NK Čelik
Re: NK Čelik
Zbog ovoga svega sto se stvorilo oko Čelika i navijača i da smo trenutno tema broj 1 u sportskim medijima i javnosti mnogi će gledati na areni utakmicu protiv Posusja i da vide sta je to na Bilinom zato se ne smijemo obrukati nego prebaciti debelo posjetu od sinoc. Ono sto je dobro za razliku od jucer kada je kiša padala, srijeda cijeli dan sunčan najavljuju.
Čekali smo svojih 5 minuta dugo i sad trebamo to iskoristiti.
Čekali smo svojih 5 minuta dugo i sad trebamo to iskoristiti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Guest.1945
- limvolikce
- 12. igrač
Prošle sezone nisu važile, to se nešto primijenilo izgleda. Ili sam ja to pobrkao sa prijateljskim.Cr7legia je napisao/la: ↑26 lis 2025, 13:43Važe imaš na stranici da sezonske karte vrijede na svim ligaškim i kupovskim utakmicama.limvolikce je napisao/la: ↑26 lis 2025, 13:29 Protiv Posušja očekujem rekord prodanih ulaznica, sezonske za kup ne važe.
Kad smo već kod stranice šta ovo još fan shop web nije otvorena?? Ne možemo ovako u Evropu![]()
Prvo poluvrijeme Sloboda Stupcanica je bolest za oči i uši,igra i atmosfera kao u kantonalnoj ligi.
E ako ove sezone ne udjemo u Premijer ligu ja mislim da nećemo nikad.
Gledam jucer postavu Toška,Skrijelj na klupi znaci vjerovatno kreće ono njihovo standardno.
E ako ove sezone ne udjemo u Premijer ligu ja mislim da nećemo nikad.
Gledam jucer postavu Toška,Skrijelj na klupi znaci vjerovatno kreće ono njihovo standardno.
- R0b
- 12. igrač
Tošk je uradio pravu stvar, skupio bodova, a vec sljedece polusezone bit ce im dovoljno da ne izgube kuci i opet ce biti medju prvih 5 ekipa.
Važile su i prošle, uredno sa sezonskom išao protiv Travnika i Stupčanice.limvolikce je napisao/la: ↑26 lis 2025, 15:01Prošle sezone nisu važile, to se nešto primijenilo izgleda. Ili sam ja to pobrkao sa prijateljskim.Cr7legia je napisao/la: ↑26 lis 2025, 13:43Važe imaš na stranici da sezonske karte vrijede na svim ligaškim i kupovskim utakmicama.limvolikce je napisao/la: ↑26 lis 2025, 13:29 Protiv Posušja očekujem rekord prodanih ulaznica, sezonske za kup ne važe.
Kad smo već kod stranice šta ovo još fan shop web nije otvorena?? Ne možemo ovako u Evropu![]()
![]()
Što @avenija napisa, materijala na pretek da se bombarduje za kup protiv Posušja. Golemo je ovo iz druge lige biti u top 10 u regionuGuest.1945 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 14:32 Ovo klub treba da postavi.Ovo je naš momentum i to moramo iskoristiti, također kod Kasumovića isto.
Idemo srušit Varaždin da stanemo rame uz rame sa Rijekom.
-
Sabani_Nonda
Ideja sa skolama da, ali ne na jug. Ne znam kakva je situacija sada, ali prije 15-20 godina kada sam ja tamo bio, to nije mjesto za djecu. Vecina roditelja neće dozvoliti djeci da idu. Mislim da je bolja varijanta istok. Ne bi bilo lose (ako vec nisu) da pkusaju to sponzoristati da neki sponzori kupe karte za djecu iz neke skole da se to proprati od strane Celika i skole dobro dodje svima. Skoli da nesto radi sa djecom, Celiku pare, a sponzoru da se promovise na vise frontova.Guest.1945 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 12:48 Neko je spomenuo afirmaciju juga kroz srednje škole.Možda da se podjeli par karata u školama a da oni budu isto kao gosti na jugu i približi im se tribina i tako par kola.
Zadnja izmjena: Sabani_Nonda, dana/u 26 lis 2025, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ideeee Stupčanica, ide Olovo 
-
Guest.1945
Danas je druga priča sa jugom a i to više nisu djeca to je već 17-18 godina.Sabani_Nonda je napisao/la: ↑26 lis 2025, 15:43Ideja sa skolama da, ali ne na jug. Ne znam kakva je situacija sada, ali prije 15-20 godina kada sam ja tamo bio, to nije mjesto za djecu. Becina roditelja necw dozvoliti djeci da idu. Mislim da je bolja varijanta istok. Ne bi bilo lose (ako vec nisu) da pkusaju to sponzoristati da neki sponzori kupe karte za djecu iz neke skole da se to proprati od strane Celika i skole dobro dodje svima. Skoli da nesto rafi sa djecom, Celiku pare, a sponzoru da se promovise na vise frontova.Guest.1945 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 12:48 Neko je spomenuo afirmaciju juga kroz srednje škole.Možda da se podjeli par karata u školama a da oni budu isto kao gosti na jugu i približi im se tribina i tako par kola.
-
RealMadrid
500 gledalaca na Tusnju, nisu prebacili ni onih 800 od 5800

-
prisonbreak
Ima li igraca iz Stupcanice za nas? Na pocetku sezone sam rekao i idalje mislim da imaju najbolji roster. Povrede 2 glavna igraca iz prosle sezone koji nisu upisali ni minut, los strucni stab, malo tezi raspored i losa forma Mujarica i Gasala su razlozi zasto nisu prvi. Ne budu li imali ambicije na proljece, mislim da ima kandidata za Bilino.
Da je nekako pokupit 1-2 i Toska iz 2-3 iz Stupce mada mislim ako bi mi ulazili u PL bilo bit tu desetine igraca koji bi se nudili da igraju PL.
-
prisonbreak
I na ljeto se pregovaralo sa Gasalom, dok oni nisu dosli sa svojim kesom. Gasal i Mujaric su top igraci. Takodjer isto se desilo i sa Sabljicom, prvo smo mi poceli pregovarti i odjednom se pojavljuje Dtupcanica sa kešom na ruke i zavrsena prica.Rz88 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 15:56Ima li igraca iz Stupcanice za nas? Na pocetku sezone sam rekao i idalje mislim da imaju najbolji roster. Povrede 2 glavna igraca iz prosle sezone koji nisu upisali ni minut, los strucni stab, malo tezi raspored i losa forma Mujarica i Gasala su razlozi zasto nisu prvi. Ne budu li imali ambicije na proljece, mislim da ima kandidata za Bilino.