LUDILOOOOOOOOOOOO
SRCE JE ZAROBILO
STANJE JE PSIHOTIČNO
NA BILINOM
DELIRIJUM
Ja idem prema stadionu, lik svoju(e) gratis karte za istok prodaje....Brotherze je napisao/la: ↑25 lis 2025, 19:24Da gratis istok nije razocarao islo bi blizu 6500 hehe
Ma samo da jos ovi povratnici koji nisu godinama dolazili nauce nove pjesme, nekoliko puta je zapad krenuo navijat neke lijeve pjesme koje su se davno pjevale. Nek samo prate jug i bice to super
Tacno tako, osjeti se ono nesto.
3840 prosjek u prvoj yebenoj ligi federacijeAvenija je napisao/la: ↑25 lis 2025, 20:33 Nema boljeg poziva za kup protiv Posusja. Treba dignuti sada opet jos vise grad na noge i odraditi jos bolji marketing da gledaoci arene sport premium uzivaju u najjačoj atmosferi u državi.
5800 gledalaca, najgledanija utakmica u državi, druga liga![]()
![]()
20 bez poraza![]()
Prvi na tabeli![]()
Drugi u drzavi po posjeti truhlo daj tabelu![]()
Navijanje ekstra zapad pjevao 30 minuta, nikad vise u historiji.
Protiv Posusja parolom velikom pozvati sve ZENIČANE na okupaciju Hadzica. Nek se odmah svi na utakmici dogovore za nedjelju. U Hadzicima srusiti rekord stadiona.
Utakmica me ne zanima čestitam na 5:0, najvise mi je drago što Zenica nakon decenije ponovo živi za Čelik. A ovo nije jos ni 50 % potencijala kojeg imamo.![]()
Istom sam svjedočio, i to jebeni Bomba prodaje dvije karte. Jedino što je pozitivno što ga frajer kojem ih je htio uvaliti napade! A vjeruje da ih je prodao nekom, vjerovatno ispod cijene. Fuj!
Truhlo sta ukucaš ti pa vidiš taj prosjek?Truhlo je napisao/la: ↑25 lis 2025, 21:123840 prosjek u prvoj yebenoj ligi federacijeAvenija je napisao/la: ↑25 lis 2025, 20:33 Nema boljeg poziva za kup protiv Posusja. Treba dignuti sada opet jos vise grad na noge i odraditi jos bolji marketing da gledaoci arene sport premium uzivaju u najjačoj atmosferi u državi.
5800 gledalaca, najgledanija utakmica u državi, druga liga![]()
![]()
20 bez poraza![]()
Prvi na tabeli![]()
Drugi u drzavi po posjeti truhlo daj tabelu![]()
Navijanje ekstra zapad pjevao 30 minuta, nikad vise u historiji.
Protiv Posusja parolom velikom pozvati sve ZENIČANE na okupaciju Hadzica. Nek se odmah svi na utakmici dogovore za nedjelju. U Hadzicima srusiti rekord stadiona.
Utakmica me ne zanima čestitam na 5:0, najvise mi je drago što Zenica nakon decenije ponovo živi za Čelik. A ovo nije jos ni 50 % potencijala kojeg imamo.![]()
![]()
![]()
Bez i jedne derbi utakmice, a tek nam na proljeće stižu koliko toliko atraktivniji protivnici iz vrha tabele: Travnik, Gorki, Jedinstvo, TOŠK...
Protiv Posušja neće šibica moći stati na zapad![]()