NK Čelik

FRLegioen

Re: NK Čelik

Post Postao/la FRLegioen »

Dresovi upravo stigli!Ko je zainteresovan nek pozuri.Jagma je u toku
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

FRLegioen je napisao/la: 08 lis 2025, 11:17 Dresovi upravo stigli!Ko je zainteresovan nek pozuri.Jagma je u toku
Jesu li možda i šalovi stigli
phillies

Post Postao/la phillies »

FRLegioen je napisao/la: 08 lis 2025, 11:17 Dresovi upravo stigli!Ko je zainteresovan nek pozuri.Jagma je u toku
Evo i ovo je dokaz kako se amaterski radi u fan shopu. Jbt, imas proizvod koji je u prvom kontigentu rasprodan u roku par sati i sad ti stize drugi kontigent, i laiku je valjda jasno da tu vijest trebas malo reklamirati, obavjestiti kupce da znaju. Pa ne obigravamo oko stadiona i fan shopa svaki dan, pa da ne treba reklame.

Jedva cekam dan da klub to preuzme.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
FRLegioen

Jaled7 je napisao/la: 08 lis 2025, 13:37
Salovi su stigli odavno
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 08 lis 2025, 13:38
Evo i ovo je dokaz kako se amaterski radi u fan shopu. Jbt, imas proizvod koji je u prvom kontigentu rasprodan u roku par sati i sad ti stize drugi kontigent, i laiku je valjda jasno da tu vijest trebas malo reklamirati, obavjestiti kupce da znaju. Pa ne obigravamo oko stadiona i fan shopa svaki dan, pa da ne treba reklame.

Amaterizam cisti, onda ce reci nije nam se isplatilo. Kako ce ti se isplatiti, kad ne radis kako treba.

Ne znam do kad imamo ugovor sa njima, ali do tada sve pripremiti i vratiti fan shop nazad. Klub mora pojacati administraciju da to sve stigne i da ponudi kvalitet.

Iskreno, ovaj dogovor sa fundusom je posluzio i rasteretio nas u pravo vrijeme. Umjesto da su pratili rast kluba, oni nazadovali jos i klub nije bas puno hajra vidio od ovog, na izvjestaju smo vidjeli samo 2 uplate po 500KM i to je to.

Pokusati direktno sa macronom uspostaviti vezu, ukoliko ne, potraziti drugog dobavljaca i to je to.

Kelme :mrgreen:
FRLegioen

Redbull je napisao/la: 08 lis 2025, 13:50

Amaterizam cisti, onda ce reci nije nam se isplatilo. Kako ce ti se isplatiti, kad ne radis kako treba.

Ne znam do kad imamo ugovor sa njima, ali do tada sve pripremiti i vratiti fan shop nazad. Klub mora pojacati administraciju da to sve stigne i da ponudi kvalitet.

Iskreno, ovaj dogovor sa fundusom je posluzio i rasteretio nas u pravo vrijeme. Umjesto da su pratili rast kluba, oni nazadovali jos i klub nije bas puno hajra vidio od ovog, na izvjestaju smo vidjeli samo 2 uplate po 500KM i to je to.

Pokusati direktno sa macronom uspostaviti vezu, ukoliko ne, potraziti drugog dobavljaca i to je to.

Kao drugoligasi dobili smo od Macrona dizajnirane dresove za 80 godina po nasem cejfu!To je velika stvar i priznanje za klub!U nasem fan shopu ima veci izbor nego u zeljinom fan shopu!Slazem se da klub treba preuzeti fan shop u svoje ruke,ali da je realno da direktno sa Macronom ugovor potpisemo bez posrednika nisam siguran.Odlicno bi to bilo
Redbull

Post Postao/la Redbull »

FRLegioen je napisao/la: 08 lis 2025, 14:08

Kao drugoligasi dobili smo od Macrona dizajnirane dresove za 80 godina po nasem cejfu!To je velika stvar i priznanje za klub!U nasem fan shopu ima veci izbor nego u zeljinom fan shopu!Slazem se da klub treba preuzeti fan shop u svoje ruke,ali da je realno da direktno sa Macronom ugovor potpisemo bez posrednika nisam siguran.Odlicno bi to bilo
Kakve veze ima koja si liga? Ili jesi ili nisi, a mi jesmo!

Kao sto sam napisao, kada se fan shop preuzme, pokusati nastaviti sa macronom, jedan od uslova da smo na NJIHOVOJ stranici medju klubovima koji nose macron. Mjesec dana provjeravao hocemo li se pojaviti 😂😂

Ako ne, ima drugih proizvodjaca, ko da su jedini.
phillies

Druga stvar, i ako sklopimo ugovor s Macronom, to me mora znaciti da ce u buducem fan shopu biti samo Macronove stvari. Primjer, gledam Hajdukov web shop. Masa stvari nema veze sa Adidasom. Pocev od nekih retro majica, salovi, zajebancija za bebe, sveske, hemijske olovke, solje, pepeljare, privjesci, upaljaci...na majicama nema znaka adidasa vec na etiketi stoji Hajduk....mi kad bi imali 10% takve ponude, shop bi nam bio krcat.

@FRLegioen

Ne bih se bas slozio sto se tice naseg i Zeljinog fans shopa. Evo pogledao sam na netu njihov shop i samo salova imaju 4-5 vrsta, majica jedno 30-tak, te zastavice, olovke, termos boce, deke... a sto se tice Macron odjeljka (salovi i majice valjda nisu Macronovi) tj dresova, imas domace u gostujuce dresove sa ovu sezonu, dresove iz prosle sezone, nekoliko verzija retro dresova, trenerke, kao i Macron polo majice i koledz jakne.
Cini mi se da kod nas nije toliko raznovrsna ponuda.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 08 lis 2025, 14:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
FRLegioen

Redbull je napisao/la: 08 lis 2025, 14:12
FRLegioen je napisao/la: 08 lis 2025, 14:08

Kakve veze ima koja si liga? Ili jesi ili nisi, a mi jesmo!

Kao sto sam napisao, kada se fan shop preuzme, pokusati nastaviti sa macronom, jedan od uslova da smo na NJIHOVOJ stranici medju klubovima koji nose macron. Mjesec dana provjeravao hocemo li se pojaviti 😂😂

Ako ne, ima drugih proizvodjaca, ko da su jedini.
Nema veze ako si drugoligas u Njemackoj,Italiji,Spaniji,Engleskoj...Ali u jednoj od najgorih liga u Evropi ima veze!Treba pokusati direkt ugovor sklopiti sa Macronom,ali svi tehnicki sponzori traze kad se potpise direkt ugovor nrku garanciju prodaje,da se nece vratiti skoro pola neprodanih dresova kao sto je bilo sa jednom nadom garniturom.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Pa jel iko bio na skupstini od vas sto pisete o fan shopu.
Raskida se ugovor sa Fondusom i osniva se posebna firma u skolopu kluba koja ce preuzet poslovanje fan shopa i sve druge prodaje nabave robe i dans sutra na zapadu (pice hrana rekviziti) uglavnom o tome se govorilo na skupstini
FRLegioen

phillies je napisao/la: 08 lis 2025, 14:27 Druga stvar, i ako sklopimo ugovor s Macronom, to me mora znaciti da ce u buducem fan shopu biti samo Macronove stvari. Primjer, gledam Hajdukov web shop. Masa stvari nema veze sa Adidasom. Pocev od nekih retro majica, salovi, zajebancija za bebe, sveske, hemijske olovke, solje, pepeljare, privjesci, upaljaci...na majicama nema znaka adidasa vec na etiketi stoji Hajduk....mi kad bi imali 10% takve ponude, shop bi nam bio krcat.

@FRLegioen

Ne bih se bas slozio sto se tice naseg i Zeljinog fans shopa. Evo pogledao sam na netu njihov shop i samo salova imaju 4-5 vrsta, majica jedno 30-tak, te zastavice, olovke, termos boce, deke... a sto se tice Macron odjeljka (salovi i majice valjda nisu Macronovi) tj dresova, imas domace u gostujuce dresove sa ovu sezonu, dresove iz prosle sezone, nekoliko verzija retro dresova, trenerke, kao i Macron polo majice i koledz jakne.
Cini mi se da kod nas nije toliko raznovrsna ponuda.
Ove godine imaju jacu ponudu nego prije,ali opet ne raznovrsniju nego mi .Za njih smo imali boutique de luxe s robom prosle godine,pa ljudi su javno na svojim stranicama zavidjeli "federalnom"Celiku.I mi u fan shopu imano robu nevezanu za Macron(majice,solje,I ostali sicu...I na novim salovima nema ozbake Macrona)
phillies

@Convict35

Naravno, zato sam i rekao da ce osim oficijelnih stvari od tehnickoh sponzora (dresovi, trenerke, trening opreme, vjetrovke...) moci biti i stvari koje Celik samostalno napravi, a nece imati pecat tehnickog sponzora (Macrona), kao sto je to bio slucaj u proslom fan shopu gdje smo imali dosta dizajna majica koji nisu bili No1 majice, nego nase. Isto tako treba organizovati i slanje porudzbina van BiH...Valjda zbog svega toga je Robert rekao da bi za jedno pola godine ta (Celikova) firma trebala krenuti sa radom, a onda da ide i prodaja pica i hrane na stadionu, pa cak i Barbina sugestija o otvaranju kafica na zapadu je za razmotriti.

@FRLegionen

Ma nas fan shop je ok sa ponudom, obzirom koji rang igramo (a i zenicanima zmije u novcanicima :D ). Ali mora se ici naprijed i Celik mora vise gledati sebe. Fundusu hvala sto je uskocio u periodu kad je Celiku bio blokiran racun i preuzeo na sebe rizike otvaranja shopa. Kazem da su rodjendanskom garniturom napravili fail, i da su zbog toga pali raji u ocima...a koliko smo vidjeli ni Celik nema bas neke finansijske dobiti od "njegovog" fan shopa. 5% je nista.

A sto se tice asortimana u fan shopu, problem je i to sto nema nigdje da se vidi ta ponuda, osim ako ne dodjes na lice mjesta. Makar da se na FB stranici napravio neki album i rekli e evo cega svega ima u prodavnici. Ovako, nekad se objavi za sal, nekad za majicu, nekad za dres...i to je to.
Samo Čelik zenički !!!

Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

FRLegioen je napisao/la: 08 lis 2025, 13:43
Jaled7 je napisao/la: 08 lis 2025, 13:37
Salovi su stigli odavno
Trebali su novi doći zato pitam
FRLegioen

phillies je napisao/la: 08 lis 2025, 14:55 @Convict35

Naravno, zato sam i rekao da ce osim oficijelnih stvari od tehnickoh sponzora (dresovi, trenerke, trening opreme, vjetrovke...) moci biti i stvari koje Celik samostalno napravi, a nece imati pecat tehnickog sponzora (Macrona), kao sto je to bio slucaj u proslom fan shopu gdje smo imali dosta dizajna majica koji nisu bili No1 majice, nego nase. Isto tako treba organizovati i slanje porudzbina van BiH...Valjda zbog svega toga je Robert rekao da bi za jedno pola godine ta (Celikova) firma trebala krenuti sa radom, a onda da ide i prodaja pica i hrane na stadionu, pa cak i Barbina sugestija o otvaranju kafica na zapadu je za razmotriti.

@FRLegionen

Ma nas fan shop je ok sa ponudom, obzirom koji rang igramo (a i zenicanima zmije u novcanicima :D ). Ali mora se ici naprijed i Celik mora vise gledati sebe. Fundusu hvala sto je uskocio u periodu kad je Celiku bio blokiran racun i preuzeo na sebe rizike otvaranja shopa. Kazem da su rodjendanskom garniturom napravili fail, i da su zbog toga pali raji u ocima...a koliko smo vidjeli ni Celik nema bas neke finansijske dobiti od "njegovog" fan shopa. 5% je nista.

A sto se tice asortimana u fan shopu, problem je i to sto nema nigdje da se vidi ta ponuda, osim ako ne dodjes na lice mjesta. Makar da se na FB stranici napravio neki album i rekli e evo cega svega ima u prodavnici. Ovako, nekad se objavi za sal, nekad za majicu, nekad za dres...i to je to.
Jedino smo direktan ugovor imali sa Astore-om,najllepsi dresovi ikada po meni!Tih godina smo bili sampioni ,pa smo mogli I da biramo ko ce nas oblaciti...Zato I kazem da nam je fan shop odlican,s obzirom da smo drugoligasi,s tim da to mora I moze bolje,naravno uz povoljnije uslove po klub.
phillies

To sto nas je Astore oblacio, ne mogu garantovati, ali cini mi se da je najveca zasluga Bekima Pasalica. Mogli smo mi biti jos pet put prvaci tada, Astore ne bi u Bosnu u tom periodu dosao.
Ali slazem se da pored ovih rodjendanskih, Astore su najbolji bili.
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori