FK Željezničar

Barbarez

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Barbarez »

Veteran je napisao/la: 17 tra 2026, 22:05 Sta je dobro ovdje sunce ti yebem. Hodaju, niko se ne krece, ko da nisu ručali. Trener bez izmjena, daj tog Kororu umjesto Krpe, jedva hoda levat. Daj Vinija umjesto Šabe. Ili smo zadovoljni bodom.
Ma kako nije dobro brate moj. Sad ce tebi fudbalski eksperti objasniti da je Odinaka zvijer,asistencija bolan,a to sto 76 puta centrirao bez ikakvog smisla,to nije bitno.
Pa bolan vise na centarsut igramo nego sve Engleske ekipe 90 tih.
Objasnice ti da je Prokop sa razlogom na klupi. Frajer je profesor za nase veznjake i kratko nabijem na neku stvar sva 3 nasa trenera od Januara,zbog drzanja ovog momka na klupi.. Ukljucujuci i Savu kojeg jako gotivim.
@Veteran zaista postujem svakog naseg navijaca,nije bitno koliko ko sustinski poznaje i zna igrati fudbal,ali zeludac mi se okrece kad mi neko mozak ispira i namece pojedine igrace Zelje kao dobra rijesenja. Ne mislim tu na Milosevica,on je zaista dobar igrac,ne doticu me Virtini kontraski fazoni,on je doktor kontriranja ljudima iz samo njemu znanih razloga,samo nama su kriteriji dobrog fudbala debelo ispod svakog nivoa.
Utakmica bez energije. Jedino vrijedno pomena,su par akcija Prokop-Milosevic,i par Prokopovih dobrih rekacija i poteza. Ostalo je klasicno zaglupljivanje nasih mozgova.
Jedva cekam kraj sezone.
broj1

Post Postao/la broj1 »

Mi nemamo nikakvog kvaliteta u zadnjoj trecini, u tome je problem. Dzaba ti i kad kontrolises utakmicu od pocetka do kraja ako nisi u stanju da jednu akciju konkretizujes kako treba.

Nama gore igraju Sabic, Krpic i Odinaka. S tim da je ovaj treci daleko naljbolji i najopasniji, a covjek je bek. Poredjenja radi, do nedavno su tu igrali Boljevic, Sosic, Dangubic, Cvetanoski.

Jaka scena danas, kako Sabic slavi kurcevito kao da ga je zabio Realu na Bernabeu, ili u najmanju ruku na derbiju, a dao za izjednacenje protiv Posusja kuci i to nakon sto je propustio kolosalnu sansu.
Veteran

Post Postao/la Veteran »

Mi nemamo kvaliteta ni u jednoj trecini.....cuj mu izjave igraci nespremni a jednu izmjenu napravio. Strašno...Krpa ne moze da dobaci do gola. Ja vjerovatno ne znam, ali moze li mi neko objasniti sta bi izgubili da je u 75oj minuti uveo Kororu umjesto Krpica?
Bas smo za kulac danas bili...
Bersaga

Post Postao/la Bersaga »

Treba odmoriti od ovoga.
Prejadno, 18.10.2025 je zadnja pobjeda na Grbavici. :vješanje:

Strateški partner da provuče komentare i statuse kroz ChatGPT, da nas ne bruka!
PatrickGerhardt

Post Postao/la PatrickGerhardt »

Vise energije se može vidjeti na dzenazama, tobejarabi
Orvel

Post Postao/la Orvel »

"U borbi smo za europu" odzvanjalo prosle sedmice. A vjerujem da su isti ti znalci dali Ericku aplauz veceras kad je izasao. Taj igrac (ne znima me je li povrijedjen) nije pokazao nista (0) veceras. Od setkanja po terenu do potpunog bola u medjunozju kod bilo koje kreacije napada, a u fazi odbrane da ne pricamo. Ipak, fudbalskoj publici (ne znam kako smo dosli do ovog stadijuma nepoznavanja fudbala) je to bilo toliko dobro da su igraca nagradili aplauzom kada je izasao. Da je iz Banovica a ne iz Brazila sutalo bi ga se nogama iz kluba.
Odgovori