NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

phillies
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Evo i tabele:

slika

A i tabele posjecenosti:

slika

SLAVNI LEGENDARNI ČELIK IZ ZENICE!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
samocelik
12. igrač

Post Postao/la samocelik »

Daj nam opet @truhlo onaj post, ludilooooooooooo srce je zarobilooo
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Čestitke igracima na igri i pobjedi,svaka cast!
Publika fenomenalna!!! Protiv Posušja to hladno ide preko 6 milja. Ne znam ako je kisa padala kome sluzi krov onaj na istoku??? Zasto se publici ne dozvoli da sjedi pod krovom istoka nek je jebena loza! Pa mi smo domacini sebi i valjda sebi treba da ugodimo! Za karte istoka ne treba da pise nista gratis nego da je kao kupljena obicna karta i onako je placena. Sugerise se za to da zapad prati jug u navijanju i ja sam za to 100% ali se i zaboravlja da je jug cesto u prijasnjim tekmama kulirao zapad u zajednickom navijanju!
Sad ako se nije oborio rekord od 2222 prodatih karti nece onda nikad!
I treba pihvaliti Tuzlu igrala su djeca otvoreno,bez valjanja,zadrzavanja mada su preslabi ali ce mnogi pamtiti ovu utakmicu i ambijent dok su zivi jer bog zna kad ce vise zaigrat u ovakvoj atmosferi.
Zdanzbula

Post Postao/la Zdanzbula »

Samo da se nadovezem za gratis karte,lik koji prodaje karte na istoku do juga uredno prodaje gratis istok koje drzi u dzepu,pa ako uprava zna ko im na kojoj poziciji prodaje karte onda zna i koji je ovo parmak i momentalno ga odstranit.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Kaze Dino igrači se izmedju sebe motivisu tako da ako pobjede znaju da će biti Bilino biti sve vise i vise puno :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Zdanzbula je napisao/la: 25 lis 2025, 22:40 Samo da se nadovezem za gratis karte,lik koji prodaje karte na istoku do juga uredno prodaje gratis istok koje drzi u dzepu,pa ako uprava zna ko im na kojoj poziciji prodaje karte onda zna i koji je ovo parmak i momentalno ga odstranit.
Od kluba prodavac, uvaljuje gratis karte?
phillies
12. igrač

Jos samo nesto da kazem za tekmu. Zaista mi je drago sto su Jamakovic i Palackic postigli svoje prvjence za Celik. Mada za Palackica nisam siguran, ali Jamakovicu se u dosadasnjem dijelu sezone bas nije dalo. Imao je nekoliko prilika i veceras je nadam se procepilo i samo da se tako i nastavi.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Također, sijedi stariji lik sto na zapadu kida karte, pušta raju koja mu da na kafu pare...to sam vidio svojim ocima, nije mi niko rekao.

Vjecno je on na stadionu, tako da ga treba pripaziti.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Proslu sezonu Robija nije napravila nijednu kaznu, a sezonu prije svoj cejf donirali klubu dok kulturni zapad za svoje ubacivanje u teren nista. Tako da ne sumnjam da i za ove kazne koje jug napravi grupa sigurno nece ostaviti klub na cjedilu
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 25 lis 2025, 23:03 Također, sijedi stariji lik sto na zapadu kida karte, pušta raju koja mu da na kafu pare...to sam vidio svojim ocima, nije mi niko rekao.

A takve pokusati snimiti sta rade, kao i ovog koji prodaje gratis ulaznice pa se rjesavati govana koji gledaju da nastete klubu.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Ljudi meni mali Plackic fenomenalno izgleda na terenu. Bez imalo straha, super tehnika. Hodjicu 5 puta bolje lezi pozicija stopera nego zadnjeg veznog, super i on odigro. Niko nije podbacio veceras, jedino mozda malo Smajlovic al eto nista puno. Za igraca tekme glasat cu za Kalesica.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Zdanzbula

Redbull je napisao/la: 25 lis 2025, 22:48
Zdanzbula je napisao/la: 25 lis 2025, 22:40 Samo da se nadovezem za gratis karte,lik koji prodaje karte na istoku do juga uredno prodaje gratis istok koje drzi u dzepu,pa ako uprava zna ko im na kojoj poziciji prodaje karte onda zna i koji je ovo parmak i momentalno ga odstranit.
Zdanzbula

Redbull je napisao/la: 25 lis 2025, 22:48
Tako je!
phillies
12. igrač

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 25 lis 2025, 23:03 Također, sijedi stariji lik sto na zapadu kida karte, pušta raju koja mu da na kafu pare...to sam vidio svojim ocima, nije mi niko rekao.

Cekaj zar se jos kidaju karte? Ili on samo onako stoji bez mobitela i ne skenira karte? Znam na kojeg mislis, oduvijek je on na ulazu.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 25 lis 2025, 23:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Čelik zenički !!!

Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Momci jeste li vi svjesni kakva se atmosfera napravila u i oko kluba. Pa mi cemo ronalda moci dovesti na zimskoj pauzi. Sami ce nam se nudit da dodju u velikana :pray: :pray: :pray:
Dize se prasina
Odgovori