NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 11 lis 2025, 20:44
Ali45 je napisao/la: 11 lis 2025, 20:40 Kalesić je pokazao večeras da je doktor ove lige.
Mašić ne staje
Ćulov u tešnju među stative.

Drugo poluvrijeme odlično⚫️🔴
Kakav majstor je Kalesić :pray:

Jedno je sigurno, očekujem nas preko 2000 u Tešnju i logično pola će nas gledati sa parkinga i neće moći ući na stadion :lol:

Termin idealan nedjelja 14:30, svakako se nema šta mrtvom nedjeljom raditi. Svi u provinciju !
Ako je u nedjelju utakmica top.
Crno crveni konvoj organizovati u 12 ispred istoka.
Kolona do Vranduka :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Post Postao/la phillies »

Kad sam vidio da nasi prave petu izmjenu, nesto me u stomaku zasjece. Kontam sad gubimo tekmu sluzbenim rezultatom :D

Nakon citanja propozicija, sve je doslo na svoje. Tri boda ostaju u Zenici :D :D
27.02. U igri učestvuje 11 prijavljenih igrača, a tokom igre mogu se izvršiti do pet zamjena tokom tri
prekida na utakmici (izmjene koje se vrše prije početka drugog dijela igre – u poluvremenu –
ne računaju se kao prekid).
Ukoliko neka od ekipa izvrši do pet zamjena u više od tri prekida na utakmici snosit će
takmičarske posljedice te će utakmica biti registrovana službenim rezultatom u korist
protivnika.
Srecom mi smo jedanput izmjene napravili izmedju dva poluvremena, dok jos utakmica nije nastavljena, pa se to ne broji kao jedan od tri prekida.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

phillies je napisao/la: 11 lis 2025, 20:45 Sad sam u dilemi, da li da glasam za Masketa ili Dinu kao igraca utakmice? Jbg, zasluzili su obojica.

SVANI NEDELJO!

INVAZIJA NA TESANJ!!!

PS. Cestitke igracima i strucnom stabu na odlicnoj predstavi u drugom poluvremenu. Prvo je malo skripalo, ali bitno je da nas gol Viteza nije pokolebao i da smo znali sta hocemo. Svaka cast!
Pomoć cu ti ja,svaka čast Anesu ali DINO KALESIC!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ko je sve usao u drugom pol. nista nisam upratio.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

R0B1J4SH je napisao/la: 11 lis 2025, 21:00
phillies je napisao/la: 11 lis 2025, 20:45 Sad sam u dilemi, da li da glasam za Masketa ili Dinu kao igraca utakmice? Jbg, zasluzili su obojica.

SVANI NEDELJO!

INVAZIJA NA TESANJ!!!

PS. Cestitke igracima i strucnom stabu na odlicnoj predstavi u drugom poluvremenu. Prvo je malo skripalo, ali bitno je da nas gol Viteza nije pokolebao i da smo znali sta hocemo. Svaka cast!
Pomoć cu ti ja,svaka čast Anesu ali DINO KALESIC!
Slažem se, Kalesic nijednu tekmu do sad nije podbacio i zasluzio je definitivno epitet igrača utakmice
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Kalesic nakon gola ljubi grb...opaa
Radja se velika ljubav ovih igraca prema klubu.
U Tesanj po pobjedu, imam osjecaj da dobijamo.
phillies

Redbull je napisao/la: 11 lis 2025, 21:01 Ko je sve usao u drugom pol. nista nisam upratio.

Delic, Popovic, Palackic, Spahic i Smajlovic umjesto Jamakovica, Babica, Medjuseljca, Sivca i Durmisa.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Truhlo je napisao/la: 11 lis 2025, 20:33
Zamorano je napisao/la: 11 lis 2025, 18:55
Redbull je napisao/la: 11 lis 2025, 18:40 Vadi ga odmah na poluvremenu jebem ti i loptu i sve

Ovo se boksuje odmah, nema cekanja
Kakvo poluvrijeme to se odmah izvede i jos mu tac udarit u celavicu i nogom ga nabit!!!
Najgora tačka ove ekipe je golman, Ćulova se nepravedno sklonilo, bolji je u dosta segmenata igre od ovog linijaša.
Ma nije to ni do visine nego Durmo ima neku blokadu u glavi pa ne smije da istrči izvan peterca. Razlika u visini izmedju njega i npr Culova je nekih 5 cm, ali Durmo se zgurio nekako pa izgleda niži nego sto jeste
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Sreća naša pa Vitez nije igrao toliko seljački kako znaju ove ekipa kad zabiju gol, momentalno opstrukcija krene i valjanje po terenu. A isto nas je sreća poslužila što ga Dino maestralno uvali na početku drugog i to diže publiku (a već je krenula nervoza na zapadu u prvom, a koja zna igrače još više spustiti) koja je ponijela tim za još 2 gola, da nije bilo brzog gola, možda bismo uvrh glave izvukli X. Ovako tekma dobra ispade zahvaljujuću 2. poluvremenu.
Ludilom predoziran

Post Postao/la Ludilom predoziran »

Nastavljen niz bez poraza :rock: :rock:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 11 lis 2025, 21:10
Redbull je napisao/la: 11 lis 2025, 21:01 Ko je sve usao u drugom pol. nista nisam upratio.

Delic, Popovic, Palackic, Spahic i Smajlovic umjesto Jamakovica, Babica, Medjuseljca, Sivca i Durmisa.
Nikako ne mogu te izmjene upratiti, jer ne objave koji broj nose rezervni igraci.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Redbull je napisao/la: 11 lis 2025, 21:28

Nikako ne mogu te izmjene upratiti, jer ne objave koji broj nose rezervni igraci.
Nekad je sve to bilo na semaforu, izgleda to više ne radi. Jedva da se i rezultat očita u kakvom je stanju.
phillies

Druze ako pratis na streamu tekmu, imas na stranici federalnog saveza, pod sekcijom "Takmicenja" spisak utakmica za to kolo, i uzivo prate rezultate. Kad na Celikovu utakmicu kliknes "Detaljno" i tamo imas spisak svih igraca (valjda zapisnik delegata), pa se mogu upratiti.

Inace, na ovoj utakmici jedini zuti karton za Celik dobio je Masetic, ali on nije u problemu, posto mu je ovo prvi karton u sezoni. Tako da u Tesanj idemo u punom sastavu. Nadam se da ce se Popovic i Smajlovic jos bolje oporaviti, vracaju se Sero i Telalovic. Zna li neko sta je sa Vardom? Nedostaju njegove minuta, pogotovo Zamoranu :P :P :P
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 11 lis 2025, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

Redbull

Post Postao/la Redbull »

Dobro je sto glavni konkurenti (gosk, sloboda, stupcanica) zaostaju za nama. Do kraja polusezone pobjeci na 6+ bodova i lagano proljece je nase, kao i uvijek. Laksi raspored, ekipu dodatno pojacati i sigurni smo. Bitno je samo dobru razliku drzati, jer na proljece mozemo svasta ocekivati, svakakve mutne radnje.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 11 lis 2025, 21:32

Druze ako pratis na streamu tekmu, imas na stranici federalnog saveza, pod sekcijom "Takmicenja" spisak utakmica za to kolo, i uzivo prate rezultate. Kad na Celikovu utakmicu kliknes "Detaljno" i tamo imas spisak svih igraca (valjda zapisnik delegata), pa se mogu upratiti.
Super, hvala ti, nisam znao da objave.
Odgovori