NK Čelik
-
carsija072
Re: NK Čelik
Kasno jesu pripreme, ali treba uzeti u obzir i da je Bojan pravoslavac i da su mu božić i srpska nova godina 7 i 14 januara..
Ludilooooo
je zarobiloooo
- BatistutA19
Nista Bolic ruzno nije protiv Celika govorio nikad a sad sto smo mi ocekivali puno vise i razocarali se to je nas problem,i ja sam se i razocaro a i nisam .Covjek jednostavno zivi svoj zivot ,previse smo mi mali da bi se odricali ljudi kao npr i Bolica i Hibica ili bilo koga i cak od navijaca. ili kao sto neki pricaju ne bi dali ovom vip clansku ,ne bi uzeli novac i slicno a svi bi htjeli i Wwin ligu i pojacanja i sve ali bez novca ne moze. ..Jednostavno moras prvo zastitit klub kao sto uprava radi,bit i mudar i pametan i komunicirat sa svima od koga ce klub imat koristi.
Kad bi uprava slusala navijace pojedine i koristila huju,bijes,isla srcem samo i sad bi mi po sudovima se ganjali i mozda se borili za opstanak u 2 ligi.
U kupu treba uzivat i shvatit malo i realnost gdje Sarajevo a gdje smo mi ,onda nam je Zrinjski bez problema dao 5 u 1 poluvremenu ,znaci da nisu zakocili dali bi jos 5 ,tako da se ne rezultatom ne treba opterecavat sa Sarajevom ,itekako ce oni nas ozbiljno shvatit.
Kad bi uprava slusala navijace pojedine i koristila huju,bijes,isla srcem samo i sad bi mi po sudovima se ganjali i mozda se borili za opstanak u 2 ligi.
U kupu treba uzivat i shvatit malo i realnost gdje Sarajevo a gdje smo mi ,onda nam je Zrinjski bez problema dao 5 u 1 poluvremenu ,znaci da nisu zakocili dali bi jos 5 ,tako da se ne rezultatom ne treba opterecavat sa Sarajevom ,itekako ce oni nas ozbiljno shvatit.
-
Guest.1945
Ništa još fali da se spoji ramazanski Bajram pa onda da i ne radimo pripreme.Igra se Afrički kup nacija mi ne možemo pripreme odraditi pored najduže pauze u Evropi.Sve ja to razumijem ali onda počneš ranije pripreme da bi uzeo te dane slobodne.Neće odradit 10 treninga.carsija072 je napisao/la: ↑24 pro 2025, 18:35 Kasno jesu pripreme, ali treba uzeti u obzir i da je Bojan pravoslavac i da su mu božić i srpska nova godina 7 i 14 januara..
Prekasno pripreme definitivno amaterski sa te strane, ev Sarajevo starta 15 ili 17 dana prije nas.Kako im parirat fizicki a tehnicki svakako nemozemo i sta slijedi, slijedi potop.Kako uigrat pojacanja ako i dodzu do priprema imas premalo vremena
Bati, o pričao je Bolić svašta. Najviše kako je socios qrac i kako Čeliku treba "jak čovjek". Pa kad je vidio da socios u Čeliku itekako funkcioniše, primirio se i nije davao izjave o Čeliku. Isto tako i Hibić, cijelo vrijeme ismijavao momke koji su ušli u klub. Sad se i on ušutio.
Dobili su priliku, da igraju, jer su je svojim talentom zaslužili i da nisu bili oni, bili bi neki drugi. Obojica su svoj novac zaslužili i nemaju oni šta Čeliku u bilo kojem smislu biti dužni. Kako će da troše svoj novac, njihova stvar.
Mislim, da su se obojica, a pogotovo Hibić više odrekli Čelika, nego što se klub odrekao njih.
Dobili su priliku, da igraju, jer su je svojim talentom zaslužili i da nisu bili oni, bili bi neki drugi. Obojica su svoj novac zaslužili i nemaju oni šta Čeliku u bilo kojem smislu biti dužni. Kako će da troše svoj novac, njihova stvar.
Mislim, da su se obojica, a pogotovo Hibić više odrekli Čelika, nego što se klub odrekao njih.
-
KakhaKaladze
Nama je prva prvenstvena utakmica 14.3, mjesec dana nakon Sarajeva, sto znaci da ce ekipa odraditi skoro dva mjeseca priprema. Pa ljudi dragi ne mozes zavrsit pripreme do Sarajeva i onda drzat igrace u fullu mjesec dana do prvenstva. Normalno da ce Sarajevo krwnut ranije kad im i prvenstvo krece ranije. Mislim ne znam sta ste ocekivali? Da cemo krenut 1.1 pa da ekipa tri mjeseca trenira do Travnika? Mi da smo na 100% nemamo realno sansu protiv Sarajeva nego mozemo proci na inspiraciju igraca, huk sa tribine i uz losiji dan Sarajeva. To je realnost i ne treba se zanosit.
- BatistutA19
To ti i kazem Pasa ljudi svoj zivot zive ,jednostavno navikli na takve klubove gdje jednostavno upravo treba jak covjek.Sad da li je to prico da ismije ponizi ne znam ili je to govorio onako sto nije vjerovo u ovo da moze e sad koji ce nama bit domet to cemo vidjet i da li cemo ikad moci parirat Sarajevo,Zrinjskom i slicnim a jasno je bez novca nemas ti sta pricat,mozes ti volit koliko god hoces klub.Ja ga volim ali ja ne mogu pomoc nista i takvih nas na hiljade ,mogu kartu ,clansku,kupit nekad nesto u shopu i to je sve.pasha je napisao/la: ↑24 pro 2025, 20:22 Bati, o pričao je Bolić svašta. Najviše kako je socios qrac i kako Čeliku treba "jak čovjek". Pa kad je vidio da socios u Čeliku itekako funkcioniše, primirio se i nije davao izjave o Čeliku. Isto tako i Hibić, cijelo vrijeme ismijavao momke koji su ušli u klub. Sad se i on ušutio.
Ne mislim ja na njegovu finansijsku pomoc da on ulaze novac ali ne bi se opet odreko ni Bolica ni Hibica i sutra da kad bi uzdeli i Vip i bilo sta jer.mi smo premali da to radimo.Vidio si pljuvanje po fb za Fudu ja vjerujem da ima ondje ljudi koji i ne idu na utakmice nisu 5 gledali za 6 god ,da vecina nisu ni clanovi i koji gledaju da dzaba udju.
Ja sam siguran, ako bi bilo ko od njih došao i htio da se učlani, da ne bi bili otjerani, nego upravo raširenih ruku dočekani.
Znači, taj korak je na njima...
Znači, taj korak je na njima...
- BatistutA19
I po meni su kasno pripreme i da Bozic nema veze sa tim ni Pravoslavna Nova godina jer moze i Jusic vodit treninge dva tri dana. .Ali hajd bitno je za ligu spreman uci i odigrat tu sa Sarajevom i ne oprerecavat se rezultatom ni zanosit nekim utakmicama od prije 15 god jer sad je prevelika razlika u kvaliteti na strani Sarajeva..Za mene je cilj u kupu ispunjen bez obzira na rezultat,liga mi je puno bitnija i bolje ovako napunit stadion i 90% ces ispast nego ispast od Sloge npr i svim silama osvojit 1 ligu i uci u Wwin ligu BiH e to mora bit cilj i ostvarit ga.
Kako god podrska upravi i igracima!
Kako god podrska upravi i igracima!
- BatistutA19
I ja vjerujem u to da ne bi bili otjerani jer uprava mora gledat za dobit kluba a neke frustracije svako nek sebi ostavi privatno.I ja bi o Fudi i svima njima mogo romane pisat ali ne bi nikad javno napiso nista ruzno i cak podrzavam ih svi da sevuclane i pomazu ,samo ne podrzavam da upravljaju klubom kao nekad postavljaju svoje ljude.Sve dok je tako nikad necu ruznu rijec napisat o njima.
Ljudi pljujubzbog vip clana kao da su usli u klub i dato im mjesto predsjednika,direktora e to ne kontam ljude.
Brate sve tacno sto si napisao, ali kome govorit nogometnim anfalbetama koji pojma nemaju o fudbalu, a kamo li o trenaznom procesu. Njima se sve svodi na utakmicu protiv Sarajeva, a nama prvenstvo mjeyec kasnijeKakhaKaladze je napisao/la: ↑24 pro 2025, 21:24 Nama je prva prvenstvena utakmica 14.3, mjesec dana nakon Sarajeva, sto znaci da ce ekipa odraditi skoro dva mjeseca priprema. Pa ljudi dragi ne mozes zavrsit pripreme do Sarajeva i onda drzat igrace u fullu mjesec dana do prvenstva. Normalno da ce Sarajevo krwnut ranije kad im i prvenstvo krece ranije. Mislim ne znam sta ste ocekivali? Da cemo krenut 1.1 pa da ekipa tri mjeseca trenira do Travnika? Mi da smo na 100% nemamo realno sansu protiv Sarajeva nego mozemo proci na inspiraciju igraca, huk sa tribine i uz losiji dan Sarajeva. To je realnost i ne treba se zanosit.
Da se ja pitam, poceo bih pripreme i kasnije.
Sarajevo 5 dana prije nas ima vec jednu utakmicu u prvenstvu, a 3 dana poslije jos jednu. Oni tempiraju formu za to, a ne za nas. Isto sto mi trebamo tempirati formu za Travnik, a ne za njih.
Utakmica protiv njih ce biti “jednom u zivotu” utakmica za vecinu nase ekipe i to se igra zivotom, svime sto imas u krvi i to je to. To kako god zavrsi dobro je. Ali nama treba da je cilj usrani Travnik 14.03. (34 dana kasnije), pa onda gostovanje u Tomislavgradu za cimburijadu. Ako tu ostvarimo 2 pobjede, protiv slobode cemo postaviti rekord posjete u bih, ne samo u 1.ligi FBiH.
Sarajevo 5 dana prije nas ima vec jednu utakmicu u prvenstvu, a 3 dana poslije jos jednu. Oni tempiraju formu za to, a ne za nas. Isto sto mi trebamo tempirati formu za Travnik, a ne za njih.
Utakmica protiv njih ce biti “jednom u zivotu” utakmica za vecinu nase ekipe i to se igra zivotom, svime sto imas u krvi i to je to. To kako god zavrsi dobro je. Ali nama treba da je cilj usrani Travnik 14.03. (34 dana kasnije), pa onda gostovanje u Tomislavgradu za cimburijadu. Ako tu ostvarimo 2 pobjede, protiv slobode cemo postaviti rekord posjete u bih, ne samo u 1.ligi FBiH.
-
Guest.1945
Ne poredi ti se niko sa Sarajevom i nije prvensto u pitanju, nego ti radiš pripreme radi Sarajeva, a odmarao si 2 mjeseca, a nećeš odraditi 10 treninga.Šta mislis kakav trening, kojim tempom i intenzitetom može biti poslije tolike pauze gdje nema nigdje u svijetu.Dok uđu u trenažni proces,dok uhvate ritam, pripreme su gotove.Ti poslije ovakve pauze moraš toliko oprezno raditi, jer si sklon povredama.Znam šta ti pričam.Onda jel imaš za protivnika Brotnjo, pa ćeš ti kontrolisati i držati ritam utakmice.KakhaKaladze je napisao/la: ↑24 pro 2025, 21:24 Nama je prva prvenstvena utakmica 14.3, mjesec dana nakon Sarajeva, sto znaci da ce ekipa odraditi skoro dva mjeseca priprema. Pa ljudi dragi ne mozes zavrsit pripreme do Sarajeva i onda drzat igrace u fullu mjesec dana do prvenstva. Normalno da ce Sarajevo krwnut ranije kad im i prvenstvo krece ranije. Mislim ne znam sta ste ocekivali? Da cemo krenut 1.1 pa da ekipa tri mjeseca trenira do Travnika? Mi da smo na 100% nemamo realno sansu protiv Sarajeva nego mozemo proci na inspiraciju igraca, huk sa tribine i uz losiji dan Sarajeva. To je realnost i ne treba se zanosit.
Kako do Roberta na ovom forumu?
Da je organizovat Dubiozu i Helem nejse za utakmicu Celik - Sarajevo!
Mozeli se kako to organizovati. Ja mislim da bi se momci odazvali i da bi to bio top dogadaj.
Neki batle oni su Hordasi mi smo Robovi!
Ako se neko sjeca Gluhog doba na jugu!
Mozeli se kako to organizovati. Ja mislim da bi se momci odazvali i da bi to bio top dogadaj.
Neki batle oni su Hordasi mi smo Robovi!
Ako se neko sjeca Gluhog doba na jugu!