NK Čelik
Re: NK Čelik
Ako neko ima prijedlog za novu anketu neka napiše da postavim.
Na ovoj sada je sve jasno.
Na ovoj sada je sve jasno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
E ovo mi je drago procitati, mislio sam da to nije zazivilo.Vildana se u proteklom periodu istakla kroz povremeni rad za Klub u sklopu saradnje s Unijom studenata Univerziteta u Zenici.
Sretno Vildani, lijepo je vidjeti lijepa lica na Bilinom polju. Robert, Vildana i Belmin.
Sad gas do gaske!
Sad gas do gaske!
Vildana, sretno u radu. Samo naprijed 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- BatistutA19
Sretno Vildani u radu ,eto dobili smo i novu sekretaricu, ,uprava se popunjava lagano i extra su svi.
Danas sam se uclanio opet u klub,bilo mozda 5 ljudi kad sam ja bio,odlicno su ovo osmislili kutak za clanstvo,uclanis se i kupis nesto koliko ti budzet dozvoljava.
Mogo bi se oborit rekord novi sa brojkom ,eto ima sad on line ko ne moze doci.
Sad tema treba bit i pojacanja ,sad ce pripreme iza Nove godine odmah .
Danas sam se uclanio opet u klub,bilo mozda 5 ljudi kad sam ja bio,odlicno su ovo osmislili kutak za clanstvo,uclanis se i kupis nesto koliko ti budzet dozvoljava.
Mogo bi se oborit rekord novi sa brojkom ,eto ima sad on line ko ne moze doci.
Sad tema treba bit i pojacanja ,sad ce pripreme iza Nove godine odmah .
Druze, nije sekretarica nego sekretarka

Samo Čelik zenički !!!
- BatistutA19
- BatistutA19
A jbm ga ja, zna se ko je sekretarica, to je ona sto kad dodjes kod direktora ne da ti uci i kaze direktor je zauzet
Sekretarka ili sekretar (sto je bio Haris Milak) je osoba ciji je posao prije svega pravno pa onda i ostalo funkcionisanje kluba,.
Bar tako ja tumacim. Uglavnom za prvi posao moze ici i SSS dok za drugi je potrebna VSS.
Ps. Kad ce izvjestaj za danas??? Uprava napolje
Edit: minut poslije - 228 clanova sa danasnjim danom.
Samo Čelik zenički !!!
- BatistutA19
Je li ovo sad odvojeno brojevi clanarina on line i fizicki,jucer 151 clan a ja danas br 116 ili se 35 isclanilo iz kluba 

Znaci sekretarka
a ta Sojiceva je vise portirka nego sekretarica sto neda uci u sobu Panticu 

Znaci sekretarka
Možda je kombinacija nekih brojeva članskih kao kod sezonskih
Npr 134-2

NK Čelik 45 i Robijaši 88

OKK Čelik 54

OKK Čelik 54
Vjerovatno posebni brojevi idu za online uclanjenje, odnosno kad dodju na red za izradu kartice, onda ce dobiti redni broj.BatistutA19 je napisao/la: ↑18 pro 2025, 20:01 Je li ovo sad odvojeno brojevi clanarina on line i fizicki,jucer 151 clan a ja danas br 116 ili se 35 isclanilo iz kluba
Znaci sekretarkaa ta Sojiceva je vise portirka nego sekretarica sto neda uci u sobu Panticu
![]()
Samo Čelik zenički !!!