NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Samo ovo ludilo da se zakorlja, a vec je krenulo. Stati necemo!
phillies

Post Postao/la phillies »

Ja samo ne znam zasto istok nije vise posjecen. Uvijek je istok imap svoju stalnu klijentelu :) valjda su i oni sad na zapadnoj tribini.

Al nasi ljudi su za izucavanja. Da klub kaze zabranjeno bez odjece doci na stadion, nasli bi se mozgovi da dodju na stadion kao na nudisticku plazu :roll:

Inace, navijanje na zapadu samo u par momenata. Moglo je i bolje i vise. Robija :pray:

PS. Ne znam da li bi bilo pametno mjenjati golmana nakon svakog kiksa. Jbg, uvuce se u njih nepotrebna nervoza i strah od kiksa i onda nijedan nece qrcu valjat'. Zato nisam bio ni da Culova onako zamjene, pa nisam ni za Durmu. Ali struka zna sta radi.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 11 lis 2025, 22:17
Cinvict35 je napisao/la: 11 lis 2025, 22:06
Truhlo je napisao/la: 11 lis 2025, 21:59
Kakav bolan Babić, pa najgori on i Jamaković bili, čim ih je izvadio i vratio Mašetića na stopera, nebo i zemlja od igre. Da nije U21 ne bi startao ni danas ni u Bihaću. Dido Dilaver ga školovao, duela nije dobio.
Neznam sta si ti gledao momak bez greske odigrao obe utakmice za Hodzica doktor fudbala, a normalno da je izasao zbog takticki razloga momak je vrh za svoje godine jos igra i poziciju koja mu nije primarna, on nije stoper nego def vezni a moze igrat vise pozicija 19 godina.Vidim Dilaver imao sigurno 7 suteva 5 asist :mrgreen:
Hodžić je za klasu bolji od Babića, to će vrijeme pokazati, moćniji je fizički, popravlja se u pasu, zacementirao se na zadnjem veznom.

Taktička izmjena, što nije izvadio Hodžića kad je ovaj tako dobar :lol:
Hodzic ima pas kkao moja nene rqhmetli kakav pas bolan nezna dodat napred 2 metra on zna primit loptu okrenit se i vratit Hori ili golmanu loptu , definitivno daleko najneinteligentniji igrac u NK Celik.Nebi se ja s tobom raspravljao dalje pa za tebe je i Mehic top veznjak i ja zaist onda nebi dalje o igracima.Da popricas sa Jusicem ili bilo kime u klubu ili da si gledao juniore vidio bi ko je i sta je taj momak , koju je razliku pravio i koliko je bolji bio i od Telalovica , kapiten juniora ali naravno Telalovic je mladzi i vredniji i dobija priliku i iskoristio je na najbolji nacin.Mehic top veznjak :mrgreen: nema dalje
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 11 lis 2025, 23:05
Cinvict35 je napisao/la: 11 lis 2025, 22:06
Neznam sta si ti gledao momak bez greske odigrao obe utakmice za Hodzica doktor fudbala, a normalno da je izasao zbog takticki razloga momak je vrh za svoje godine jos igra i poziciju koja mu nije primarna, on nije stoper nego def vezni a moze igrat vise pozicija 19 godina.Vidim Dilaver imao sigurno 7 suteva 5 asist :mrgreen:
Hodžić je za klasu bolji od Babića, to će vrijeme pokazati, moćniji je fizički, popravlja se u pasu, zacementirao se na zadnjem veznom.

Hodzic ima pas kkao moja nene rqhmetli kakav pas bolan nezna dodat napred 2 metra on zna primit loptu okrenit se i vratit Hori ili golmanu loptu , definitivno daleko najneinteligentniji igrac u NK Celik.Nebi se ja s tobom raspravljao dalje pa za tebe je i Mehic top veznjak i ja zaist onda nebi dalje o igracima.Da popricas sa Jusicem ili bilo kime u klubu ili da si gledao juniore vidio bi ko je i sta je taj momak , koju je razliku pravio i koliko je bolji bio i od Telalovica , kapiten juniora ali naravno Telalovic je mladzi i vredniji i dobija priliku i iskoristio je na najbolji nacin.Mehic top veznjak :mrgreen: nema dalje
Ne razumiješ hype oko zeničkog McGregora i to je ok.

Ma ja samo ga yebe Telalović iako ne igra istu poziciju :lol: i kljusina Hodžić koju Jusić i Regoje iz nepoznatih razloga guraju ispred Babića :lol: :lol:
Cinvict35

Truhlo je napisao/la: 11 lis 2025, 23:08

Ma ja samo ga yebe Telalović iako ne igra istu poziciju :lol: i kljusina Hodžić koju Jusić i Regoje iz nepoznatih razloga guraju ispred Babića :lol: :lol:
Hodzic je ispred trenutno samo zbog fizike a sto se fudbala tice Babic je za njega doktor dok Telalovic dobio sansu i opravdao je 1000% i zasluzuje da igra ispred svih ali vidim da nisi gledao pa mozda ni jednu tekmu juniora Babic je nosio onu ekipu koja je najvise njegovom zaslugom i usla u PL i ovo sto je pokazao sad zasad je za svaku pohvalu momak ti ke gore jedan isto lijepo objasnio ali nebitno ti imas svoje a ja svoje misljenje.
Prizivao si Mehica 2 prelazna roka ne izvlaci se sad nemas kud i to je ok
Cinvict35

Redbull je napisao/la: 11 lis 2025, 22:32 .....................Culov
Sivac......Horic.....Masetic.....Smajlovic
.............Kalesic.....Telalovic
Sero...............Delic...............Jamakovic
......................Masic
Slazem se da je ovo nase trenutno najbolje sto imamo,akb moze se to na zimu nadogradit sa jos kojim igracem i da na proljece budemo jos bolji
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

phillies je napisao/la: 11 lis 2025, 23:00 Ja samo ne znam zasto istok nije vise posjecen. Uvijek je istok imap svoju stalnu klijentelu :) valjda su i oni sad na zapadnoj tribini.

Al nasi ljudi su za izucavanja. Da klub kaze zabranjeno bez odjece doci na stadion, nasli bi se mozgovi da dodju na stadion kao na nudisticku plazu :roll:

Inace, navijanje na zapadu samo u par momenata. Moglo je i bolje i vise. Robija :pray:

PS. Ne znam da li bi bilo pametno mjenjati golmana nakon svakog kiksa. Jbg, uvuce se u njih nepotrebna nervoza i strah od kiksa i onda nijedan nece qrcu valjat'. Zato nisam bio ni da Culova onako zamjene, pa nisam ni za Durmu. Ali struka zna sta radi.
A samo je 1 KM razlika u cijeni izmedju istoka i zapada pa logicno da ce svako ici radije na zapad, prije je razlika bila nesto veca
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 11 lis 2025, 23:28
Truhlo je napisao/la: 11 lis 2025, 23:08

Hodzic je ispred trenutno samo zbog fizike a sto se fudbala tice Babic je za njega doktor dok Telalovic dobio sansu i opravdao je 1000% i zasluzuje da igra ispred svih ali vidim da nisi gledao pa mozda ni jednu tekmu juniora Babic je nosio onu ekipu koja je najvise njegovom zaslugom i usla u PL i ovo sto je pokazao sad zasad je za svaku pohvalu momak ti ke gore jedan isto lijepo objasnio ali nebitno ti imas svoje a ja svoje misljenje.
Prizivao si Mehica 2 prelazna roka ne izvlaci se sad nemas kud i to je ok
Prijatelju fakat ne kontaš zayebanciju, al kažem ti to je ok :pivo:

Prizivao sam i Mašića, Delića, Sadikovića, Jamakovića za kojeg rijetko ko da je čuo dok nije došao u likČe :grljenje:

Ne umanjujem ja njegov trud ili taj neki juniorski kvalitet, al on je daleko od prvih 11 ili da kažeš top odigrao, prodisali kad ga izvadiše. U Bihaću ok u duelima, al vidiš da mu saigrači ne vjeruju zaobilazi ga lopta u širokom luku.

Nebitno svakako imaš svoje mišljenje, imam i ja svoje, dosta puta nisam griješio, ovim putem da pozdravim i amidžu od babinjca što na kraju završi u olimpijakosu u vitezu, kako sam mu i najavio na onom tamo forumu i zasluženi zvižduci rutonja sa zapada za istog večeras :srce:
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Brotherze je napisao/la: 11 lis 2025, 23:30
phillies je napisao/la: 11 lis 2025, 23:00 Ja samo ne znam zasto istok nije vise posjecen. Uvijek je istok imap svoju stalnu klijentelu :) valjda su i oni sad na zapadnoj tribini.

A samo je 1 KM razlika u cijeni izmedju istoka i zapada pa logicno da ce svako ici radije na zapad, prije je razlika bila nesto veca
Dosta ljudi preslo na zapad.Ima nas jos stare "stoke sa istoka"😁 koji smo vjerni prvobitnij tribini.Omasovice se I istok,bas je bilo pozitivnih komentara momaka koji su prvi put bili na istoku
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Dobra utakmica veceras, pokazali smo kvalitet. Prvo poluvrijeme tesko, nismo imali igre. Vidio se izostanak igraca, a pogotovo Telalovica.
Durmo krivac za gol. Nisam ni ja za rotacije na golu, ali nas golmani tjeraju. Neshvatljiv skauting tko god se pitao za transfere. Durmi se trazi zamjena jer je los u igri nogom i istrcavanjima. Dovede se Culov koji je dobar u igri nogom, ali jednako los u istracavanjima. Inteligentno.
Kalesic igrac utakmice, top igra, samo se mora ranije rjesavati lopte. Izvuce se, ali se bespotrebno dovodi u glupe situacije.
Masica sam prvi prozivao, ali momak gine na terenu. Neka tako nastavi.
Durmis puno zuji, ali malo meda daje, dok Ali katastrofa. Jeste zabio, ali igrac manje u posjedu.
Kolektivna igra fantasticna, atmosfera u ekipi odlicna.
Brojka na tribina malo iznad mog ocekivanja. Sigurno smo prebacili 2000 ulaznica. 2223 pitanje. Sada kada usporedimo prva 4 kola zadnje 3 sezone vidimo veliki napredak jer smo uvijek padali, a sada se dizemo.
SVI U TESANJ. Mozda i ne treba pozivati ljude jer necemo svi stati. Bolje ovako bez najava 500+. Bude li se promovisala utakmica bit ce 1000-1500 navijaca. Samo mi nije jasno gdje su oni navukli 7000 kapacitet.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Da i ja nesto napisem prvo cestitke trenerima igracima i navijacima na cistoj zasluzenoj pobijedi a i igracima Viteza na fer i korektnoj igri.
I ja mislim da je ovo najbolja posjeta a eto i delegat potvrdio.
Sto se tice utakmice mogli smo mi u prvom zabit gol ali eto mi primamo oko.40 minute a u drugom.poluvrenenu extra odigrano i za mene igrac utakmice Kalesic i on na svakoj utakmici odlicno odigro..Sve 3 gola predobra ,Kalesicev lijep za oko a Masice o utrcavanje i predobar sut i odlican gol a i Ali je fin gol dao ali u igri nista posebno.
Masetic odlican stoper uz Horica i puno napredovo,i ja sam misljenja Telalovic,Kalesic i Delic u sredini .
Sto se tice Durme ne znam sta mu je prvo onaj sut sa 30 metara kad mu oskoci jedva a onaj gol sam vraco 5 puta pa onde se krene i kaze moja i pokupis loptu a on kreno i stao ,pa onda oni centarsutevi metar od gola on gleda .
Culov je na pritisak navijaca prijatekjski smijenjen on nije kriv nizajedan gol u Travniku Popovicu igrac pobjego ,u Tuzli nije kriv a ni protiv Banovica stoperi pustili da preleti lopta i zavrsila od stative u gol.I ovde na forumu upravo neki brane nesto neodbranjeno za neke igrace koji trebaju igrat koji ne trebaju igrat..
Mogo bi se roman pisat ali dosta ,u Tesnju pokusat prvo ne izgubit a ako se moze pobijedit ,ocekujem puno navijaca Celika u Tesnju i najbolje bi bilo organizivat crno crveni konvoj ispred stadiona svi zajedno 🖤❤️
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Celik Vitez 4000
Sve ostale utakmice 1930
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Rz88 je napisao/la: 11 lis 2025, 23:46 SVI U TESANJ. Mozda i ne treba pozivati ljude jer necemo svi stati. Bolje ovako bez najava 500+. Bude li se promovisala utakmica bit ce 1000-1500 navijaca. Samo mi nije jasno gdje su oni navukli 7000 kapacitet.
Valjda neće biti govna i da će se moći gospodski dogovoriti kao sa Travnikom. Kakvih 7000, mislim da nema ni 3000 kapacitet. Možemo biti prezadovoljni ako nam daju pola tribine prema gostujućem sektoru + gostujući sektor. Onako od oka, mislim da bi se tu moglo nagurati nekih 700 do 800 sociosa.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Doci ce i " istok " na red da se vise popuni ;)
Nocas prvo poluvrijeme presporo i bezidejno!
Da se izvode brze auti,prekidi,golmanovo vracanje u igru lopte lakse bi bilo doci do sanse.Ovako svaki napad ili pokusaj kontre igras na njihovu postavljenu odbranu gdje ti je duplo teze proci nego da brze izvodis prekide.
Dodavanje s jedne na drugu stranu misaona imenica,ni jedno nocas nije bilo. Najvise dodavanja Durmi i dodaj svaku onom do sebe pa i u nazad samo da se ne rizikuje nista!
Nadam se da je Durmo vec klupiran i da nece vise braniti.
Ovaj sastav sto je @Redbul napisao je nas najjaci trenutno sastav i volio bi da taj sastav i pocne utakmicu u Tesnju.
Bez Durme,Varde i Burekovica koja milina :mrgreen:
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Truhlo je napisao/la: 11 lis 2025, 23:55
Rz88 je napisao/la: 11 lis 2025, 23:46 SVI U TESANJ. Mozda i ne treba pozivati ljude jer necemo svi stati. Bolje ovako bez najava 500+. Bude li se promovisala utakmica bit ce 1000-1500 navijaca. Samo mi nije jasno gdje su oni navukli 7000 kapacitet.
Valjda neće biti govna i da će se moći gospodski dogovoriti kao sa Travnikom. Kakvih 7000, mislim da nema ni 3000 kapacitet. Možemo biti prezadovoljni ako nam daju pola tribine prema gostujućem sektoru + gostujući sektor. Onako od oka, mislim da bi se tu moglo nagurati nekih 700 do 800 sociosa.
Na tm je taj kapacitet, nije ni meni najjasnije.

Nego da pitam hoce li Arnautovic i ove godine preskociti gostovanje u Tesnju jer je povrijedjen? Mislim ionako cemo izgubiti.
Odgovori