Svaka cast za pustanje online karata za kup.
Fantastican potez kluba!
Duga je pauza, nadamo se pojačanju kondicije, i dovedemo Hegića i Sieha mogla bi se zaključati sezona kako treba. Evo realno gledajući iako Sarajevo malo jače od nas, možemo ga proći, oni su 50:50 u formi te ako ustanu na krivu nogu proći ćemo ih sigurno i nastaviti ovu lijepu pričuCinvict35 je napisao/la: ↑12 pro 2025, 20:59 Ev ko lud gledam higlihte zadnju polusezonu, stacu kad nema utakmica ima sta ima.Neznam hocetel sw slozit samnom ali Masic bas zasluzuje novi ugovor najmanje jos 1,5god+1 mislim da on stvarno moze igrat PL, borba kretanje sut kondicija, jos sa boljim igracima ima kuveta za PL
Zaaluzuje definitivno ako želi da ostane.Cinvict35 je napisao/la: ↑12 pro 2025, 20:59 Ev ko lud gledam higlihte zadnju polusezonu, stacu kad nema utakmica ima sta ima.Neznam hocetel sw slozit samnom ali Masic bas zasluzuje novi ugovor najmanje jos 1,5god+1 mislim da on stvarno moze igrat PL, borba kretanje sut kondicija, jos sa boljim igracima ima kuveta za PL
Kad bi Hegicu došlo iz guzice u glavu tj. kad bi eventualno doso u Čelik,mnogo bi za njega a i za nas bilo bolje.Cr7legia je napisao/la: ↑12 pro 2025, 21:21Duga je pauza, nadamo se pojačanju kondicije, i dovedemo Hegića i Sieha mogla bi se zaključati sezona kako treba. Evo realno gledajući iako Sarajevo malo jače od nas, možemo ga proći, oni su 50:50 u formi te ako ustanu na krivu nogu proći ćemo ih sigurno i nastaviti ovu lijepu pričuCinvict35 je napisao/la: ↑12 pro 2025, 20:59 Ev ko lud gledam higlihte zadnju polusezonu, stacu kad nema utakmica ima sta ima.Neznam hocetel sw slozit samnom ali Masic bas zasluzuje novi ugovor najmanje jos 1,5god+1 mislim da on stvarno moze igrat PL, borba kretanje sut kondicija, jos sa boljim igracima ima kuveta za PL
![]()
Napuhana je ova priča samo da bi se požurilo sa transferima. HEGIĆ ĆE BITI KOD NAS I TAČKA!R0B1J4SH je napisao/la: ↑12 pro 2025, 21:31Kad bi Hegicu došlo iz guzice u glavu tj. kad bi eventualno doso u Čelik,mnogo bi za njega a i za nas bilo bolje.Cr7legia je napisao/la: ↑12 pro 2025, 21:21Duga je pauza, nadamo se pojačanju kondicije, i dovedemo Hegića i Sieha mogla bi se zaključati sezona kako treba. Evo realno gledajući iako Sarajevo malo jače od nas, možemo ga proći, oni su 50:50 u formi te ako ustanu na krivu nogu proći ćemo ih sigurno i nastaviti ovu lijepu pričuCinvict35 je napisao/la: ↑12 pro 2025, 20:59 Ev ko lud gledam higlihte zadnju polusezonu, stacu kad nema utakmica ima sta ima.Neznam hocetel sw slozit samnom ali Masic bas zasluzuje novi ugovor najmanje jos 1,5god+1 mislim da on stvarno moze igrat PL, borba kretanje sut kondicija, jos sa boljim igracima ima kuveta za PL
![]()
Triglav 5 6 u drugoj ligi Slovenije,a vamo imaš slavnog legendarnog nepobjedivog jednog od najvećeg....
Al eto ne znamo mi bas sve detalje.
Cuj Sarajevo mlo jace od nas hehe, ne treba bas ni pretjerivati. Oni imaju problema ali nama je Posusje sa rezervama imalo inicijativu na sredini a mozes mislit kako ce to izgledati protiv Sarajeva.Cr7legia je napisao/la: ↑12 pro 2025, 21:21Duga je pauza, nadamo se pojačanju kondicije, i dovedemo Hegića i Sieha mogla bi se zaključati sezona kako treba. Evo realno gledajući iako Sarajevo malo jače od nas, možemo ga proći, oni su 50:50 u formi te ako ustanu na krivu nogu proći ćemo ih sigurno i nastaviti ovu lijepu pričuCinvict35 je napisao/la: ↑12 pro 2025, 20:59 Ev ko lud gledam higlihte zadnju polusezonu, stacu kad nema utakmica ima sta ima.Neznam hocetel sw slozit samnom ali Masic bas zasluzuje novi ugovor najmanje jos 1,5god+1 mislim da on stvarno moze igrat PL, borba kretanje sut kondicija, jos sa boljim igracima ima kuveta za PL
![]()