NK Čelik
-
carsija072
Re: NK Čelik
Imamo mi bruku stvari sredit do premier lige, prvo administracija, drugo stručni štab, svaka ekipa u premier ligi sada ima pomoćne, kondicione, video analitičare, gledam sinoć Gošk, njihovi igrači se zagrijavaju pored aut linije sa jednim od pomoćnih trenera, to sam primjetio i kad je Posušje gostovalo također, naravno naši igrači se sami zagrijavaju, trčkaraju, hoću reći da to mora izgledati sve profesionalno, a to sve košta, još jedna stvar po meni najvažnija naš trener nema profi licencu, da li će je moći dobiti do ljeta ako uđemo u premier ligu, ako ne uspije to znači ide novi trener, sa novim zahtjevima, novim igračima, i sigurno većom platom nego što ima Regoje, a premalo će biti vremena da se ta nova ekipa sa novim trenerom uigra, prva liga završava početkom juna, a premier liga počinje sredinom jula, znači samo mjesec dana imaš da sastaviš ekipu i da je uigraš koliko toliko, vjerujem ovoj upravi i jedva čekam premier ligu, ali treba realno neke stvari gledat, neće biti lagano...
Ludilooooo
je zarobiloooo
-
Guest.1945
Kažem ja nemamo puno vremena a ovde neki lupaju imamo kao vremen 7- 8 mjeseci.Trebaš dignut klub sa amaterskog na profesionalni nivo za 7 mjeseci, naći nove sponzore, naći sportskog direktore naći njemu pomoćnike,pojačanja,pripreme,plandilo, peglanja sa Fudom..i još milion k.uraca palaca u administraciji samo.Prvo trebamo sad vidjeti na zimskoj pauzi 1-2 ciljana pojačanja na koja ćemo moći računati i u PL.Hajmo prvo skočiti pa reći hop i preći ovu prepreku zvana 1.FL.U klubu ima posla za raditi 24/7.carsija072 je napisao/la: ↑17 stu 2025, 23:56 Imamo mi bruku stvari sredit do premier lige, prvo administracija, drugo stručni štab, svaka ekipa u premier ligi sada ima pomoćne, kondicione, video analitičare, gledam sinoć Gošk, njihovi igrači se zagrijavaju pored aut linije sa jednim od pomoćnih trenera, to sam primjetio i kad je Posušje gostovalo također, naravno naši igrači se sami zagrijavaju, trčkaraju, hoću reći da to mora izgledati sve profesionalno, a to sve košta, još jedna stvar po meni najvažnija naš trener nema profi licencu, da li će je moći dobiti do ljeta ako uđemo u premier ligu, ako ne uspije to znači ide novi trener, sa novim zahtjevima, novim igračima, i sigurno većom platom nego što ima Regoje, a premalo će biti vremena da se ta nova ekipa sa novim trenerom uigra, prva liga završava početkom juna, a premier liga počinje sredinom jula, znači samo mjesec dana imaš da sastaviš ekipu i da je uigraš koliko toliko, vjerujem ovoj upravi i jedva čekam premier ligu, ali treba realno neke stvari gledat, neće biti lagano...
Prvi naredni korak i koga trebamo hvatati za uši to je Vito.Vrijeme je da ga vidimo na dresu prvog tima.Vito izvali cifru,Maide lobiraj,Kurbeže pritisak dovoljan je jedan članak.
-
Guest.1945
Moram da pohvalim zaboravio sam a primjetio sam na LED displeju na stadionu kako se vrti REPLAY, izjave baš ono kao ma pravin evropskim stadionima.
Poslije svega recenog kad sve sagledam nama je najbolje ne ulazit u PL 
4 mjeseca izmedju jesenjeg i proljetnog dijela. To nema ni na Sibiru. To je smrt za igrače, onda se neko pita što je loš kvalitet, sto nema inteziteta, sto su im pluća razvijena ko kod kokoške. Pa savez direktno uništava igrače jer 4 mjeseca bez takmičarske utakmice je bolesno. Ako ijedan igrač od ovih naših zeli postići bilo sta u zivotu od fudbala mora već za mjesec dana sam krenuti sa jakim treninzima i prije priprema koje će nama početi ranije zbog kupa.
Bez ikakvog plana idu u skraćivanje lige i onda im fale 4 kola u kalendaru..mogli su komotno skratiti i na ligu 10 pa da se igra 18 kola i da pauza bude od oktobra do aprila.
Bez ikakvog plana idu u skraćivanje lige i onda im fale 4 kola u kalendaru..mogli su komotno skratiti i na ligu 10 pa da se igra 18 kola i da pauza bude od oktobra do aprila.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Luis Nazario da Lima
Ja sam relativno novi ovdje ali kolicinu destruktive, dezinformacija i licnih frustracija koje se lijece ovdje, ovo u zivotu nisam vidio.
Prvo, neko rece jun i juli liga zavrsava i pocinje PL, liga zavrsava pocetak Juna, a PL pocinje u Augustu (Svjetsko je ove godine) tako da ima dovoljno vremena za sve, a kako je nama tako je i ostalima.
Drugo jel sa pocetkom PL sve prestaje, il mozes nastaviti rjesavati ostale detalje u hodu kao i svaki klub na svijetu...ne znam cemu takve gluposti pisati.
Pojedinci bi da budemo Real Madrid za par mjeseci, ajmo malo realnosti.
Kao neozb je sto nemamo trenera kad se zagrijavaju u toku tekme, to smo imali u kantonu, sad nemamo jer je Jusic potrebniji na klupi.
Pa kao treba video analiticar ovo ono, jel ti to garant uspjeha i ozbiljnosti kluba....da Bog sacuva.
Hajmo malo o pozitivnim stvarima:
-Imamo armiju navijaca (drugi u drzavi) - 50.000 KM zagarantovano svako domace kolo (vecina ostalih imaju 500 gledalaca max)
-Imamo najzdraviju pricu sto se tice kluba mozda i na Balkanu (bez privatnog vlasnistva i javasluka)
-Imamo stadion gdje ne trebamo ulagati ni marku jer ispunjava sce uslove (drugo je izgled ali ne moramo nista)
-Imamo na celu upravu koja je najbolja prica isto na Balkanu (svi bi ovo zeljeli u svom klubu, svaki iskreni navijac bilo gdje)
-Imamo posjetu na stadionu koja je mamac za sponzore (kome ce sponzor dati pare - klubu kojeg gleda 500 ljudi ili onom kojeg gleda 10.000 ljudi)
-Imamo jasan plan razvoja kluba (akademija, trening kamp)
Dodajte sta jos mislite da imamo pozitivno.
Tako da ne budite destruktivni (pojedinci naravno) nego gledajte kako pomoci klubu, sa takvim destruktivnim komentarima ne pomazemo.
Ako ne mozes pomoci, nemoj ni odmagati jbmu.
PL ide i treba da udjemo po svaku cijenu.
Prvo, neko rece jun i juli liga zavrsava i pocinje PL, liga zavrsava pocetak Juna, a PL pocinje u Augustu (Svjetsko je ove godine) tako da ima dovoljno vremena za sve, a kako je nama tako je i ostalima.
Drugo jel sa pocetkom PL sve prestaje, il mozes nastaviti rjesavati ostale detalje u hodu kao i svaki klub na svijetu...ne znam cemu takve gluposti pisati.
Pojedinci bi da budemo Real Madrid za par mjeseci, ajmo malo realnosti.
Kao neozb je sto nemamo trenera kad se zagrijavaju u toku tekme, to smo imali u kantonu, sad nemamo jer je Jusic potrebniji na klupi.
Pa kao treba video analiticar ovo ono, jel ti to garant uspjeha i ozbiljnosti kluba....da Bog sacuva.
Hajmo malo o pozitivnim stvarima:
-Imamo armiju navijaca (drugi u drzavi) - 50.000 KM zagarantovano svako domace kolo (vecina ostalih imaju 500 gledalaca max)
-Imamo najzdraviju pricu sto se tice kluba mozda i na Balkanu (bez privatnog vlasnistva i javasluka)
-Imamo stadion gdje ne trebamo ulagati ni marku jer ispunjava sce uslove (drugo je izgled ali ne moramo nista)
-Imamo na celu upravu koja je najbolja prica isto na Balkanu (svi bi ovo zeljeli u svom klubu, svaki iskreni navijac bilo gdje)
-Imamo posjetu na stadionu koja je mamac za sponzore (kome ce sponzor dati pare - klubu kojeg gleda 500 ljudi ili onom kojeg gleda 10.000 ljudi)
-Imamo jasan plan razvoja kluba (akademija, trening kamp)
Dodajte sta jos mislite da imamo pozitivno.
Tako da ne budite destruktivni (pojedinci naravno) nego gledajte kako pomoci klubu, sa takvim destruktivnim komentarima ne pomazemo.
Ako ne mozes pomoci, nemoj ni odmagati jbmu.
PL ide i treba da udjemo po svaku cijenu.
Ide rucak sa kroljemi valjda premije, nadam se da ce se i oko onog milioceta dogovorit 
Drug forum, ovdje mi seremo jer nas niko nista ne pita negdje drugoLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑18 stu 2025, 11:33 Ja sam relativno novi ovdje ali kolicinu destruktive, dezinformacija i licnih frustracija koje se lijece ovdje, ovo u zivotu nisam vidio.
Da imamo prosjek 10k po utakmici opet ce neki drugi klubovi u PL imati puno vise od sponzora nego mi. Zasto ? Zato sto klubovi jos uvijek zive od reketa, i ovo se sigurno nece promjeniti u narednoj godini tako da ovo nam i nije neka prednost sto se tice sponzora u odnosu na druge klubove.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑18 stu 2025, 11:33 -Imamo posjetu na stadionu koja je mamac za sponzore (kome ce sponzor dati pare - klubu kojeg gleda 500 ljudi ili onom kojeg gleda 10.000 ljudi)
Evo ja se ovdje ne slazem s tobom. Ako ce nam PL omogocuti da napraivmo napredak i od jednog centimetra onda je to pravi put, ali ako ce nas vratiti korak nazad onda nije.
Telalović evo kapiten za repku u19 protiv Moldavije i savez je napokon skonto da je mali ozbiljna priča!
ok podrzavam nisam razmisljao o tome da se obori sidro u gradu na to dijete gdje ce otic ocel potpisat ugovor i uopste za ovaj forum hvala ti nisam razmisljao o posljedicam
Zavrsetkom polusezone da malo prokomentarisemo igrace. U 15 utakmica primili smo 9 golova, odnosnk 7 u 13 ligaskih utakmica. To nas cini najboljom odbranom lige. Definitivno je tu najviss pridonijelo iskustvo Regoje, Jusica, Isakovica i Horica koji su svojim savjetima sigurno najvise odgovorni za ovaj nestvaran ucinak. Od 7 golova, 4 su direktne pogreske golmana, 1 pogreska individualnog igraca, a 2 cjelokupna konfuzija odbrane.
Golmani su nam toplo-hladno branili citavu sezonu. Mislim da je greska bila u izboru Culova kao golmana. Durmu se sklonilo s gola jer je slab u igri nogom, a pogotovo u izlijetanju i hvatanju centarsuteva. Onda se dovede golman koji je takodjer nesiguran u tom segmetnu i skrivi 2 gola zbog svojih losih reakcija. Protiv Posusja je odradio sjajnu utakmicu. I Durmo je imao sjajnih utakmica, pamti se performance u Tesnju, ali sveukupno i jednom i drugom je forma varirala tijekom sezone.
Hora nam je bio je jedan od najvaznijih i najboljih igraca. Imao je ispada u par utakmica, par nelogicnih i neshvatljivih poteza, ali u globali samom svojom pojavom i sigurnoscu koji unosi u tim je nas neizostavan igrac.
Hodzic i Masetic se napredovali uz njega. Obojici je prirodna pozicija stopera i ne treba ih trositi na drugim pozicijama. Veliki pomak u igri obojice, nadamo se jos boljim igrama u proljece, a onda i u premijer ligi.
Babic je dobio dosta manje minuta u odnosu na ovu dvojicu. Nisam siguran snalazi li se bolje na stoperu ili zadnjem veznom. Mislim da je vise stoper, ali moze pokriti obe pozicije sigurno. Vidjela se nesigurnost i strah u pocetku sto je normalno za nekoga tko tek ulazi u prvi tim. Mora ojacati, gubio je duele s Dilaverom i Salkanovicem kada je igrao stopera. Mislim da s boljom fizikom i malo vise sigurnosti u igri moze nam pomoci u buducnosti obzirom da pokriva vise pozicija.
Sivac je odradio svaki minut ove sezone i na tome mu svaka cast. Igrao je fakticki bez izmjene i uspio je izgurati citavu jesen. Nisam bas zadovoljan njegovim partijama, naprijed nije toliko opasan, sto svojom krivicom sto krivicom cijelog tima. Protiv boljih krila poput Skrijelja i onog iz Posusja se bas mucio defanzivno. Prolazili su ga prenaivno. Drago mi je sto se Jusic vraca i nadam se da ce tjerati jedan drugog da budu bolji.
Nedim takodjer igrao fakticki bez izmjene. Popravio ss defanzivno u odnosu na proslu sezonu, ali idalje pravi neke neshvatljive greske. Manje vise je zacementiran starter zbog godista i sljedece polusezone, ali mora raditi na sebi ako zeli tako i u premijer ligi. Puno veci napredak mislim da je ostvario Hodzic nego Smajlovic u proteklih par mjeseci.
Opcenito, odbrana nam je stamena i sigruna sto je najbitnije, ali fizicki se moraju digunuti na veci nivo za vece domete kao i tehnicki i takticki sto dolazi od citave ekipe.
Golmani su nam toplo-hladno branili citavu sezonu. Mislim da je greska bila u izboru Culova kao golmana. Durmu se sklonilo s gola jer je slab u igri nogom, a pogotovo u izlijetanju i hvatanju centarsuteva. Onda se dovede golman koji je takodjer nesiguran u tom segmetnu i skrivi 2 gola zbog svojih losih reakcija. Protiv Posusja je odradio sjajnu utakmicu. I Durmo je imao sjajnih utakmica, pamti se performance u Tesnju, ali sveukupno i jednom i drugom je forma varirala tijekom sezone.
Hora nam je bio je jedan od najvaznijih i najboljih igraca. Imao je ispada u par utakmica, par nelogicnih i neshvatljivih poteza, ali u globali samom svojom pojavom i sigurnoscu koji unosi u tim je nas neizostavan igrac.
Hodzic i Masetic se napredovali uz njega. Obojici je prirodna pozicija stopera i ne treba ih trositi na drugim pozicijama. Veliki pomak u igri obojice, nadamo se jos boljim igrama u proljece, a onda i u premijer ligi.
Babic je dobio dosta manje minuta u odnosu na ovu dvojicu. Nisam siguran snalazi li se bolje na stoperu ili zadnjem veznom. Mislim da je vise stoper, ali moze pokriti obe pozicije sigurno. Vidjela se nesigurnost i strah u pocetku sto je normalno za nekoga tko tek ulazi u prvi tim. Mora ojacati, gubio je duele s Dilaverom i Salkanovicem kada je igrao stopera. Mislim da s boljom fizikom i malo vise sigurnosti u igri moze nam pomoci u buducnosti obzirom da pokriva vise pozicija.
Sivac je odradio svaki minut ove sezone i na tome mu svaka cast. Igrao je fakticki bez izmjene i uspio je izgurati citavu jesen. Nisam bas zadovoljan njegovim partijama, naprijed nije toliko opasan, sto svojom krivicom sto krivicom cijelog tima. Protiv boljih krila poput Skrijelja i onog iz Posusja se bas mucio defanzivno. Prolazili su ga prenaivno. Drago mi je sto se Jusic vraca i nadam se da ce tjerati jedan drugog da budu bolji.
Nedim takodjer igrao fakticki bez izmjene. Popravio ss defanzivno u odnosu na proslu sezonu, ali idalje pravi neke neshvatljive greske. Manje vise je zacementiran starter zbog godista i sljedece polusezone, ali mora raditi na sebi ako zeli tako i u premijer ligi. Puno veci napredak mislim da je ostvario Hodzic nego Smajlovic u proteklih par mjeseci.
Opcenito, odbrana nam je stamena i sigruna sto je najbitnije, ali fizicki se moraju digunuti na veci nivo za vece domete kao i tehnicki i takticki sto dolazi od citave ekipe.
- Allgunsblazing
Pogrijesio kod njihovog gola i djeluje izuzetno tromo i sporo.
Opet cu se ponoviti, ne godi mu pozicija klasicnog defanzivnog veznog jer je izuzetno opasan po protivnicki gol.
Opet cu se ponoviti, ne godi mu pozicija klasicnog defanzivnog veznog jer je izuzetno opasan po protivnicki gol.
momak jedini koji je 3 za redom starto i ako je godinu mladji od obih ali opet imo je sta pokazati nabitnije nije se povrijedio i dobro se pokazo na reprezentativnim utakmicama!Naravno da je izgledo malo tromo jer je trsko odigrat u 12 dana 4 utakmice!!!Allgunsblazing je napisao/la: ↑18 stu 2025, 16:02 Pogrijesio kod njihovog gola i djeluje izuzetno tromo i sporo.
ok podrzavam nisam razmisljao o tome da se obori sidro u gradu na to dijete gdje ce otic ocel potpisat ugovor i uopste za ovaj forum hvala ti nisam razmisljao o posljedicam
Ovom prilikom se zahvaljujemo svim učesnicima akcije "Napunimo istok" protiv GOŠK-a
Crazy bubble tea
Urban fast food
Čarobni krov Vlašić
Autoservis Braco
Pekara Ditta
Slatki zalogaj
Astoria Pizza & Pancakes
Uslužni obrt Selman
Ribarnica Delfin
Apartman Lamela
Passage caffe bar
Raffaello Club
Express clean
Capri pizzeria
LAV Caffe bar
AG SHOP d.o.o. Jašarević
Zlatara Jašarević
Mjenjačnica Jašarević
The CitiZen‘s pub
Sweet d.o.o.
Magnolija cvjećara
Richi motel
Pacifik union d.o.o.
Šibica caffe bar
Deluxe Lounge Bar
Corner pizzeria
Sport BC
MAD solutions
Komgrad Ze d.o.o.
Bey doner
Anonymous Cafe Bar
Oliv Dining & lounge bar
Gradska kafana
Backstage caffe bar
Retro caffe bar
Crna tehnika Zenica
Sportsko Rekreativni Centar Lidio
Dental studio MI
Ultra spot caffe
Ejub Durmo
Bonobo club
EON-B caffe bar
Hacienda pub
Motel Rezime
Lindapek pekara
Hotel Dubrovnik
Ušće restoran
Spirit caffe bar
Palačinkarnica Njam Njam
Gaudi travel
Dani trade d.o.o. Zenica
Korzo fast food
MMS Mobile shop
Buregdžinica Hamzić
Turski doner
Autoservis Džanan Brist
Caballo pizzeria
Restoran kod Fehre
Piccolo ćevabdžinica
RIO caffe bar
Dino's Barbershop
Balgera caffe bar
Nerko & Benjo brico
Avanti caffe bar
Fitness Studio ZEFit
Bešlić ćevabdžinica
Doner kod Turčina
Auto kuća Kobić
Extrablat caffe bar
Buregdžinica Hamzić
Mirza Smajlović
Fundus d.o.o. Zenica
Hvala Vam ‼
Ispoštujmo i mi njih, možemo svi barem koristiti njihove usluge koje nude.