NK Čelik
Re: NK Čelik
Pa uvijek ti mogu reci da su aMonimni
al ti opet u kost, prevencije radi.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Pa i trebalo bi sredinu zapada ostavit maxuz za sezonske i to lijepo ogradit i jos natpis stavit " Mrš rutonje od ogradjenog "
@Redbul evo citam spisak jos ih nema ni na vidiku 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Vidim ovdje neki spominju bod dovoljan, kakav bod, samo tri, sve ostalo mimo toga je neuspjeh. Mi smo Čelik, kakvo crno naselje iz okolice Sarajeva.
Naprijed Če!
Naprijed Če!
Ne dođem par dana i skoro rat između zapada, juga i istoka.
Znamo se bit' i mi što navijamo ispred ekrana.

Znamo se bit' i mi što navijamo ispred ekrana.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Durmo, Jusić, Hodžić, Horić, Smajlović, Vardo, Tabaković, Međuseljac, Šerex, Popović, Puce.
9/11 su i dalje u našem rosteru, jasno da smo jači, al realno yebena su oni ekipa. Biću zadovoljan bodom.
Tri boda Truhlo. Čujemo se u nedjelju u 15:20h.
FK Radnik 0:2 NK Čelik (Popović i Mašić)
-
convicts88nicaZe
Svi u Hadžiće!!
uplate večeras!
uplate večeras!
Jest ali od ovih nabrojqnih samo 6 igraju sad u prvoj postavi i nisi imao ubicu Masketa
Cinvict35 je napisao/la: ↑31 lis 2025, 14:40Jest ali od ovih nabrojqnih samo 6 igraju sad u prvoj postavi i nisi imao ubicu Masketa, Telalovica Kalesica i jesul Jusic- Regoje vodili ekipu ili onaj jazavac iz mostara
Sljedeća anketa
Ko je bolji trener
Jazavac iz Mostara ili
Sturčnjak iz Modriče
Još nikoga kuci nisu u ovoj sezoni pobjedili osim juniora Slobode u 2 kolu kada ovi nisu mogli registrovati 20 igrača.
Jebeno Bratstvo im bod uzelo. Jedinstvo 3..a gdje su još pune tribine Čelikovaca.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Strah od Radnika - Truhlo

Previše sam se nagledao likČetovih kiksina i gašenja euforija, a po svim dosadašnjim iskustvima, ovo je jedina opasnost do kraja polusezone
Radnik = kombinacija bivših pitara i manijaka, plus ovi na dvojnoj registraciji. Hamzić, Kapetanović, Bekići, Sadiković, itd. Bakir Šerbo
Uostalom vidjeli smo i protiv toška kako smo prošli, po šansama i igri trebali izgubiti 3:1 hladno, ali sreća nismo...