NK Čelik
Re: NK Čelik
Ubacio je jos 3 prvotimca, idu oni ovdje na prolaz. Valjda Regoje nece previse cekati jer ce nasi od 60-te minute poceti padat.
Telalovic igra kao da mu je 10 godina vise, nema straha. Bice igracina od njega akoBogda
-
Guest.1945
Samo da se citiram
-
Guest.1945
Odlični svi bolje ne može.Ćulov fantastična kretnja.
Robijaši tačno poveli navijanje kad treba da ovi krila dobinu da se cijeli stadion digne na noge.Samo istok ne smijemo zaboraviti.
Robijaši tačno poveli navijanje kad treba da ovi krila dobinu da se cijeli stadion digne na noge.Samo istok ne smijemo zaboraviti.
Hehe nije bas slijedeca al nek je usla pa kad god, majstorski je zavukao.Guest.1945 je napisao/la: ↑29 lis 2025, 19:54Samo da se citiram![]()
Taman kontam valja sad strepit na penalima kad se Maske ukaza hehe.
Jesu se svi borili i isli glavom na kopacku u nekim trenucima.
I ovi sa klupe su dobri bili, nema se sta prigovoriti. Sitnih gresaka je bilo al svaka cast svima, niz bez poraza se nastavlja
Zadnja izmjena: Brotherze, dana/u 29 lis 2025, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Treba na vrijeme Radnik (Hadzici) da,traze premjestaj na Kosevo, Grbavicu ili Otoku
Ludillooooooooo
Ludillooooooooo
Biti ce Čelik opet Šampion opet Šampion oleeeee
Ma bravo momci
Odlična igra
A kako je Maske zabi eeee
Ma bravo momci
Odlična igra
A kako je Maske zabi eeee
Pricajte sta hocete, al ovo se uzarilo. Mi ove godine moramo uc, ako kojim slucajem ne udjemo, obicna raja ce se razocarat. Nece nas bit 1000 sljedece godine. Ovo mora bit nasa godina
Dize se prasina
Samo se umrijeti mora. Puno se mi zanosimo sa PL. Ja sam misljenja da jos uvijek imamo bitnije stvari od PL. Ne bjezim od toga, ali ne bi ni da ulazimo po svaku cijenu, pogotovo ako ne saniramo jos malo nesto tih dugovanja. Treba nam prosirenija baza sponzora, za mene izvor finansiranja nije dobar niti mislim da se treba oslanjati na njega kroz budzete. Taj izvor finansiranja kako dodje tako ce i otici. Samo polahko i uzivajte u ovoj pobjedi i stvaro velikoj borbi nasih momaka.
- objektivnost
Nestvarna odbrana Čulova negdje pred kraj utakmice.
Imamo i glavu i rep. Posusje drugo poluvrijeme svježi usli najbolji igrači ništa posebno.
Igrači ginu, život ostavljaju za Čelik.
Idemo 21 bez poraza.
U Hadzicima isto ovako čvrsto uz nevidjenu okupaciju stadiona.
Jos 3 finala do najljepse zimske pauze od 96 godine
Do kraja jako.
Imamo i glavu i rep. Posusje drugo poluvrijeme svježi usli najbolji igrači ništa posebno.
Igrači ginu, život ostavljaju za Čelik.
Idemo 21 bez poraza.
U Hadzicima isto ovako čvrsto uz nevidjenu okupaciju stadiona.
Jos 3 finala do najljepse zimske pauze od 96 godine
Do kraja jako.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa imali bi mjesecno 50-100 hiljada od karata samo. Da se razumijemo i ja sam misljenja ko i ti, al mirise ovo sve na premijer ligu. Ako Bog da. Daj nam sad opet nekog slabijeg u kupu pa ako Bog da u cetvrtini ljozeta na Bilinomhabuba je napisao/la: ↑29 lis 2025, 20:16 Samo se umrijeti mora. Puno se mi zanosimo sa PL. Ja sam misljenja da jos uvijek imamo bitnije stvari od PL. Ne bjezim od toga, ali ne bi ni da ulazimo po svaku cijenu, pogotovo ako ne saniramo jos malo nesto tih dugovanja. Treba nam prosirenija baza sponzora, za mene izvor finansiranja nije dobar niti mislim da se treba oslanjati na njega kroz budzete. Taj izvor finansiranja kako dodje tako ce i otici. Samo polahko i uzivajte u ovoj pobjedi i stvaro velikoj borbi nasih momaka.
Dize se prasina