Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
Truhlo je napisao/la: ↑25 lis 2025, 20:38
LUDILOOOOOOOOOOOO
SRCE JE ZAROBILO
STANJE JE PSIHOTIČNO
NA BILINOM
DELIRIJUM
Ma samo da jos ovi povratnici koji nisu godinama dolazili nauce nove pjesme, nekoliko puta je zapad krenuo navijat neke lijeve pjesme koje su se davno pjevale. Nek samo prate jug i bice to super
Nakon dugo vremena odem na zapad, inace zadnjih godina kada dodjem odem na jug. Malo sam bio zaboravio kako je to na zapadu, pa kad sa covjek do tebe kojeg i ne znas prodjes citavu postavku i sve igrace
Sto se tice prodaje pica i grickalica, klub mora ovo dignuti na jedan ozbiljan i veci nivo. Nevjerovatno koji potencijal u ovome lezi i zarada koja se moze ostvariti. Fino srediti onaj dio za prodaju i lampu kakvu staviti, da vidimo gdje hodamo.
Avenija je napisao/la: ↑25 lis 2025, 20:33
Nema boljeg poziva za kup protiv Posusja. Treba dignuti sada opet jos vise grad na noge i odraditi jos bolji marketing da gledaoci arene sport premium uzivaju u najjačoj atmosferi u državi.
5800 gledalaca, najgledanija utakmica u državi, druga liga
20 bez poraza
Prvi na tabeli
Drugi u drzavi po posjeti truhlo daj tabelu
Navijanje ekstra zapad pjevao 30 minuta, nikad vise u historiji.
Protiv Posusja parolom velikom pozvati sve ZENIČANE na okupaciju Hadzica. Nek se odmah svi na utakmici dogovore za nedjelju. U Hadzicima srusiti rekord stadiona.
Utakmica me ne zanima čestitam na 5:0, najvise mi je drago što Zenica nakon decenije ponovo živi za Čelik. A ovo nije jos ni 50 % potencijala kojeg imamo.
3840 prosjek u prvoj yebenoj ligi federacije
Bez i jedne derbi utakmice, a tek nam na proljeće stižu koliko toliko atraktivniji protivnici iz vrha tabele: Travnik, Gorki, Jedinstvo, TOŠK...
Da gratis istok nije razocarao islo bi blizu 6500 hehe
Ja idem prema stadionu, lik svoju(e) gratis karte za istok prodaje....
Istom sam svjedočio, i to jebeni Bomba prodaje dvije karte. Jedino što je pozitivno što ga frajer kojem ih je htio uvaliti napade! A vjeruje da ih je prodao nekom, vjerovatno ispod cijene. Fuj!
Prelijepa predstava na Bilinom večeras, čestitke svim akterima.
U srijedu ponoviti atmosferu i rezultat će doći, vjerujem da možemo proći Posušje, a onda još jedna invazija. Po meni Hadžići teže gostovanje nego Tešanj.
Avenija je napisao/la: ↑25 lis 2025, 20:33
Nema boljeg poziva za kup protiv Posusja. Treba dignuti sada opet jos vise grad na noge i odraditi jos bolji marketing da gledaoci arene sport premium uzivaju u najjačoj atmosferi u državi.
5800 gledalaca, najgledanija utakmica u državi, druga liga
20 bez poraza
Prvi na tabeli
Drugi u drzavi po posjeti truhlo daj tabelu
Navijanje ekstra zapad pjevao 30 minuta, nikad vise u historiji.
Protiv Posusja parolom velikom pozvati sve ZENIČANE na okupaciju Hadzica. Nek se odmah svi na utakmici dogovore za nedjelju. U Hadzicima srusiti rekord stadiona.
Utakmica me ne zanima čestitam na 5:0, najvise mi je drago što Zenica nakon decenije ponovo živi za Čelik. A ovo nije jos ni 50 % potencijala kojeg imamo.
3840 prosjek u prvoj yebenoj ligi federacije
Bez i jedne derbi utakmice, a tek nam na proljeće stižu koliko toliko atraktivniji protivnici iz vrha tabele: Travnik, Gorki, Jedinstvo, TOŠK...