ligom.
A nemoj da ti sloboda bude primjer i oni su mogli okupit dobru ekipu i bit koliko toliko konkurentni,evo vidiš sad Rudar Prijedora,pa ljudi bili 3 na tabeli u eresu.
I to debelo na trećoj poziciji udju u Premijer ligu,i nisu kanta za nabijanje,najslabiji jesu to je logično ali imaju finu ekipicu,i sigurno kad ispadnu neće imat dugova kao Sloboda.
Ja mislim da moramo ic na ulazak i nema druge,pogotovo zbog ovog hypa i pozitivne priče u i oko kluba.
Čekamo već 3 godine u ovoj šugavoj ligi, svi uvjeti po meni ispunjeni, raja i grad se digao i osjetio trenutak upravo sada i sve osim ulaska u PL će se smatrati katastrofom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Sve je to ok tacno je pruzi se koliko ti jorgan dug ali ti onda cekaj i ne mozes krivit navijace onda se pomiri da ti je ovo plafon i klubu i upravi i sa padom.u svemu
To neko misli da ti budes u ovoj ligi iduce sezone i imat pun stadion,obarak neke rekorde u clanovima i svemu ,imat ces kurko i navijaca i rekorda .Mada ja sam ubijedjen da cemo uci a tamo kako se snadjemo i jednostavno se borit kako znas i umijes .
Nas kad bi usli ne opterecuje nista sto se tice dugova to je najbitnije ,imas kanton ,grad skoro 2 miliona,ulaznice dodaj i jos uprava nesto mora naci .Ne mozes ti samo cekat u ovoj ligin a ocekivat neki rast .Moras ti u hodu rast.
To neko misli da ti budes u ovoj ligi iduce sezone i imat pun stadion,obarak neke rekorde u clanovima i svemu ,imat ces kurko i navijaca i rekorda .Mada ja sam ubijedjen da cemo uci a tamo kako se snadjemo i jednostavno se borit kako znas i umijes .
Nas kad bi usli ne opterecuje nista sto se tice dugova to je najbitnije ,imas kanton ,grad skoro 2 miliona,ulaznice dodaj i jos uprava nesto mora naci .Ne mozes ti samo cekat u ovoj ligin a ocekivat neki rast .Moras ti u hodu rast.
Preglupa vam je prica, mi ako budemo prvi, a vjerujem da hocemo mi naredne sezone igramo Premijer ligu. Denis je dobro "odigrao" ovo u intervju za stranicu kluba, cekamo pored grada i kantona zenicke sponzore da se jace ukljuce i da imamo budzet 3.5 do 4 miliona za orvu sezonu u PL
“Kod nas je (u Hrvatskoj prim.aut.) percepcija da liga nije dobra. I pogrešna je. Pogledajte Zrinjski u Evropi, Štimcu sam čestitao na tome što je prezimio u Evropi. I Borac je prošle zime igrao evropsku jesen. Ima u BiH dobrih utakmica, dobrih igrača, ozbiljnih talenata. Trebali bi, baš kao i mi, više prostora dati mladim igračima. Tereni su odlični na većini stadiona. Ovdje puno ljudi živi za fudbal i daje jednu posebnu atmosferu. Evo, Čelik u Zenici u drugoj ligi ima 15 tisuća gledaoca na svojim utakmicama, vodeći je u drugoj ligi. I suđenje je sasvim dobro” – rekao je Cvitanović.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Bas glupa prica, ako prvi zavrsimo i igrat cemo PL!Eugen je napisao/la: ↑06 sij 2026, 17:43 Preglupa vam je prica, mi ako budemo prvi, a vjerujem da hocemo mi naredne sezone igramo Premijer ligu. Denis je dobro "odigrao" ovo u intervju za stranicu kluba, cekamo pored grada i kantona zenicke sponzore da se jace ukljuce i da imamo budzet 3.5 do 4 miliona za orvu sezonu u PL
-
PonosniSmogovci
Ali gdje je predsjednik izjavio da ako budemo prvi nećemo u PL??
Ne izvrčite činjenice.
Ne izvrčite činjenice.
-
PonosniSmogovci
Posušje ima 2 terena pored glavnog. Sloga ima nov teren s plasticnom travom. Zeljo ima pomocni stadion pored Grbavice + imaju Otoku u blizini. Ovdje samo ispadaš ti neuk i neozbiljan.ZenickiČelik je napisao/la: ↑06 sij 2026, 16:18 Ko god misli da je ispravno sutra ako zavrsimo prvi na tabeli, a ne pomaknemo se sa mrtve tacke sto se tice Plandila i onda kazemo mi necemo u Premijer ligu sa tim nesto stvarno nije uredu. Na kolko to terena Zeljo, Sloga, Posusje treniraju? Nama ulazak donosi samo dobro, a ako nam ne donosi dobro onda brate zavrsi 5 i to je to. Nemoj mi samo zavrsavat prvi i onda kao necemo ulazit pa nismo mi filijala nekom da samo treniramo. To je malo neozbiljno jebavat ljude da pune stadion i na kraju rec neka nas jos godinu u prvoj ligi
-
KakhaKaladze
Ja samo ne znam kako smo ikad igrali premier ligu. Ispade treba nam 4 stadiona da bi bili neki faktor. Hajte molim vas. Normalno da pomaze i da je vazno al ispade sad Zenica najlosiju infrastrukturu ima u drzavi i trebamo cekat da nam napravi se kompleks za trening pa cemo onda. Sta ako propadne Plandilo? Jrl to onda znaci da gledamo Celik u drugoj ligi narednih 10 godina? Prilika kad se ukaze zgrabis je a ne cekas da dodje bolja. Ja ne kazem da vasi argumenti ne stoje al s takvim mindsetom nismo trebali ulaziti onda ni u federalku nego cekat u kantonu pa se onda zaletit. Sto igramo i federalnu, hajmo rang nize, srezat cemo troskove jos i ustedit jos para pa cemo onda napast iz sve snage. U zivotu a ni u fudbalu nema garancije. Prilika ti se ukaze, zgrabis je i onda se snalazis. Prvi smo na tabeli, imas pola godine da sklopis budzet. Ako za pola godine ne mozes naci novac da isfinansiras PL onda nisi sposoban da budes u upravi i tvoj je plafon da upravljas klubom u federalnoj ligi i tjt. Ljudi u upravi su preoptereceni primarno ja mislim svojom voljom da ucestvuju u organizaciji kluba na svakodnevnom nivou i operativnim zadacima umjesto da donose pare u klub. Mogu dvojica radit operativu al ostali.moraju donosit novac u klub inace trebaju istupiti. Proslo ke vrijeme da uprava trosi vrijeme na tekuce obaveze i administrativne poslove. Ja da sam na Robertovom mjestu bih postavio ultimatum svakom clanu uprave da do 1.7.2026 donese novac u Klub ili mu predlozio da istupi i ukljuci se u administraciju kluba. Uprava nw trrba da organizuje utakmice, lijepi plakate il ganja papirologiju, nego treba da onezbijedi novac da se zaposli covjek koji ce to raditi. Do sada je to moglo tako jer je moralo tako. Ako hocemo naprijed, moramo svi naprijed. Publika je svoj dio ispostovala, igraci na terenu su svoj dio ispostovali. Red je na upravu da ispostuje svoj dio i obezbijedi uslove za PL.