NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

laudrup
Site Admin

Re: NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

R0B1J4SH je napisao/la: 24 lis 2025, 11:18 Pitanje za robove il nekog ko se razumije u pirotehniku.
Kako se zove ono čudo što najviše dimi :mrgreen: jel to dimna bomba il je drugo nesto?
Kašikara

:lol:
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Bio sam odusevljen kada sam vidio objavu u vezi istoka i kupovine karata. Odmah mi se svidjela ideja, ali uopce nisam bio svjestan da moze ovako pozitivno i kvalitetno se sprovesti. Moja procjena je bilo da ce biti kupljeno 200-300 karata, ali ovo mislim da je premasilo sva ocekivanja. Neka dodje 700-800 ljudi koji su dobili karte to je odlicno, a klub je svakako pare dobio. S ovih 1000 karata premasujemo 2000 sigurno. Ocekujem zapad malo manje popunjen nego protiv Viteza i Stupcanice, ali sigurnih 1200-1300 karata+ sezonske. Ukupan broj bio bih zadovoljan 2600-2700 prodanih, 2400-2500 skeniranih i delegata da zbuni sto su 2 tribine ispunjene pa da upise 5-6 hiljada.
Da pitam samo koliki je kapacitet istoka? Mislio sam da je 3000 s tim da reklame uzimaju 500-600 mjesta sigurno.
I jos jednom, svaka cast tko god je ovo smislio i sproveo u djelo. Ako je ovo pocetak novina u klubu...
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Pisali ste ovdje o hrani na stadionu, vise puta sam i ja pisao pa se necu ponavljati, ali moram dodati da to nije pogresno usmjerena investicija. Od proljeca vec moramo zahtijevati 2 standa na zapadu, 1 na istoku pa cak i na jugu nesto ako je izvodivo. To ako se pravilno uradi donosi visestruku zaradu. Jos pive prodavati kao sok od jabuke i zarada svaku utakmicu 50000KM
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

laudrup je napisao/la: 24 lis 2025, 12:05
R0B1J4SH je napisao/la: 24 lis 2025, 11:18 Pitanje za robove il nekog ko se razumije u pirotehniku.
Kako se zove ono čudo što najviše dimi :mrgreen: jel to dimna bomba il je drugo nesto?
Kašikara

:lol:
Ma kakva kasikara :mrgreen: to je petarda,pitam za ono što su Robijasi koristili ako se neko sjeca protiv Klisa,kad je bio na kratko prekid utakmice.
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Kad se sjetim i ne tako davno, bilo na radio Zenica kratki kviz odnosno jedno ili dva pitanja za dvije karte za zapad.
LimVo likČe
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

limvolikce je napisao/la: 24 lis 2025, 09:28
BatistutA19 je napisao/la: 24 lis 2025, 00:41 Odziv je odlican i ovo treba praktikovat svako kolo i odlicna reklama za malo novca.Istok ostavit za ovo i kad klub nekom podijeli besplatno skolama i slicno ..
Sta fali i da mejtef otkupi ulaznice npr prvih 20 dzematlija na Sabah koji dodju dobiju kartu 😂😂😂ili prvih deset koji se popnu na Munaru dobiju po 2 karte 😂😂
Oni su navikli sve džabaluka da dobiju, nema od njih hajra.

Nego ovo sa školama je bio i bi bio dobar potez. Treba napraviti akciju, da neko sponzoriše karte za određen broj učenika, a onda bi se preko škola (npr. nastavnika fizičkog) to njima dijelilo. Ne samo osnovne, i srednje.
Jbt sjećam se da smo kolektivno bježali sa časova kako bismo išli gledati Čelika, ako je npr srijedom bila tekma, a sumnjam da među srednjoškolcima sada vlada takav interes. Treba to oživjeti.
Dobro nije to nista djaba ,neko ce platit ali ovo treba svako kolo za Istok radit ,fina reklama cak i za ove koje nisu sponzori sta im je svima tako kupit po 20 karti i dijelit ima vagon kafica,restorana,slasticarni,prodavnica,cevapdzinica,skola apoteka ,tehnika itd i da se uvjek moze popunit Istok fino a na njima je kako ce djelit i kome ,ovi pojedini kafici popij pivo koje imas kartu tako mogu svi ,kupi nesto gratis karta..
O ovom smo mi pisali samo sto smo pisali za firme a ovo je predobro ovako i vidimo fino da ide javljaju se .
BatistutA19

Guest.1945 je napisao/la: 24 lis 2025, 02:12
BatistutA19 je napisao/la: 24 lis 2025, 00:41 Odziv je odlican i ovo treba praktikovat svako kolo i odlicna reklama za malo novca.Istok ostavit za ovo i kad klub nekom podijeli besplatno skolama i slicno ..
Sta fali i da mejtef otkupi ulaznice npr prvih 20 dzematlija na Sabah koji dodju dobiju kartu 😂😂😂ili prvih deset koji se popnu na Munaru dobiju po 2 karte 😂😂
Neeeće unić.Ovde ga neće zaklanjat.Dosta više i njihove budalešćine a i mehteb neće klanjat.
Ma zezam se za mejtef mada vidim ,kakva nam je drzava bice i za njih sektor neki poseban na tribini 😁😁Vijeruj da ima i takvih koji bi ubacili vjere u sve zivo .
BatistutA19

Rz88 je napisao/la: 24 lis 2025, 12:29 Pisali ste ovdje o hrani na stadionu, vise puta sam i ja pisao pa se necu ponavljati, ali moram dodati da to nije pogresno usmjerena investicija. Od proljeca vec moramo zahtijevati 2 standa na zapadu, 1 na istoku pa cak i na jugu nesto ako je izvodivo. To ako se pravilno uradi donosi visestruku zaradu. Jos pive prodavati kao sok od jabuke i zarada svaku utakmicu 50000KM
Ja mislim da ne moze pive po zakonu ZDK ,jer kanton je to usvojio a u nekim kantonima mozes ,jedino ako se kad promijeni a ko ce znat mozda ce i moci jebo zakon 😁😁
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

BatistutA19 je napisao/la: 24 lis 2025, 13:34
Rz88 je napisao/la: 24 lis 2025, 12:29 Pisali ste ovdje o hrani na stadionu, vise puta sam i ja pisao pa se necu ponavljati, ali moram dodati da to nije pogresno usmjerena investicija. Od proljeca vec moramo zahtijevati 2 standa na zapadu, 1 na istoku pa cak i na jugu nesto ako je izvodivo. To ako se pravilno uradi donosi visestruku zaradu. Jos pive prodavati kao sok od jabuke i zarada svaku utakmicu 50000KM
Ja mislim da ne moze pive po zakonu ZDK ,jer kanton je to usvojio a u nekim kantonima mozes ,jedino ako se kad promijeni a ko ce znat mozda ce i moci jebo zakon 😁😁
Ne moze kad ne znas unjet hahahahahaha
Dize se prasina
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Jel stvarno Istok planuo od sponzora il je loziona stvarno je akcija za 10 mislim da ce u buducnosti samo ic na bolje mozda se i sjever popuni na proljece :mrgreen: .
Svaka cast jos jednom za akciju
laudrup
Site Admin

Post Postao/la laudrup »

Ne može se prodavati alkohol na stadionu u Zeničko-dobojskog kantonu.

Zakon o javnom okupljanju, član 33., tačka 1: "Na javnoj priredbi, prije početka i po završetku, kao i za vrijeme njenog održavanja, nije
dozvoljena prodaja, točenje i ponuda alkoholnih pića."

Ono gdje klub može inkasirati jeste prodaja pića i grickalica koju već uveliko prodaju fizička lica na utakmicama. Dvojni C, košpice, kikiriki i drugo, odlična je tu marža.

Statički dva štanda na zapadu, "leteći" tri-četiri osobe na zapadu, jedna na istoku, eventualno na jugu da neko bude. Može se tu fino profitovat. Dosta se i to modernizovalo, gledam da ima ruksak u koji se natoči sok i da se odmah na tribini toči iz cijevi s pritiskom u plastične čaše.

Opet, stvar je samo ljudstva u klubu i koliko se to može organizovati na adekvatan način.
laudrup
Site Admin

Post Postao/la laudrup »

Cinvict35 je napisao/la: 24 lis 2025, 13:45 Jel stvarno Istok planuo od sponzora il je loziona stvarno je akcija za 10 mislim da ce u buducnosti samo ic na bolje mozda se i sjever popuni na proljece :mrgreen: .
Svaka cast jos jednom za akciju
Planulo, ostalo je još od 20% za regularnu prodaju.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BatistutA19

Crkvice88 je napisao/la: 24 lis 2025, 13:36
BatistutA19 je napisao/la: 24 lis 2025, 13:34
Ne moze kad ne znas unjet hahahahahaha
Hahahah mislim bolan prodavat na standu ne moze po zakonu hahah ,ja one male rakijice unesem hahah
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Odlična ideja za istok i još bolja provedba. Vjerujem da će zakonom inercije i ovih 20% istoka da se rasproda. Ne očekujem da će to bitno uticati na posjetu na zapadu. Tamo je već ustaljena grupa ljudi koja podržava klub. Par puta ovako da se još odradi i na istoku će se početi da formira grupa iz koje organski može da raste posjeta i na toj tribini.

A što se tiče komentara o vjerskim institucijama. I dalje stojim iza njega. Na nivou medžlisa sigurno ima nekoliko hiljada djece koja su uključena u mektebsku nastavu, kada se tome dodaju škole, srednje i velike firme, to je onda zavidan broj onih koji bi mogli da budu dio ove priče.

Ako se dobro sjećam, bio je pokušaj prodaje pića i hrane prije sezonu dvije. Mislim da za to treba adaptirano mjesto na zapadu uz nekoliko prodavača na tribinama. Istog sam misljenja da uz finansija koje su potrebne za adaptaciju prostora treba i radna snaga tako da je možda malo rani za tu ideju sada.
Odgovori