GOŠK GABELA
Re: GOŠK GABELA
Izgleda Mehmedović danas ode u Olovo..Olovo..Olovo. 3 trospratnice i 400-500 kuća...
Ali da su gospodski klub jesu. Organizacija, kultura, sve na vrijeme. Pa i neka su uspjesni !
Sijamija Tešanj slobodan od danas !
Ali da su gospodski klub jesu. Organizacija, kultura, sve na vrijeme. Pa i neka su uspjesni !
Sijamija Tešanj slobodan od danas !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Olovo, cijelo naseljeno mjesto(cijela opstina) stane na zapad Bilinog Polja! Jedna tribina!
Ambicije veće od Čelik Zenica.

Zenica, dio! Na slici nema npr. Klopča i Perinog Hana koji zajedno broje više stanovnika od Olova!
Mehmedović? Kako?
4 godine u nizu u istoj ligi im gledamo u ledja! I u DLC !
Nema logike
Više se obradujem kada @eugen najavi moguće pojačanje nego paketicu za novu godinu kad sam bio dijete!
To je rješenje veznog reda ali bez pravog CF nismo konkurentni za top 3. Moramo imati ispred Mašića čovjeka.
Ganjati će se rezultat, trebat će pobjeda, moras igrati sa dva napadača, nekad i povreda, pad forme, umor, kartoni. Selekcija se pravi svugdje sa tri napadača. Od 22 u rosteru. Nikad neću prežaliti Mahmutovića sto nije igrač Čelika.
Truhlo uvijek izvadi negdje igrača i ubode(jedino je jebo Duvnjaka ali sticao iskustvo
) poput Jamakovića volio bi cuti ako prati šta misli o Sijamiji iz Toška/Tomislava ne znam ni gdje igra ali sam ga zapamtio ili imamo li kakvo rjesenja za sidraša i sto ne ganjamo Mahmutovića.
To je rješenje veznog reda ali bez pravog CF nismo konkurentni za top 3. Moramo imati ispred Mašića čovjeka.
Ganjati će se rezultat, trebat će pobjeda, moras igrati sa dva napadača, nekad i povreda, pad forme, umor, kartoni. Selekcija se pravi svugdje sa tri napadača. Od 22 u rosteru. Nikad neću prežaliti Mahmutovića sto nije igrač Čelika.
Truhlo uvijek izvadi negdje igrača i ubode(jedino je jebo Duvnjaka ali sticao iskustvo

-
Ma trenutna krila ne mogu iznijeti sezonu. Po meni pored veznog nam je najpotrebnije krilo.Avenija je napisao/la: ↑21 srp 2025, 18:58 Više se obradujem kada @eugen najavi moguće pojačanje nego paketicu za novu godinu kad sam bio dijete!
Truhlo uvijek izvadi negdje igrača i ubode(jedino je jebo Duvnjaka ali sticao iskustvo) poput Jamakovića volio bi cuti ako prati šta misli o Sijamiji iz Toška/Tomislava ne znam ni gdje igra ali sam ga zapamtio ili imamo li kakvo rjesenja za sidraša i sto ne ganjamo Mahmutovića.
Šero nema zamjenu istina ali moze se naci neko rješenje.
Sivac naprimjer. Jako opasan igrač naprijed. Hodzic bek iza..
A slazemo se nije kompletirana ekipa da trebaju još dva PRAVA POJAČANJA uz ostanak ove omladine i Jamakovića..
Mladost nije nikakvo mjerilo. Šteta sto nemamo pripremnih protiv jačih ekipa od nas.
Treba sto prije kompletirati roster da svi prodju pripreme i upoznaju se i da iskritalizije prvih 11. Da se uigraju..
GOŠK preozbiljno radi. Svaki dan dva jaka treninga. Oporavak onda kao u vrhunskih klubova...itd. Mislim da će fizikom bas dominirati ligom. Ulazu u struku i uslove.
Sivac naprimjer. Jako opasan igrač naprijed. Hodzic bek iza..
A slazemo se nije kompletirana ekipa da trebaju još dva PRAVA POJAČANJA uz ostanak ove omladine i Jamakovića..
Mladost nije nikakvo mjerilo. Šteta sto nemamo pripremnih protiv jačih ekipa od nas.
Treba sto prije kompletirati roster da svi prodju pripreme i upoznaju se i da iskritalizije prvih 11. Da se uigraju..
GOŠK preozbiljno radi. Svaki dan dva jaka treninga. Oporavak onda kao u vrhunskih klubova...itd. Mislim da će fizikom bas dominirati ligom. Ulazu u struku i uslove.
Kad bi me sada neko pitao sta bi volio više, zaposlenog marketing menadzera u Čeliku ili Lamine Yamala U-21 igrača u Čeliku, uzeo bi jakog marketing menadzera. Čelik ne koristi svoj potencijal ni 10%.
Vidi se avenijo da nisi gledao uživo zeničkog icardija spahića i tigra sa drine jamakovića 

Ovaj Azmir Husic je jedan od najprljavijih ljudi u BH fudbalu!
Čelika i da krene kako treba ova bagra Husic koji već mešetari BH fudbalom 15 godina ima razradjene šeme za stimanje utakmica, protivnika, sudija! Veliko zlo u ligi!
Stupčanica, GOŠK, Tomislav, Čelik, Radnik..ekipe sa kojima se moze posteno igrati. Kulturica. Uslovi, travnjaci..sve ok.
Nadam se da će zabraniti Tošku i Jedinstvu igranje na onim terenima dok ih ne osposobe za minimum minimuma potrebnih uslova. Savez mora biti oštriji, dosta je više.
2025-2026 godina.
Čelika i da krene kako treba ova bagra Husic koji već mešetari BH fudbalom 15 godina ima razradjene šeme za stimanje utakmica, protivnika, sudija! Veliko zlo u ligi!
Stupčanica, GOŠK, Tomislav, Čelik, Radnik..ekipe sa kojima se moze posteno igrati. Kulturica. Uslovi, travnjaci..sve ok.
Nadam se da će zabraniti Tošku i Jedinstvu igranje na onim terenima dok ih ne osposobe za minimum minimuma potrebnih uslova. Savez mora biti oštriji, dosta je više.
2025-2026 godina.
Zadnja izmjena: Avenija, dana/u 21 srp 2025, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kako si zapazio ti ovog Jamakovića. De zapazi jos dvojicu rutonja nek dodju da se mozemo sa svima pofajtati. Moze i Kalesić ili Sadikovic jedan od dvojice. Sta birati?
Spahića sam ja davno zapazio. Najbolji igrač utakmice u finalu za ulazak u PL protiv Sanskog mosta. Tačno na mjestu Šere. Upravu si!
Avenijo prebacite Gosk i Slobodu u prvu ligu. Nema njima vise Premijerlige dok Celik ne udje.
Samo da znas dolaze dolari u Zenicu i bice svaki fening potrosen u Zenici. Na more idem sto moram ali to ce zena placat ne zelim ni marku van Zenice potrosit. Cak sam i more skratio na neki minimum pa ljepse mi se sa Vladanom i Mirsom niz Bosnu spustat. Hajde na nasu temu trosi svoja slova kod nas!
Samo da znas dolaze dolari u Zenicu i bice svaki fening potrosen u Zenici. Na more idem sto moram ali to ce zena placat ne zelim ni marku van Zenice potrosit. Cak sam i more skratio na neki minimum pa ljepse mi se sa Vladanom i Mirsom niz Bosnu spustat. Hajde na nasu temu trosi svoja slova kod nas!
Budi se lokalpatriotizam!KenoRob je napisao/la: ↑21 srp 2025, 22:16 Avenijo prebacite Gosk i Slobodu u prvu ligu. Nema njima vise Premijerlige dok Celik ne udje.

Dize se ekonomija Zenice.

Jaka Zenica jak Čelik

Nek se pare u Zenici vrte !

Kad smo već kod dolara i Amerike! Da iskoristimo jednu Trumpovu floskulu.
MZGA! Make Zenica Great Again ! .
Moguce ali kada na čelo grada dodje ekipa koja će se za njega boriti kao ekipa na čelu Čelika! Odgovorno tvrdim da današnja administracija grada i onaj nečovjek na čelu grada je najgora administracija ne samo u Bosni! Nego na Balkanu!
Jedan od bivših zaposlenika Čelika koji je bio uz ovu ekipu na samom početku i gurao zna kao što i ja znam da je LIDL distributivni centar za BIH trebao biti u Zenici a ne u Lepenici! Ne trebam govoriti ko je kriv zna se, moze se predpostaviti! 100 miliona investicija, nakon toga protok robe i prometa ! Dizanje u ekonomska nebesa. Ugodniji i bogatiji zivot. Smanjena ovisnost o Mittalu! Na jaku ekonomiju jak sport.
Puniji dzepovi kod Zeničana, punija kasa Čelika!
Brat donosi dolare, logicno da ide dres novi, članska, 12 igrač..dobro njemu u životu, dobro okolini, dobro Čeliku! Samo napredak u svim poljima.
Šta imas od onog sto u Nemili sto krade sumu sjedi nezaposlen i pije Sarajevsku od 2 litra ispred piljare ! Problem!
Idi u Njemačku zaradi pare, vrati se za 10 godina, pokreni pilanu! Budi sponzor Čeliku! Zaposli 5 ljudi.
50 investitora je odustalo od Zenice u zadnjoj deceniji zbog trome, teške, spore, kriminalne nesposobne administracije grada, nameta i taksi viših nego u opštini Centar Sarajevo! Pitajte bilo kojeg poslovnog čovjeka pa i onog ko ima butik najobičniji kako je kada treba dozvolu neku dobiti iz grada Zenice. Bolje smrt ganjati! Nego uci u zgradu gradske uprave! Jel tu odgovor za deset godina vlasti = 0 investitora!? Nismo šugavi, nešto ih tjera!
Mnogi misle sta to mene dotiče. Da dotiče nas sve. Jak standard jača plata svima! Jedno drugo vuče. Bolje 3500 KM nego 3000 KM.
Bolje budzet Čeliku od 3 miliona KM nego od 2 miliona!
Preživjeli smo Eugena prezivjet ćemo i migranta !

Čitam danas jedan strani forum(skyscrapercity) i moram priznati da je ovo objektivna i dobronamjerna kritika iz dijaspore tj Holandije. Slucajno jucer napisa da mogu da biram izmedju Lamine Yamala u Čeliku i zaposlenog marketing menadzera koji bi imao izmedju ostalog zadatak i komunikaciju sa članovima i navijačima i sve sto nam fali sada da bi izabrao njega umjesto najboljeg igrača svijeta vjerovatno. Kao što dijasporac naš napisa nadam se da će fokus biti sada nakon deblokade i na tim stvarima.
MČGA Make Čelik Great Again
Preporuka by avenija.

Meso bitfeci i slicni odresci i kokteli: Carpe Diem
Pizza: fratteli i gradska kafana
Tjestenine: Pasta Lab kod grafita Čelikovih 7 legendi.
Pura domača i hladna plata, domaci jogurt: Motel Fontana i 960 na Smetovima.
Piletina : Opatija
Pečenje : Na Uscu Ada
Sladoled dobar: Nesto kao Frrodo se zove u staroj čaršiji.
Čil lagan piva hladna i tako to u hladovini: Da Vinci pub gradski park
Ćevapi meni trenutno : Sejo, iznenadjujuce Bakra i Merdanović( odlicna i pljeska i sudzukica)
Doner ; kazu turčin preko puta pijace ali meni je sada daleko ispred svih onaj novi bey doner gdje mlinar bio.
Pite: tu smo najtanji ubjedljivo ali ima jedno dobro mjesto pite ispod sača na staroj pijaci.
Domaća hrana: sarme, paprike itd vrhunska hrana : tek rekonstruisani Mazića Han.
Malo izvan grada isto dva objekta za obici a na tlu Zenice su:
Motel Titanic i Restoran Lašva uz rijeku Lašvu.
Dodao bi objekte jako ciste i fine moderne za posjetiti Amici i MCMilano, u MC Milanu ima čiken u domaćoj pica lepini auuu probati.
7 dana se ima odličnih mjesta po Zenici obilazi. Za sva mjesta garantujem svima, sve isprobano više puta.
Ako sam sta zaboravio neka neko dopuni!
Oprostite na gramatici! Žurim.

Meso bitfeci i slicni odresci i kokteli: Carpe Diem
Pizza: fratteli i gradska kafana
Tjestenine: Pasta Lab kod grafita Čelikovih 7 legendi.
Pura domača i hladna plata, domaci jogurt: Motel Fontana i 960 na Smetovima.
Piletina : Opatija
Pečenje : Na Uscu Ada
Sladoled dobar: Nesto kao Frrodo se zove u staroj čaršiji.
Čil lagan piva hladna i tako to u hladovini: Da Vinci pub gradski park
Ćevapi meni trenutno : Sejo, iznenadjujuce Bakra i Merdanović( odlicna i pljeska i sudzukica)
Doner ; kazu turčin preko puta pijace ali meni je sada daleko ispred svih onaj novi bey doner gdje mlinar bio.
Pite: tu smo najtanji ubjedljivo ali ima jedno dobro mjesto pite ispod sača na staroj pijaci.
Domaća hrana: sarme, paprike itd vrhunska hrana : tek rekonstruisani Mazića Han.
Malo izvan grada isto dva objekta za obici a na tlu Zenice su:
Motel Titanic i Restoran Lašva uz rijeku Lašvu.
Dodao bi objekte jako ciste i fine moderne za posjetiti Amici i MCMilano, u MC Milanu ima čiken u domaćoj pica lepini auuu probati.
7 dana se ima odličnih mjesta po Zenici obilazi. Za sva mjesta garantujem svima, sve isprobano više puta.
Ako sam sta zaboravio neka neko dopuni!
Oprostite na gramatici! Žurim.