Premijer liga - aktuelno

Truhlo
12. igrač

Re: Premijer liga - aktuelno

Post Postao/la Truhlo »

Rz88 je napisao/la: 26 lis 2025, 00:16
Truhlo je napisao/la: 26 lis 2025, 00:10
Redbull je napisao/la: 25 lis 2025, 23:52

Znas bolje od mene sigurno, jebeno ce biti. Treba sklopiti ekipu za to, kako znanjem, tako i finansijski.
Valjalo bi na zimu zaganjati par mačaka u vreči, a PL su kvalitet. Spominjao sam golmana Ćemana što je za Igman branio, onda onaj Zeljković što ga je Dudić sa sobom povukao u Kragujevac, igrao za Velež i Sarajevo. To su igrači npr koji su bez kluba 6 mjeseci, na proljeće se mogu vratiti u formu za PL.

Roviti, kopati, čupati, zvati, lobirati, nuditi, vući za rukav :lol: :lol:

Ma yebeno skroz jbt, eto uzmi tu smrdljivu slogu za primjer, pa kod ljudi igraju Pršeš, Tatar, Jović, Kvesić, kamara rutonja a do 30 godina. I tu strašno moramo biti oprezni, iskreno nikog preko 30 godina ne dovoditi i nema tu emocije, zasluga, itd. Hora npr nema šta tražiti u PL, Popović isto, Vardo, par ovih starijih kod nas. Šero, Delić, Kalesić, Sivac, Mašić za klupe/rotacije

Al hajd o tom po tom, bitno je da izvučemo max na jesen, da završimo prvi, kako bi ikako imali šansu da tražimo pare od grada/kantona/sponzora za PL.
Potpisao je Zeljkovic za neki indijski klub. A sta mislis o Ajdinu Redzicu? Igrao za Slogu, otisao u Grcku, ali su ga povrede kostale. Pocetkom sezone se povrijedio, a ugovor raskinuo 9.10. Ne znam koja je povreda u pitanju, ali ako se oporavi do februara taman moze uhvatiti formu na proljece u Federaciji.
I te tako ko Zeljković treba pratiti, ima ih masa što odu u Indiju, Kazahstan, Kirgistan, Iran, uzmu lovu pa se vraćaju nakon pola godine, ili godinu.

Mislim da Ajdin nije neki kvalitet da nam unaprijedi vezni red. Nama treba dobar zadnji vezni, zato sam spomenuo Zeljkovića, zadnji vezni koji je defanzivno beton, a zna sačuvati loptu.

Moramo biti oprezni jako na zimu, da ne sjebemo timski duh ekipe, ja ne bih dovodio više od 3 igrača, plus Jusić nam se vraća i sjesti vidjeti sa Burekovićem ima li smisla držati ga, 3 godine bez ozbiljne utakmice.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Kao sto truhlo napisao, dovesti 2-3 macka u vreci koji su pl kvalitet. Odmah da znamo na cemu sa njima. To bi pokusao sa strancima, jer nasi koji su pl kvalitet, nece u ovu ligu.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Haris Duljevic i Haris Ovcina slobodni
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Eugen je napisao/la: 27 lis 2025, 19:24 Haris Duljevic i Haris Ovcina slobodni
Ne znam koliko je to izvodljivo ali sa njima dvojicom ako se ne bi prošetali u drugoj polusezoni onda stvarno ne znam.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

R0B1J4SH je napisao/la: 27 lis 2025, 19:29
Ne znam koliko je to izvodljivo ali sa njima dvojicom ako se ne bi prošetali u drugoj polusezoni onda stvarno ne znam.
Ne valja ni jedan ni drugi. Šta će nam Ovčina pored Sivca i Jusića? Durmiš je trenutno bolji igrač od Duljevića. Nije to PL kvalitet, to su bivši PL igrači.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 27 lis 2025, 20:52
Ne valja ni jedan ni drugi. Šta će nam Ovčina pored Sivca i Jusića? Durmiš je trenutno bolji igrač od Duljevića. Nije to PL kvalitet, to su bivši PL igrači.
Ovcina moze igrati na vise pozicija, a Duljevic i bez kluba je klasa za ovu ligu, plus blizu su eto ih s Bojanom za 45 min iz Sarajeva
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 28 lis 2025, 17:42

Ovcina moze igrati na vise pozicija, a Duljevic i bez kluba je klasa za ovu ligu, plus blizu su eto ih s Bojanom za 45 min iz Sarajeva
Ma prošlo je njihovo, nikakva imena i istrošene rutonje ne treba dovoditi. Samo gladne mlade momke željne uspjeha i dokazivanja.

Ovčina je u padu poslje veleža i želje, ispao govno prema veležu, goni ga.

Bolje kakvog perspektivnog sa federalnih livada.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 28 lis 2025, 20:44
Eugen je napisao/la: 28 lis 2025, 17:42
Ma prošlo je njihovo, nikakva imena i istrošene rutonje ne treba dovoditi. Samo gladne mlade momke željne uspjeha i dokazivanja.

Ovčina je u padu poslje veleža i želje, ispao govno prema veležu, goni ga.

Bolje kakvog perspektivnog sa federalnih livada.
Realno nama su na zimu potrebna tri prava pojačanja, jedan lijevi bek jer od Burekovica ocito nema nista, jedan dobar veznjak i jedan klasicni napadac da ne ostanemo samo na Masicu, koji nema zamjenu kada ima kartone ili nedo Bog da se povrijedi.

Ne znam da li je izvodivo, ali ja bih volio dovesti Armina Spahica napadaca Tuzla Citya 2.05 cm visok, ucinak u mozda najlosijoj ekipi lige 10 utakmica, pet golova i tri asistencije.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Dobra tekma Radnik - Rudar, prava prvenstvena.

Kakav rutonja je Krajišnik :pray: :pray: Najbolji zadnji vezni u ligi. Kad bi mogao birati koga dovesti u Čelik kad uđemo u PL, on bi bio prvi kojeg bi doveo. Dobar i Pantelić u Radniku.

Rudar standardno, Mohedano prekuco igricu.

Vezni red za napad na titulu odmah u prvoj sezoni: Krajišnik - Mohedano - Telalović :lol:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Sami Faraž :lol: :tobože:

Al se ne da rudaru nikako jbt, al što radnik iskopa Gorzija iz treće francuske lige :pray:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Talha 20 minuta igra lopte nije dodirnuo :lol:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Krajisnik ubica, sta prljavog posla uradi frajer, bas se ubio za nase lige, mogu misliti kako bi u Čeliku grizao
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 01 stu 2025, 18:18 Krajisnik ubica, sta prljavog posla uradi frajer, bas se ubio za nase lige, mogu misliti kako bi u Čeliku grizao
Jbt jest dobar lik haos :pray: Na stranu prljavi posao, al što frajer igra lopte :pray:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Sto ih Velez sjeba haha, ja lude lige, sve vrijeme se zatvorili i samo kontre, ispade Odinaka, mada nije odigrao losu utakmicu.

Gledajuci PL nama treba bas dosta igraca :x
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 02 stu 2025, 19:19 Sto ih Velez sjeba haha, ja lude lige, sve vrijeme se zatvorili i samo kontre, ispade Odinaka, mada nije odigrao losu utakmicu.

Gledajuci PL nama treba bas dosta igraca :x
Luda liga skroz, brza ko liga šampiona :mrgreen:

Optimistično treba nam 11 novih i to za prvih 11, a realno mora se dovesti 15 PL igrača da se potučemo za opstanak.
Odgovori