NK Čelik
Re: NK Čelik
Zna li neko podatak koliko smo imali bodova na polusezoni prošle sezone?
Ako me pamcenje dobro sluzi, mislim da je izmedju bilo nesto izmedju 17 i 19, ali nisam 100% siguran
Dize se prasina
Bilo je nekih pretjeranih najava i do 2 hiljade u Konjicu i od Robijasa a i ovdje, al eto nije ni ovo lose. Slicno kao protiv Goska neke najave od 10 hiljada su pretjerane.RubikovaKocka je napisao/la: ↑08 stu 2025, 21:34 Opet o Telalovicu![]()
Inace, tanka brojka u Konjicu danas. 2/3 zapad na tribini sigurno.
A za Telalovica zeljno ocekujemo objavu da je potpisao hehe.
Zadnja izmjena: Brotherze, dana/u 08 stu 2025, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Uz dobro vrijeme max 8000 uz dobar hajpBrotherze je napisao/la: ↑08 stu 2025, 21:52Bilo je nekih pretjeranih najava i do 2 hiljade u Konjicu i od Robijasa a i ovdje, al eto nije ni ovo lose. Slicno kao protiv Goska neke najave od 10 hiljada su pretjerane.RubikovaKocka je napisao/la: ↑08 stu 2025, 21:34 Opet o Telalovicu![]()
Inace, tanka brojka u Konjicu danas. 2/3 zapad na tribini sigurno.
Tako je odgledat malo glas pustit i tjt al realno treba jug napunit protiv goska bar 500 dusaRob88 je napisao/la: ↑08 stu 2025, 21:41 Hajmo zenico hajmo robijo da u nedelju napunimo bilino a prije svega jug . Hajde zapade na jug ako se osjecate robijasem dodite bar na proslavu rodendana nekd ste i vi bili tu. Zapad moze bez vad jednu utakmicu a jugu ce znaciti ispostujmo robijase ipak se 37 godina slavi
- Zenicanin988
Hvala Bogu pa je Regoje shvatio da od izmjena u 82. minuti nema nekog hajra. Sada vec par puta mijenja ili na poluvremenu ili do 60te min. Ne treba pretjerivati, daj Boze da bude 8 000 u subotu abd.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
U subotu će biti puno BP 100% ali repka kad bude igralaZenicanin988 je napisao/la: ↑08 stu 2025, 21:59 Hvala Bogu pa je Regoje shvatio da od izmjena u 82. minuti nema nekog hajra. Sada vec par puta mijenja ili na poluvremenu ili do 60te min. Ne treba pretjerivati, daj Boze da bude 8 000 u subotu abd.
Pobjedom naredno kolo bi imali 11 bodova vise na polusezoni, uz utakmicu manje. Jos ako Tosk i Travnik kiksaju naredno kolo bice super.phillies je napisao/la: ↑08 stu 2025, 22:02Kod: Označi sve
9. NK Čelik NK Čelik 14 5 3 6 0 15 : 15 18![]()
Ehh ovo mi treba znaci vec 8 bodova imamo više kolo prije kraja polusezone nego prošle polusezonephillies je napisao/la: ↑08 stu 2025, 22:02Kod: Označi sve
9. NK Čelik NK Čelik 14 5 3 6 0 15 : 15 18![]()
Prvo BiH - Rumunija stadion vec rasprodat!!!
Drugo protiv Goska mozda se dobaci do 8000 mozda!
Trece koji ce djavo ova anketa
Da se postigne i dostigne rekord po prodatim kartama a mislim da hoce ,puna saka brade
Cestitam igracima i strucnom stabu na pobjedi! Igra nije tako ni losa al se vidi da je Čelik puno bolji od Igmana.
Drago mi je sto smo dali dva gola bez Masica tako da se vidi da se moze gol dati i bez klasicnog napadaca.
Tako isto sve vise ne zavisimo od Horica sto je veoma pozitivno u igri same odbrane. Danas kilavi Durmo,Horic,Medjuselac,Durmis,Smajlovic,Masic.
Dobri Telalovic,Kalesic,Sivac,Delic
Najbolji Sero,Jamakovic i Hodzic.
Trebaju puno vise igrati Masetic i Culov.
Drugo protiv Goska mozda se dobaci do 8000 mozda!
Trece koji ce djavo ova anketa
Da se postigne i dostigne rekord po prodatim kartama a mislim da hoce ,puna saka brade
Cestitam igracima i strucnom stabu na pobjedi! Igra nije tako ni losa al se vidi da je Čelik puno bolji od Igmana.
Drago mi je sto smo dali dva gola bez Masica tako da se vidi da se moze gol dati i bez klasicnog napadaca.
Tako isto sve vise ne zavisimo od Horica sto je veoma pozitivno u igri same odbrane. Danas kilavi Durmo,Horic,Medjuselac,Durmis,Smajlovic,Masic.
Dobri Telalovic,Kalesic,Sivac,Delic
Najbolji Sero,Jamakovic i Hodzic.
Trebaju puno vise igrati Masetic i Culov.
-
Guest.1945
Nedelja pola 2 termin staviti bit će pohladno po noći.
Obzirom kakav je usran dan bio danas i da je vecini ljudi subota radna, ova brojka je fenomenalna i sigurno je da ce biti najveca gostujuca brojka ovog vikenda u bih
Ima, stavio sam ja na odgovarajuću temu Igman : Čelik. Podforum iz kola u kolo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA