NK Čelik
Re: NK Čelik
Ako ništa da razmjerimo kurac sa prmeijerligašem.
- BatistutA19
Posusje u Zenici 

,Sloboda izvuce Zeljeznicar u Tuzli ...Jedino sto nam prednost malo domaci teren i Posusje ce batalitt Kup ,oni ce se vise preusmjerit na ligu a igracki su kvalitetniji.Sto se tice posjete nije atraktivan za derbi navijace i jos ako bude kisa neka i hladno nece to bit vise neg sto je sa Stupcanicom bilo.
-
Dobro je samo sto igramo kući i što nije Borac ili Zrinjski.Sad ovo može se proći.Publike ce bit tu neđe ko i do sada moze bit nijansu više.
- Juzni Front 1988
Bati ne palamudi. Zaboravio si da su ispali iz lige. Yebote Posusje nije Barca. Ovo trebamo i moramo proci, nema izgovora.
moSa likCe
- BatistutA19
Kako su ispali kad igrajuJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑07 lis 2025, 13:13 Bati ne palamudi. Zaboravio si da su ispali iz lige. Yebote Posusje nije Barca. Ovo trebamo i moramo proci, nema izgovora.
Smanjit ce se razlika kad se ujedine entitetske lige i recimo bude liga 12 .Uzmi Celik sutra da udjes ko moze igrat u prvih 11 reslno nemas 3 igraca .,onda koji to igrac iz 1 lige otiso u Wwin ligu da je standardan mozda onaj iz Stupcanice crnac u Zelji,vidio si Sivca,gdje Tabakovic .Treba bit realan!!
Nemoj da se zavaravamo, Posusje je kvalitetnije, sve zavisi u kakvom ce sastavu doci u Zenicu i u kakavom cemo mi biti stanju, ima jos dosta do utakmice. Uglavnom ako budemo kompletni uz veliku podrsku s tribina i korektno sudjenje mozemo se nadati i prolasku.
Treba tražit izuzeće Maida na utakmici u subotu 

Regoje je dao intervju malo opširniji za onaj tamo portal pa ko želi ima šta čitati.
Stadion Bilino polje je ove sezone jedan od najposjećenijih bh. stadiona. Zenica i navijači Čelika su očigledno željni dobrih rezultata i igara. Koja je vaša poruka za njih?
„Dobro ste rekli, svi su željni dobrih igara i rezultata u Zenici. Mi imamo ogromnu podršku i na gostujućim utakmicama, gdje god igramo imamo podršku iza naših leđa.
Imamo fantastičnu podršku, daju nam vjetar u leđa i kad nas ide i kad nas ne ide. To je jako važno za sve nas. Ja se nadam ovu Kup utakmicu, ali i svaku narednu da će dolaziti još više navijača.
Navijači su snaga Čelika, a ja se nadam se da će u Kupu prirediti spektakl. Oni koji nisu dolazili, nadam se njihovom dolasku. Želimo doći do naših rezultata sa njima, a ova podrška sasvim sigurno mnogo znači svima nam“, završio je Regoje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bio bi red da klub na drustvenim mrezama oda pocast Halidu. Kada vec necemo zbog sebe, onda barem da pratimo ostale klubove pa cak i Stupcanicu i Gosk koji su prije nas objavili.
Kakve veze ima jedan pjevac s klubom? Ne moramo sve pratiti majka mu stara. Uz duzno postovanje (mislim da je bio izvrstan umjetnik) ali ne vidim poveznicu njega i kluba.
Nemoj nam tih jazavaca po ovom forumuAvenija je napisao/la: ↑07 lis 2025, 14:58 Regoje je dao intervju malo opširniji za onaj tamo portal pa ko želi ima šta čitati.
Stadion Bilino polje je ove sezone jedan od najposjećenijih bh. stadiona. Zenica i navijači Čelika su očigledno željni dobrih rezultata i igara. Koja je vaša poruka za njih?
„Dobro ste rekli, svi su željni dobrih igara i rezultata u Zenici. Mi imamo ogromnu podršku i na gostujućim utakmicama, gdje god igramo imamo podršku iza naših leđa.
Imamo fantastičnu podršku, daju nam vjetar u leđa i kad nas ide i kad nas ne ide. To je jako važno za sve nas. Ja se nadam ovu Kup utakmicu, ali i svaku narednu da će dolaziti još više navijača.
Navijači su snaga Čelika, a ja se nadam se da će u Kupu prirediti spektakl. Oni koji nisu dolazili, nadam se njihovom dolasku. Želimo doći do naših rezultata sa njima, a ova podrška sasvim sigurno mnogo znači svima nam“, završio je Regoje.

Sa 4500 ljudi u subotu preskaćemo Sarajevo i drugi smo po posjeti u državi a na prostoru Jugoslavije preskaćemo Sarajevo i Maribor i idemo na 8 mjesto po gledanosti što je nestvarno za ipak jednu nizu ligu i protivnike sa kojim igramo..
Hajde Zenico, hajde Čelikovci

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Ako prebacimo rekord po broju prodatih ulaznica, delegat pise sigurno 4500. Ovakav niz bez poraza ako nije dovoljan onda ne znam sta jeste. Polako se vraca nada i ja ocekujem sve bolju i bolju posjetu. S dosta ljudi koji su simpatizeri sam pricao i vidim da se polako vracaju na stadion. Super je nasa baza od cca 1000 1500 ali moramo vratiti simpatizere jer je njihova brojka puno veca.Avenija je napisao/la: ↑08 lis 2025, 10:33
Sa 4500 ljudi u subotu preskaćemo Sarajevo i drugi smo po posjeti u državi a na prostoru Jugoslavije preskaćemo Sarajevo i Maribor i idemo na 8 mjesto po gledanosti što je nestvarno za ipak jednu nizu ligu i protivnike sa kojim igramo..
Hajde Zenico, hajde Čelikovci![]()