NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Buricu na ljeto istice ugovor, idealno bi bilo da se vrati odigra jednu sezonu, ostavi nas u Premijer ligi, onda da se oprosti i preuzme neku funkciju u klubu mislim na sportski segment
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Gledao sam Sarajevo - Željo pa u Želji ima 10 stranaca koji nisu ni za FL!!! Pa sta je ono ljudi moji i kaze neko treba dovest kakvog stranca il crnju,pa ako ces dovoditi crnju tipa one trojice u Želji pa bolje ih je ne imat nikako! Zato sam uvijek za igrace domace iz BiH za koje se vec zna sta su i kakvi su nego neke crnje iz Jamajke,Nigerije ili ti slicnih zemalja.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 07 pro 2025, 16:33 Buricu na ljeto istice ugovor, idealno bi bilo da se vrati odigra jednu sezonu, ostavi nas u Premijer ligi, onda da se oprosti i preuzme neku funkciju u klubu mislim na sportski segment
+1
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Gledo sam i ja danas i Sarajevo i Zrinjskog ,bgm Sarajevo rasturilo Zelju kako cemo mi u kupu sa njima ,imaju predobre igrace .Realno je sve osim neke blamaze i potopa i ako se ispadne casno nece im niko nista zamjerit .Prevelika je razlika igracki a to sto mi pricamo domaci teren ,pun stadion ,borba neka i moze se prici je nerealno.
I ja sam istog misljenja i uvjek kazem kakvi crnci stranci zbog atrakcije vise bi volio Hegica,Skrijelje ,onog iz Tomislava napadaca nego neke crnce rizikovat ,jebes crnce eno ih puna Federalna liga nikakve koristi ,onaj Odinaka iz Stupcanice smjesan u Zelji.
A to za Burica najbolja moguca opcina ako se udje i da se vrati i brani sezonu jer nama bas treba kvalitetan golman puno bolji i od Culova i Durme ,pa posle funkcija u klubu ako tako misli uprava uz Horica .
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Hegić ili Sijamija iz Tomislava u napad.
Škrijelj, Salčin u vezni :alkohol:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

RubikovaKocka je napisao/la: 07 pro 2025, 19:12 Hegić ili Sijamija iz Tomislava u napad.
Škrijelj, Salčin u vezni :alkohol:
:srce:
GogoCrkvice

Post Postao/la GogoCrkvice »

Nemora bit crnac ima stranaca da nisu crnci,realno i taj Skrilj je prosao 7,8 klubova i nista i on samo kruzi po klubovima i taj Sijamija je bio u Veležu ,Mladosti nosta specijalno kao i Kalesic i Delic nisu mogli u Slobodi igrat koja bila kanta za nabijanje.Zrinjski godinama dovodi iz Hrvatske druge lige i talente Dinama,Hajduka koji tamo ne igraju mozemo i mi uz pomoc Pavica dobesti neeke anonimuse koji bi ovdje bili predobri,Velež je doveo Oreča nepoznat dosao i prodali ga u Rijeku,Mlinarica u Sarajevo rodali bio naj strijelac vjv po 2,3 ligi Hr ima dobrih igraca jer je ova nasa federalna liga pretanka i prelosa nema ozbiljne ekipe.Matko je tako došao,Pavic...
ETS2

Post Postao/la ETS2 »

Ni Skrijelj ni Hegic nece imati ovakvu polusezonu vise, mislim da su neki nepoznati jaci igraci prednost za FL i PL, postoje sigurno puno bolje opcije.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

GogoCrkvice je napisao/la: 07 pro 2025, 20:12 Nemora bit crnac ima stranaca da nisu crnci,realno i taj Skrilj je prosao 7,8 klubova i nista i on samo kruzi po klubovima i taj Sijamija je bio u Veležu ,Mladosti nosta specijalno kao i Kalesic i Delic nisu mogli u Slobodi igrat koja bila kanta za nabijanje.Zrinjski godinama dovodi iz Hrvatske druge lige i talente Dinama,Hajduka koji tamo ne igraju mozemo i mi uz pomoc Pavica dobesti neeke anonimuse koji bi ovdje bili predobri,Velež je doveo Oreča nepoznat dosao i prodali ga u Rijeku,Mlinarica u Sarajevo rodali bio naj strijelac vjv po 2,3 ligi Hr ima dobrih igraca jer je ova nasa federalna liga pretanka i prelosa nema ozbiljne ekipe.Matko je tako došao,Pavic...
Ovo je dobar prijedlog, po hrv, drugoj, trecoj ligi moze se naci sigurno super igraca. Mozda nemamo trenutno skauting, ali imamo poznanstva i svoje ljude, sigurno Pavic da moze dati par imena koji su za nas klub. Takodjer ima i onaj u Hajduku iz Viteza, pomogao bi sigurno. Ako se plasiramo u PL, na ljeto sigurno svecano vece neko "crno-crveno vece", koje bi bilo pokretacka tacka ponovnog okupljanja ljudi oko kluba.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Vrhunsko prvo pojacanje :pray:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

prisonbreak je napisao/la: 07 pro 2025, 21:59 Vrhunsko prvo pojacanje :pray:
Prosvijetli nas :mrgreen:
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Redbull je napisao/la: 07 pro 2025, 22:05
prisonbreak je napisao/la: 07 pro 2025, 21:59 Vrhunsko prvo pojacanje :pray:
Prosvijetli nas :mrgreen:
Joj kad ovako napisu, fora samo oni znaju i onda se mi obicni smrtnici pitamo, a ko li je Boze dragi :roll: :roll:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

ETS2 je napisao/la: 07 pro 2025, 21:42 Ni Skrijelj ni Hegic nece imati ovakvu polusezonu vise, mislim da su neki nepoznati jaci igraci prednost za FL i PL, postoje sigurno puno bolje opcije.
Po cemu si zakljucio da Hwgic nije igrac , mlad korpulentan cak i brz za svoju visinu i zna momak zabit i glavom i nogom a 21god.Jedan od rijetki u ovoj ligi koji ima predispozicije da napreduje ako neces ubost sa takvim igracima sa kojim onda hoces
Odgovori