Ako je u nedjelju utakmica top.
Crno crveni konvoj organizovati u 12 ispred istoka.
Kolona do Vranduka

Ako je u nedjelju utakmica top.
Srecom mi smo jedanput izmjene napravili izmedju dva poluvremena, dok jos utakmica nije nastavljena, pa se to ne broji kao jedan od tri prekida.27.02. U igri učestvuje 11 prijavljenih igrača, a tokom igre mogu se izvršiti do pet zamjena tokom tri
prekida na utakmici (izmjene koje se vrše prije početka drugog dijela igre – u poluvremenu –
ne računaju se kao prekid).
Ukoliko neka od ekipa izvrši do pet zamjena u više od tri prekida na utakmici snosit će
takmičarske posljedice te će utakmica biti registrovana službenim rezultatom u korist
protivnika.
Pomoć cu ti ja,svaka čast Anesu ali DINO KALESIC!phillies je napisao/la: ↑11 lis 2025, 20:45 Sad sam u dilemi, da li da glasam za Masketa ili Dinu kao igraca utakmice? Jbg, zasluzili su obojica.
SVANI NEDELJO!
INVAZIJA NA TESANJ!!!
PS. Cestitke igracima i strucnom stabu na odlicnoj predstavi u drugom poluvremenu. Prvo je malo skripalo, ali bitno je da nas gol Viteza nije pokolebao i da smo znali sta hocemo. Svaka cast!
Slažem se, Kalesic nijednu tekmu do sad nije podbacio i zasluzio je definitivno epitet igrača utakmiceR0B1J4SH je napisao/la: ↑11 lis 2025, 21:00Pomoć cu ti ja,svaka čast Anesu ali DINO KALESIC!phillies je napisao/la: ↑11 lis 2025, 20:45 Sad sam u dilemi, da li da glasam za Masketa ili Dinu kao igraca utakmice? Jbg, zasluzili su obojica.
SVANI NEDELJO!
INVAZIJA NA TESANJ!!!
PS. Cestitke igracima i strucnom stabu na odlicnoj predstavi u drugom poluvremenu. Prvo je malo skripalo, ali bitno je da nas gol Viteza nije pokolebao i da smo znali sta hocemo. Svaka cast!
Ma nije to ni do visine nego Durmo ima neku blokadu u glavi pa ne smije da istrči izvan peterca. Razlika u visini izmedju njega i npr Culova je nekih 5 cm, ali Durmo se zgurio nekako pa izgleda niži nego sto jeste
Nikako ne mogu te izmjene upratiti, jer ne objave koji broj nose rezervni igraci.
Druze ako pratis na streamu tekmu, imas na stranici federalnog saveza, pod sekcijom "Takmicenja" spisak utakmica za to kolo, i uzivo prate rezultate. Kad na Celikovu utakmicu kliknes "Detaljno" i tamo imas spisak svih igraca (valjda zapisnik delegata), pa se mogu upratiti.
Super, hvala ti, nisam znao da objave.phillies je napisao/la: ↑11 lis 2025, 21:32Druze ako pratis na streamu tekmu, imas na stranici federalnog saveza, pod sekcijom "Takmicenja" spisak utakmica za to kolo, i uzivo prate rezultate. Kad na Celikovu utakmicu kliknes "Detaljno" i tamo imas spisak svih igraca (valjda zapisnik delegata), pa se mogu upratiti.